Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-11, 10:55   #1138
gold-fish
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
a ja tam trzymam swoje listy od eksa i zdjęcia i różne rzeczy, będzie co wspominać, jak będę stara.
ja też trzymam jeszcze zdjęcia wszystkich moich sympatii oprócz jednego d**ka
TŻ jeszcze ich nigdy nie widział, bo nie mam ich w albumie, za to on w swoim albumie trzyma rózne zdjęcia ,,z koleżankami" jak to okresla fakt, że tylko obok stoją , żadnych buziaków...
Ale myślę że po ślubie (jeżeli do niego dojdzie ) zbiorę wszystkie nasze zdjęcia i połączę w jeden ładny album ,,wolny" od jakiś panienek

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
nie widze powodu dla którego miałby trzymać w NASZEJ szufladzie zdjęcia na których całuje sie z eks.
Nie wyrzuciłam wszystkich zdjęc na których ona jest, ale ona i całujący sie z nia mój mąz to już przesada. Nie mam ochoty natykać się na takie widoczki za kazdym razem jak będe wyciagała teczkę z dokumentami.
ja też nie widze powodu żebyś miała je tzymać

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc wybierałam się odkąd zaczęłam być z TŻ-em (wiadomo, norma), a że moja przyjaciółka uważa, że jest chora na AIDS to razem miałyśmy iść. I dopiero teraz się odważyła.
o kurcze... chyba bym sie bała. na pewno bym się bała. trzymam kciuki

Sanetko, czy TŻ, albo mama nie zareagowali na takie zachowanie? Prosić siostrę o kelnerowanie, podwiezienie?! brzmi to strasznie. Czy one się zgodziły? No jestem w szoku.... a panna młoda nie reaguje? a moze jest taka sama?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora