2008-06-05, 01:10
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 288 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Może masz? :)
Cytat:
Napisane przez palau
Witaj, interesuje mnie bardzo krem nawilżający biodermy. W zamian ( oczywiście jeśli Cie interesuje ) mam dwufazowy zmywacz róża i jedwab z bielendy ( sprawdź KWC - są bardzo dobre opinie , minimalne użycie) oraz moge zrobić odlewkę szamponu Kadus ( super opinie ) do włosów zniszczonych, poza tym to co jest w moim wątku. Jakie zużycie Biodermy?
Edit: mam peeling Bahia Oriflame - nowy i jeszcze poszperam
|
Witaj palau 
Zużycie biodermy jest minimalne, użyłam może 3 razy nakładając cieniutką warstwę. Jeśli miałoby dojść do wymiany, zrobię zdjęcie i zaznaczę ubytek (krem nie jest napełniany po brzegi, dlatego ubytek może wydawać się większy).
U Ciebie w wątku zainteresowało mnie co nieco Wymieniam w kolejności od tych najbardziej pożądanych 
- Na pewno byłabym zainteresowana odlewką szamponu kadus (50 - 100 ml w zupełności by mi wystarczyło)
- Puder brazujacy dr.Hauschka - z wymiany, ubytek spory ( ok. 50% ) -czy to jest ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ng-powder.html ?
- Miniprodukt peeling do twarzy na bazie wyciągu z nostrzyka lekarskiego Galenic Pur 20 ml. - ale nie wiem, jaka jest wartość tego miniproduktu Jeśli spora, to zrezygnuję 
i znacznie mniej interesują mnie:
- Mgiełka różna z Oriflame
- No i ewentualnie ta dwufaza bielendy, ale niekoniecznie 
Oczywiście pamiętam, że wymiana z mojej strony byłaby z tzw. 'górką'
|
|
|