![]() |
#1051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
![]() Ha! Własnie nie! zel do mycia buzi, micel, płyn do dem. oczu, tonik, krem na noc, active c, filtr, balsam brązujący, balsam ze zołtym pyłem, serum od cellulitu, peeling, olejek ze złotym pyłem. TYLE. Dużo mam lakierów do pazurów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś mi tu kręcisz a balsam do ciała normalny, nie używasz ![]() JUż sobie wyobrażam te tony lakierów do pazurów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja maluję zawsze, tzn. nigdy od 12 lat nie miałam niepomalowanych nawet jeden dzień ![]() Ale czynności samego malowania po prostu niecierpię, nienawidzę, może dlatego że tyle lat już to trenuję, dziwne że mnie ciągle drażni i męczy ale inaczej nie mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
Nie czytałam Was bo jutro ciężki egzamin...
Pisałam, że pindzia zerwała z tatą... 2 dni się upewniałam zanim napisałam... I lipa, wrócili do siebie. Mama taką awanturę zrobiła aż miło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Zadomowienie
|
Dorinka 12 lat??
![]() ![]() Ja lubię mieć pomalowane ale malować nie lubię ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze, podziwiam takie kobiety - zawsze ładne paznokcie, mi by się nie chciało |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzieś czytałam, że na początku pracy w kasynie dziewczyna może malować paznokcie tylko bezbarwnym lakierem i to jest koszmar bo ten zielony meszek wchodzi pod paznokcie. Dopiero po pewnym czasie może na czarwono. To prawda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie było odwotnie, czyli na topie były czerwone, brązy ogólnie mocna kolorystyka. Podobnie jak makijaż preferowany był zdecydowany, taki by w półmroku było widać, że jest........koszmar jak dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Cytat:
![]() Powalaja mnie sytuacje gdy 2 złote od mamy bierze za kupiony chleb....mógłby sobie darować. Ja ma taki zwyczaj ..tego jestem nauczona ze jak idziemy do znajomych powinno sie kupć winko czy piwko. Jego po prostu swędzi ręka jak ma portfel wyciągnąc w takiuch sytuacjach. Takich sytuacji jest wiele, są to drobnostki ale... diabeł tkwi w szegolach jak wiadomo ![]() On ma to wszystko z domu wyniesione. Jak do mnie przychodzą goście to wyciągasm wszystko co mam w lodowce, a on jak jego mamusia- paluszki na stoł i do widzenia. Et-ka, gratuluję super ze praca oddana..a tak marudzilaś ze nie zdązysz. Madziu dla Ciebie też gratulacje. Obroną się nie martwcie to tylko formalność ![]() ![]() Zycze wszystkim szybkiego zakonczenia sesji. Sanetko a u Ciebie na uczelni to grubo przesadzili ![]() Co do opalania ja nie znoszę lezec plackiem. Na solarium byłam doslwonie kilka razy. Przed swoim slubem i przed slubem brata. Odkąd pracuję w biurze swiecę bladością cały rok bo nie mam jak spacerować w słońcu ![]() Na letnim urlopie ze słońcem byłam ostatnio 4 lata temu...wtedy ostatni raz byłam czekoladką ![]() Jednak dużo lepiej wyglądam jak jestem musnięta słońcem...a kremów brązujacych bardzo nie lubię. Nie znalazłam jeszcze dobrego. Teraz mam garniera....farbuje mi ramiaczka od biustonoszy i smierdzi ![]()
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do kilku warstw to ciemniejsze lakiery wyglada lepiej przy np. 2 warstwach. Jedna wyglada fatalnie... Ale takie malowanie to dla mnie męka ![]() Dorinko, fajna to byla praca? ![]()
![]() |
#1064 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszystkie balsamy brązujące brudzą bieliznę ![]() ![]() Cytat:
Wtedy byłam bardzo młoda i traktowałam tę pracę trochę jak przygodę, można nabrać dystansu do pieniędzy, bogactwa i przerażające jest jak na Twoich oczach ludzie staczają się i tracą fortuny. Więc poznałam hazard od środka. Ogólnie miło wspominam, ale praca na noce jest bardzo wyczerpująca, niestety człowiek szybciej się starzeje, zakłóca się rytm dnia i nocy i wszystko do góry nogami ![]() Wytrzymałam 2 lata (studiując jednocześnie) i miałam dosyć, ale mam wielu fajnych znajomych z tamtego okresu, wesoły beztroski czas ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam malować paznokcie...i w koncu po roku będe mogła to robic kiedy tylko chcę..bo jak mieszkalismy u rodziców było gderanie ze smierdzi i mogłam to robic albo jak rodziców nie, było albo tylko rano
![]() ![]() ![]() Powiem Wam ze w naszym mieszkanku czuję się póki co jak gość...albo jak w hotelu ![]() ![]() Dzis od rana robiłam pożądki w szafkach. Podarłam wszystkie zdjęcia, listy i kartki męża od eks. No po prostu nie wiem jak to sie stało ze do tej pory nie zostało to unicestwione. Mówila do mojego męża, o zgrozo, Kalesonku ![]()
#1066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyrzuciłam wszystkich zdjęc na których ona jest, ale ona i całujący sie z nia mój mąz to już przesada. Nie mam ochoty natykać się na takie widoczki za kazdym razem jak będe wyciagała teczkę z dokumentami. ![]() ....albo kartki z tekstami "od Kochającej Kasi dla Kalesonka"...nie widze potrzeby przetrzymywania takich rzeczy i zagracania Naszego domu.
![]() |
#1069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe a jednak trochę zazdrosna jesteś ![]() Ja do zdjęć takich na których jest Tż ze swoimi eks ma stosunek obojętny ![]() Dla mnie zdjęcia to kawałek przeszłości i nie wyrzucam ich nigdy ![]() ![]() Może gdybym trafiła na jekieś obsceniczne zdjęcia to bym podarła i wywaliła ale inaczej to nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam jak rozpaczałam gdy mi TŻ kazał podrzeć zdjęcie z exem... A potem sam musiał drzeć fotę na której trzyma koleżankę na rękach. Ale go to nie ruszyło tak jak mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie podarłabym i już ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Zakorzenienie
|
Ja podczas remontu u mojego TŻ znalazłam w szufladzie zdjęcia jego ex w samej bieliźnie... ale sam od razu wyrzucił, jak tylko spytałam co to jest i po co trzyma...
Ja to sie przyznaję, że jestem zazdrośnicą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Zakorzenienie
|
Kalesonku
![]() Ja mam kilka zdjec z ex jak sie calujemy... I chyba tez je podre. Nie budza we mnie pozytywnych odczuć, wręcz przeciwnie ![]()
#1074 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wyobrażam sobie abym np. kazała wyrzucić jego zdjęcia z okresu 4-letniego związku, gdzie on zostawił tą dziewczynę , do której nic nie mam-bo co mogę mieć to po co mam to zrobić .....z czego będziemy się kiedyś śmiać ? ![]() Zresztą oboje wiemy, że mamy kawałek życia za sobą, nie byliśmy dla siebie pierwszymi więc wyrzucenie zdjęć niczego nie zmieni, trzeba się z tym pogodzić i już ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to nie są jakieś tam szczegolnie tragiczne wspomnienia... inne wspolne zdjecia z exem zostawie, ale takie całujące sie zniszcze, bo nie lubie na nie patrzec. I nie chce też aby obecny Ukochany je ogladal
![]() ![]() ![]()
#1076 |
Zakorzenienie
|
Ja z jednej strony chciałam się pozbyć go bo nie lubiłam na nie patrzeć i na dodatek złe wspomnienia... Ale jestem chyba masochistką i tak je trzymałam do czasu aż TŻ zmienił zdanie i kazał mi podrzeć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Zakorzenienie
|
Miłego popołudnia, spadam węszyć po mazidłach w poszukiwaniu jakiegos hitu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1078 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio. Cytat:
Mam swój rytuał mani i pedi i nie wolno mi wtedy przeszkadzać, bo się wkurzam! Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
Ja sie zbieram do domku... Mam juz dość na dzisiaj
![]() ![]()
#1080 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.