Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Formuła 1
Wątek: Formuła 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-12, 18:26   #2680
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89
Dot.: Formuła 1

Nie bylo mnie przez krotki czas, a wy tyle tego naprodukowalyscie Ah ja to sie z wami mam

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Też byś chciała, nie?
Bożuchno, a co z pracą? Znalazłaś już coś?
No ba
Narazie nie szukam, bo chce isc od sierpnia Teraz mam czas na lenistwo A czasu na prace bedzie jeszcze duzo...

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Ja bym chyba nie jechała. Chyba, że nie boisz się czasem 'zostać sama' i sama siebie zabawiać na wakacjach, wyjść do klubu, czy poznać jakichś innych ludzi. Bo obawiam się, że ten wyjazd to dla Twojej koleżanki sposób na zbliżenie się do tego 'nibyjeszczeniechłopaka'. A może znajdzie się ktoś, kto też będzie chętny na wyjazd? Jakiś singiel? Koleżanka albo kolega?
No nie, sama bym nie chciala byc. Ale chyba najpierw sie z nia spotkam i dowiem sie o co tak na prawde chodzi z tym chlopakiem. Chyba sie nikt nie znajdzie, zeby do nas dolaczyl....

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
Tak, tak włosy nie zęby - odrosną i te inne sprawy
Tyle, że mi dużo osób mówi, że ładniej mi w dłuższych, a zwłaszcza jedna na której zdaniu mi zależy
Ale ta osoba akurat nawet nie zauważyła, że byłam u fryzjera, więc odbieram to jako znak, że wszystko jest w porządku
Tez odrazu o chlopaku pomyslalam Ale nie martw sie, oni tak maja NAwet jakbys sie przefarbowala to pewnie tez by nic nie zauwazyl.

Cytat:
A jak powiesz prosto z mostu to myślisz, że by nie zrozumiała, albo coś? No bo w sumie nie ma co kręcić, prawda taka, że jakby ona się czuła w takiej sytuacji, chociaż z drugiej strony jeżeli ten wyjazd to wszystko byłoby takie czysto ziomalskie i bez mizdrzenia się tych par aż by mdliło to mogłoby być fajnie
Chyba, że ona naprawdę, naprawdę nie ma zamiaru nic z tym 'nibyjeszczeniechłopakiem ' jak to Kasia określiła to byłoby w sumie.. spoko
Kurcze już nic nie wiem, Bożuś nie pomogłam Ci chyba za bardzo
Pewnie by zrozumiala, ale ja mam takie "szczescie", ze jeszcze sie obrazi... To lepiej niech sie nie miziaja itp to wtedy moge jechac
Troche zakrecilas, ale spoko skumalam

Cytat:
O ja, szalejesz
Pokażesz się, co nie?
Jo jo, pokaze Jedynie, ze zmienie zdane i nie przefarbuje, bo ja bardzo zmienna jestem Zreszta juz od dawna mam tu dodac fotke i cos mi nie wychodzi... Kurcze, ale wkurza mnie to, ze na kazdej wygladam jak nie ja ;/ Gr...

Lunka gratuluje zdania egzaminu! I to jeszcze z takim dobrym wynikiem, widzisz jaka zdolna jestes I nie dziwie sie, ze taka szczesliwa jestes, bo w koncu zaliczenie egazminow na studiach to nie lada wyczyn Wiem jak to jest jak moj brat zdaje i jak juz w koncu udaje mu sie zdac, az w szoku jestem
I mi w sumie tez wczoraj bylo troche zal Szwajcarii, bo stracili bramke w ost minutach... Ale musze przyznac, ze ladnego gola strzelil Ja w sumie bardziej bylam za Turkami, bo mieli ladnego bramkarza (ale ze mnie kibic, jak maja kogos ladnego w druzynie to kibicuje, a jak nie to niech spadaja)
A co do tego, ze masz takie emocjonalne podejscie to nawet dobrze, bo jestes wrazliwa osoba, a to jest cecha, ktora cenie u innych

tass822 witam serdecznie ale sie nas duzo juz zrobilo
Tylko ciagle sie dziwie, ze zadnego faceta nie ma na naszym watku... Hm a moze oni po prostu nie wchodza na wizaz?

Jejku... CO sie z tymi Niemcami dzieje? ;/ Moze oni to specjalnie robia, zeby nam utrudnic zycie? A Podolski moglby strzelic kilka bramek, w koncu tak chcial, zebysmy wyszli z gr to niech teraz pomoze....
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora