Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - najdroższy ciuch
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-01, 23:47   #82
kasiczka
Raczkowanie

Dot.: najdroższy ciuch

Cytat:
Napisane przez lexie
Oj dziewczyny, zostawcie "zmyślanie" w spokoju... Dla mnie też wydawanie takich kwot na jakiś ciuch jest niewyobrażalne. Ale DLA MNIE. Wiem, że ktoś, kto ma na to kasę może uważać to za coś normalnego. Ba, dla kogos takiego to JEST normalne i nic mi do tego.
Wszystko zależy od czysto subiektywnej oceny Gdybym miała pieniądze, moze też bym kupowała ciuchy po 1000 zl ale nie mam i nie czuję się z tym jakoś źle Dlaczego od razu pisać, ze ktoś zmyśla?

Na samym początku tego wątku pomyślałam, że po raz kolejny uświadomi, że dla każdego inna cena oznacza "drogie", "tanie" itp Tak już jest.

nie powiedziałam że ktoś zmyśla,nie stwierdziłam tego faktu! a jedynie wyrazilam swoje myśli,każdy ma prawo ja mam takie samo zdanie jak ty,ale nie powiesz mi że nawet jesli mialabys więcej pieniedzy pozwoliła na to zeby żakiet za 2000 wisił Ci w szafie!?!mnie sie to wydaje troche absurdalne i możliwe że to przejaw jakiegoś rozpieszczenia?!mam więc nie szanuję i nie dbam... wolalabym go chyba wrzucić do takeigo metalowego pojemnika z napisem CZERWONY KRZYŻ...oczywiście aleksandroo wiem że pomyślisz ze to do Ciebie i sie oburzysz aczkolwiek nie masz o co,bo nie wiem jak to jest u Ciebie...pozdrawiam