Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2017-10-04, 09:40   #4974
Agg_s
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 380
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami

Mała, my w nocy nie odci±gamy kataru wiec nie pomogę.. zreszta u nas to może nie tyle co katar a mleczko które poszło do nosa :P z tym żółtym katarem to może lepiej do lekarza??

U nas tez szaroburo ale nie pada jeszcze... dzisiaj pierwszy spacer odpuszczamy, Bartek już drzemie, bo mamy o 13 wizytę u fizjoterapeuty mam nadzieje ze jedna z ostatnich już.. tydzień temu dostali¶my nowe ćwiczenie - znienawidzone przeze mnie i przez Bartka - ale po pierwszym były super efekty wiec zaciskam zęby i ćwiczę..

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomo¶ć
co prawda to prawda

współczuję płaczu i kataru, Hugo pewnie strasznie się męczy

Taedio to się pogoda wymieniła u nas, bo u mnie szaroburo od rana, chociaż jeszcze nie pada

a mój maluch dzisiaj w nocy co 2h pobudka jestem nieprzytomna, jestem ciekawa jak dzisiaj będzie bo rano jak jadł to zajęło mu to aż 8min i cały czas mleko mocno leciało, może już się naprawiło bo ja więcej takich nocy nie chcę! jeszcze o 6 przebierałam pieluchę i był taaaaki krzyk jak poczuł mokr± chusteczkę jakbym nie wiadomo co zrobiła

No jak to co zrobiła¶?! Mokra chusteczka?! Jak mogła¶?!?! [emoji23][emoji23]
Znam to [emoji23][emoji23] delikatne ksi±żęce pupcie [emoji23][emoji23]

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Agg_s jest offline Zgło¶ do moderatora