2017-10-04, 11:53
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Facet chce, żebym nosiła tylko jeansy
Cytat:
Napisane przez Memories90
Mnie by się już lampka zapaliła. Facet już próbuje na ciebie wpływać i jak zobaczy, że mu załóżmy ulegniesz to zaraz wyskoczy z kolejnym zakazem. Minią 3 miesiące i może w burce zaczniesz chodzić i na smyczy.
Dla mnie to typ zazdrośnika, widać, że próbuje przejąć kontrolę nad twoimi wyborami. Co zrobisz jak zaraz usłyszysz, że za mocno malujesz oczy i na przykład masz przestać używać cieni lub eyelynera?
Spotykałam się kiedyś przez dosłownie 3-4 miesiące z typowym psycholem (nie mówię, ze twój facet taki jest, ale mój wtedy też był normalny na początku) i doszło do tego, że w "końcowej fazie" przyjechał przed 5 rano pod mój dom, obudził mnie telefonem i kazał zaświecić światło żeby sprawdzić czy jestem w domu, a kiedy się już na serio wystraszyłam i nie chciałam wyjść na zewnątrz do niego to powiedział, że ktoś u mnie jest. Na porządku dziennym były co chwilę telefony, smsy, sprawdzał co robię, gdzie idę i po co i kilka razy była też awantura o spodnie, że mam nie takie jak powinnam. Na szczęście udało mi się to szybko skończyć mimo, że byłam dużo młodsza niż teraz. A ty autorko poobserwuj faceta bo coś mi tu "śmierdzi"
|
Mnie też śmierdzi. Albo jest zazdrośnikiem i dlatego chce wpłynąć na mój ubiór. Albo rzeczywiście ocknął się po pół roku i stwierdził, że nie jestem w jego typie, bo nie mam tyłka jak arbuz. Tak czy siak, jego zachowanie sprawiło, że nie mam ochoty się z nim widzieć, chociaż w poniedziałek powiedziałam mu, że bardzo za nim tęsknię i dlatego wczoraj przyjechał do mnie do pracy.
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------
Cytat:
Napisane przez MissChievousTess
Jeżeli nie chce Ci się z nim widywać to może należy tak zrobić?
|
Już do niego napisałam, że jutro nie musi brać urlopu, bo nie będziemy się widzieć.
|
|
|