2017-10-08, 13:49
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy mogę jeszcze liczyć na założenie rodziny
Cytat:
Napisane przez autumnleaf
Tak, są  Zresztą na "normalnych" portalach myślę, że osoby planujące ślub kościelny też bywają
Katolickie "zajęcia pozalekcyjne" - pewnie, świetny pomysł, podobnie zresztą jak każde inne, niekoniecznie stricte katolickie  Z racji nieszczęsnej mojej pracy w domu znalazłam sobie parę takich miejsc, bo przecież nikt nie wytrzyma kontaktu z innymi ludźmi li tylko przez ekran komputera, no ale pechowo tam wszyscy mężczyźni nie w tym wieku i/lub w szczęśliwych związkach :P Ale szukam, latam jak ten kot z pęcherzem, żeby nie było że poza żaleniem się na forum i martwieniem w zaciszu domowym nic innego nie robię 
|
To znaczy ja ci proponuje takie rozwiazania stricte dla katolikow, zeby troche zaoszczedzic na czasie. Poznajac kogos troche jednak czasu mija zanim dokladnie sie porozmawia o swoich przekonaniach odnosnie roznych kwestii. Raczej nikt nie krzyczy na pierwszym spotkaniu ''jestem katoliczka i chce slubu koscielnego''. No a jesli portal jest tylko dla katolikow, to rozmowca juz od poczatku moze wiedziec, na co sie nastawic.
|
|
|