Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-11, 19:07   #2180
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Dot.: Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Mój ma jeszcze rok, ale gdy zacznie IV klasę będzie miał 9 lat. I boję się tego przejścia, bo też teraz wszystko przychodzi mu łatwo. A co dochodzi? Przyroda, historia, geografia, coś jeszcze?
Gegra nie, mój ma polski, matmę, angielski, przyrodę, historię, muzykę, plastykę, technikę, informatykę, wych. fiz., basen, religię i godz. Wych. Oprócz tego ma dużo zajęć pozaszkolnych, które kontynuuje od kilku lat. Jest w klasie sportowej, ma 7 godzin w-fu w tygodniu.

Aby unaocznić, jak to wygląda w praktyce, to opowiem o sytuacji z zeszłego tygodnia. W pon. miał kartkówkę z angielskiego, we wtorek dyktando z polskiego, w między czasie jakieś zadania domowe z innych przedmiotów i czytanie lektury "Akademia Pana Kleksa", do tego z matmy robią taki program komputerowy matlandia na wyścigi między uczniami, mają czas do końca miesiąca. To zadania matematyczne. W czwartek chyba nie mieli nic zadane, natomiast na piątek musieli umieć na muzykę zagrać gamę na flecie na ocene oraz sprawdzian z działu z przyrody. Oprócz tego zajęcia pozaszkolne. [emoji4]

Jeszcze dodam, że codziennie coś trenuje, sztuki walki, taniec, albo piłkę, we wtorki to ma i 2 godz. taniec i 1,5 godz. piłkę i 2 godz. w -fu.

Dostał ostatnio z plastyki np. za brak farb. No cóż, ja go rozumiem, nauczycielka już niekoniecznie.

Edytowane przez Korah
Czas edycji: 2017-10-11 o 19:22
Korah jest offline Zgłoś do moderatora