Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Narzeczony chce szybko dzieci a ja nie
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-09-26, 20:53   #106
3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80
Konto usunięte

Dot.: Narzeczony chce szybko dzieci a ja nie

Cytat:
Napisane przez ratunku261 Pokaż wiadomość
Jedno dla niego to malo, dwa tez niespecjalnie, od trojki jest zadowolony...ale mowi ze tez zmienia czasem plany itd.
Sorry, to nie jest kwestia co do której można liczyć, że się komuś odmieni. Wszystko jedno w którą stronę - on nie ma prawa i nie powinien sam z siebie myśleć, że może Tobie się odmieni, a Ty, że akurat jemu

Cytat:
On mnie przekonuje ze mozna miec czas, kase, hobby przy dzieciach ..tylko trzeba wiedziec jak.
i do tego dążyc.

Jasne, że tak, ale to dalej nie pociąga za sobą automatycznie pragnienia dziecka. Możliwości to jedno, warunek konieczny, ale pragnienie to inna rzecz i tak samo nieodzowna.

Cytat:
Twierdzi ze kobiety chca dzieci i to naturalne...itd.
Nie wszystkie kobiety chcą mieć dzieci i nie ma w tym nic nienaturalnego.

Cytat:
Deklaruje pomoc, ze jak bede sluchac jego rad to dobrze bedzie.
Cytat:
i ze mam nie takie wartosci jak trzeba.
czyli jednak małe trupki z szafy się sypią, pan ma zadatki na władcę i znamiona męskiego szowinisty.

Cytat:
Nie wiem na ile brac na serio jego pomysly....Nie nadazam za tokiem myslenia.
śmiertelnie serio.

Cytat:
Chce kompromisu, ale nie mam pojecia czy jest mozliwy
Jak Ty sobie wyobrażasz kompromis w kwestii posiadania lub nie posiadania dzieci? To tak jak kompromis w sprawie np. chrztu. No nie da się - albo wte, albo wewte. Ktoś musi ustąpić, bo spotkać się na środku drogi rodząc połowę dziecka/dziecko w połowie to się raczj nie da.
3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując