Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mogę jeszcze liczyć na założenie rodziny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-08, 13:49   #25
62f33e9ec77d3cf0943e95da9955941e4a625c6c
Konto usunięte

Dot.: Czy mogę jeszcze liczyć na założenie rodziny

Cytat:
Napisane przez autumnleaf Pokaż wiadomość
Tak, są Zresztą na "normalnych" portalach myślę, że osoby planujące ślub kościelny też bywają

Katolickie "zajęcia pozalekcyjne" - pewnie, świetny pomysł, podobnie zresztą jak każde inne, niekoniecznie stricte katolickie Z racji nieszczęsnej mojej pracy w domu znalazłam sobie parę takich miejsc, bo przecież nikt nie wytrzyma kontaktu z innymi ludźmi li tylko przez ekran komputera, no ale pechowo tam wszyscy mężczyźni nie w tym wieku i/lub w szczęśliwych związkach :P Ale szukam, latam jak ten kot z pęcherzem, żeby nie było że poza żaleniem się na forum i martwieniem w zaciszu domowym nic innego nie robię
To znaczy ja ci proponuje takie rozwiazania stricte dla katolikow, zeby troche zaoszczedzic na czasie. Poznajac kogos troche jednak czasu mija zanim dokladnie sie porozmawia o swoich przekonaniach odnosnie roznych kwestii. Raczej nikt nie krzyczy na pierwszym spotkaniu ''jestem katoliczka i chce slubu koscielnego''. No a jesli portal jest tylko dla katolikow, to rozmowca juz od poczatku moze wiedziec, na co sie nastawic.
62f33e9ec77d3cf0943e95da9955941e4a625c6c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując