Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniówki 2018 - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-06, 13:40   #2562
LittleBeetle
Zakorzenienie

Dot.: Styczniówki 2018 - część II

Cytat:
Napisane przez adzia_jadzia Pokaż wiadomość
Ech... laski muszę się wygadać, wybaczcie.
o ludzie ale masakra! a z tym drzewem to bym zawału dostała dobrze, że już jesteście...
Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
ale czasami to chyba warto zainwestowac w specjaliste od konkretnego moedlu/firmy bo tak to sie mozna bawic i bawic - masakra ;/
tyle, że to był specjalista...na stronie tego pieca lista firm które się nimi zajmują...
choć teraz na poniedziałek mamy już zamówionego bezpośrednio z firmy od piecyka a nie z tymi z którymi współpracują.
Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Dziewczyny, rano chciałam się Wam wyżalić, że w poprzednich moich wynikach moczu był streptococcus agalctiae (pisałam o tym wcześniej) i że wzięłam się za czytanie i się naczytałam bardzo dużo złych wiadomości... no a dzisiaj zrobiłam kolejne badanie moczu, dostałam wynik i co.... bakteria zniknęła? to możliwe? nagle super wynik moczu? pewnie powinnam się cieszyć i trochę tak jest, ale jakoś nie mogę w to uwierzyć, że zwykły urinal i probiotyki pomogły zwalczyć taką bakterię.. :|
wydaje mi się, że możliwe jeśli było ich mało nie martw się jak teraz wyszło ok
Cytat:
Napisane przez _toja Pokaż wiadomość
LittleBeetle piękny brzuszek Może dałoby jednak nowy piecyk kupić i na raty jakoś rozłożyć?
tzn oszczędności mamy jakieś no ale wiadome jak to jest jak tyle wydatków się na raz złoży. Bardziej się 'wkurzam', że już trochę poszło kasy. Kupimy nowy to duży wydatek a tu znów wymienimy coś to pytanie czy to to. Ale staram się nie myśleć. Zobaczymy co do poniedziałku będzie. Póki co mnie brzuch boli ze stresu więc muszę przestać myśleć bo tylko sobie zaszkodzę. Jakoś to będzie