Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Nie bylo mnie przez krotki czas, a wy tyle tego naprodukowalyscie Ah ja to sie z wami mam 
Cytat:
Napisane przez kas!a
Też byś chciała, nie? 
Bożuchno, a co z pracą? Znalazłaś już coś? 
|
No ba 
Narazie nie szukam, bo chce isc od sierpnia Teraz mam czas na lenistwo A czasu na prace bedzie jeszcze duzo...
Cytat:
Napisane przez kas!a
Ja bym chyba nie jechała. Chyba, że nie boisz się czasem 'zostać sama' i sama siebie zabawiać na wakacjach, wyjść do klubu, czy poznać jakichś innych ludzi. Bo obawiam się, że ten wyjazd to dla Twojej koleżanki sposób na zbliżenie się do tego 'nibyjeszczeniechłopaka'.  A może znajdzie się ktoś, kto też będzie chętny na wyjazd? Jakiś singiel? Koleżanka albo kolega?
|
No nie, sama bym nie chciala byc. Ale chyba najpierw sie z nia spotkam i dowiem sie o co tak na prawde chodzi z tym chlopakiem. Chyba sie nikt nie znajdzie, zeby do nas dolaczyl....
Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara
Tak, tak włosy nie zęby - odrosną i te inne sprawy 
Tyle, że mi dużo osób mówi, że ładniej mi w dłuższych, a zwłaszcza jedna na której zdaniu mi zależy 
Ale ta osoba akurat nawet nie zauważyła, że byłam u fryzjera, więc odbieram to jako znak, że wszystko jest w porządku 
|
Tez odrazu o chlopaku pomyslalam Ale nie martw sie, oni tak maja NAwet jakbys sie przefarbowala to pewnie tez by nic nie zauwazyl.
Cytat:
A jak powiesz prosto z mostu to myślisz, że by nie zrozumiała, albo coś? No bo w sumie nie ma co kręcić, prawda taka, że jakby ona się czuła w takiej sytuacji, chociaż z drugiej strony jeżeli ten wyjazd to wszystko byłoby takie czysto ziomalskie i bez mizdrzenia się tych par aż by mdliło to mogłoby być fajnie 
Chyba, że ona naprawdę, naprawdę nie ma zamiaru nic z tym 'nibyjeszczeniechłopakiem ' jak to Kasia określiła to byłoby w sumie.. spoko 
Kurcze już nic nie wiem, Bożuś nie pomogłam Ci chyba za bardzo 
|
Pewnie by zrozumiala, ale ja mam takie "szczescie", ze jeszcze sie obrazi... To lepiej niech sie nie miziaja itp to wtedy moge jechac
Troche zakrecilas, ale spoko skumalam
Cytat:
O ja, szalejesz  
Pokażesz się, co nie? 
|
Jo jo, pokaze Jedynie, ze zmienie zdane i nie przefarbuje, bo ja bardzo zmienna jestem Zreszta juz od dawna mam tu dodac fotke i cos mi nie wychodzi... Kurcze, ale wkurza mnie to, ze na kazdej wygladam jak nie ja ;/ Gr...
Lunka gratuluje zdania egzaminu! I to jeszcze z takim dobrym wynikiem, widzisz jaka zdolna jestes I nie dziwie sie, ze taka szczesliwa jestes, bo w koncu zaliczenie egazminow na studiach to nie lada wyczyn Wiem jak to jest jak moj brat zdaje i jak juz w koncu udaje mu sie zdac, az w szoku jestem
I mi w sumie tez wczoraj bylo troche zal Szwajcarii, bo stracili bramke w ost minutach... Ale musze przyznac, ze ladnego gola strzelil Ja w sumie bardziej bylam za Turkami, bo mieli ladnego bramkarza (ale ze mnie kibic, jak maja kogos ladnego w druzynie to kibicuje, a jak nie to niech spadaja )
A co do tego, ze masz takie emocjonalne podejscie to nawet dobrze, bo jestes wrazliwa osoba, a to jest cecha, ktora cenie u innych 
tass822 witam serdecznie ale sie nas duzo juz zrobilo
Tylko ciagle sie dziwie, ze zadnego faceta nie ma na naszym watku... Hm a moze oni po prostu nie wchodza na wizaz?
Jejku... CO sie z tymi Niemcami dzieje? ;/ Moze oni to specjalnie robia, zeby nam utrudnic zycie? A Podolski moglby strzelic kilka bramek, w koncu tak chcial, zebysmy wyszli z gr to niech teraz pomoze....
|