2017-10-28, 11:49
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :) część II
Cytat:
Napisane przez asik1503
Ja też muszę posprzątać i poprasować  nie za bardzo mi się chce ale co zrobić... czasem trzeba 
Witaj ursa Twój nick kojarzy mi się z moją mamą 
|
to ciekawe, zdradź proszę dlaczego Ci się kojarzy z mamą?
Cytat:
Napisane przez visionAM
Przedłużałam dzisiaj umowę w pracy, strasznie się bałam, ale udało się ogarnąć to na moich warunkach i jeszcze z premią, więc jestem mega szczęśliwa
|
ale czad gratuluję!
dziękuję za powitania <3 dziś już chyba ciut sprawniej mi idzie, ustawiłam stopke i avatara, a czy z powodzeniem to się zaraz dowiem jak wyślę ten tekst hehe.
Cytat:
Napisane przez MissChieovusTess
Czekam na jakieś nowe technologie, które sprawią, że dom będzie się sam sprzątał pod nieobecność właściciela. Najlepiej żebym mogła tak jak np. ogrzewanie postojowe w aucie włączyć taką funkcję "dom sprzątnij się" przez telefon komórkowy zaraz po wyjściu z domu na cały dzień. Internecie rzeczy, domku inteligenty- przybywajcie!
|
kojarzy mi się to ze scenami z Harry Potter'a, machnięcie różdżką i sprząta się samo. osobiście uciążliwość sprzątaniową rozwiązałam w taki sposób, że nie mam domu - obecnie funkcjonuję w trybie digitalnomad. w plecaku nie ma co sprzątać, za to słowa "nie mam co na siebie włożyć" nabierają nowego znaczenia
Edytowane przez Uursa
Czas edycji: 2017-10-28 o 12:26
|
|
|