2008-06-14, 13:47
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 190 pkt / 100% pozyt.
|
Ciuszki, buty i dodatki :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
---- WĄTEK NIEAKTUALNY !!!! ----
Większość rzeczy została wymieniona.
Oto kilka zasad obowiązujących na moim wątku, bardzo proszę o zapoznanie się z nimi aby potem nie było nieporozumień!
Nie odmieniam się!
Ponieważ mieszkam na stałe za granicą i do Polski przyjeżdżam tylko na 2 tygodnie, oczekuję że paczkę wyślesz jako pierwsza (może to być tylko 2-3 przede mną).
Niestety nie mogę pozwolić sobie na kilkutygodniowe oczekiwanie na zaległe paczki (poczta też niekiedy ma opóźnienia) - chcę uniknąć sytuacji kiedy będę musiała wyjechać, a przesyłki jeszcze nie będzie.
Otwieram wątek już teraz, ale w Polsce będę dopiero 23 lipca - paczki będą nadawane od 24 lipca i na pewno w ciągu kilku dni wszystko zostanie rozesłane. 
Wszystkie rzeczy, które wystawiam są w dobrym i bardzo dobrym stanie, niektóre nowe,
a więc przy ciuszkach nie będę już pisała: "stan dobry" czy "bardzo dobry" - bo wszystkie rzeczy takie będą. Nie wypycham nikomu spranych czy zmechaconych szmat - a tylko takie ubrania, które sama bym włożyła.
Rzeczy wysyłam czyste i zadbane, bez uszkodzeń czy wad.
Niestety z wiadomych przyczyn, chcąc szybko wysłać zaległe paczuszki, nie będę miała czasu na uprasowanie rzeczy, ale oczywiście wszystkie będą uprane (oprócz rzeczy nowych) i ładnie poskładane.
Przedmioty wysyłam dobrze zabezpieczone (koperta bąbelkowa, folia bąbelkowa itp.) listem poleconym bądź paczką (takiej samej wysyłki oczekuję).
Najchętniej wymienię się na większą ilość rzeczy, bo zależy mi na szybkiej wymianie i ograniczeniu kosztów wysyłek.
Ubrania, buty czy torebki najchętniej wymienię za kosmetyki, zwłaszcza nowe i z długimi terminami ważności.
Mile widziane będą również ciekawe filmy dvd, nowości książkowe, czy próbki perfum i perfumy, paski, ale nie tylko, więc można kusić... choć będę bardzo wybredna 
Wiele oddam za rzeczy poszukiwane :
- książki poniżej link do mojej listy życzeń:
http://www.biblionetka.pl/schowek.asp?uid=19856
- czy któryś z zapachów L'Artisana: Safran Troublant, Premier Figuer lub Passage D'Enfer, ewentualnie Gucci Rush 2.
Mile widziane również Chloe 2008.
Proszę cierpliwie czekać na odpowiedzi, na pewno do wieczora odpowiem każdemu (nie mam zwyczaju ignorowania ludzi).
Zapraszam do wymiany *
Wymienię:
- bluzeczka a la jeans - świetny dekolt, nity jak w spodniach jeansowych.
Wygląda rewelacyjnie, gdyby nie była na mnie za mała, nigdy bym nie oddała.
Będzie dobra na dziewczyny noszące S
- niebieska bluzeczka w kwiatki z napisem. Moim zdaniem jest to S/M
Bluzka NOWA (bez kartki), 90% bawełna, 10% elastan
szerokość pod pachami: ok.38 cm x 2 (bez naciągania)
- biała bluzka ze srebrnym napisem Attention (nigdy nie noszona).
W rzeczywistości wygląda o wiele lepiej, napis się błyszczy. Na rozmiar S/M
- czerwony T-Shirt na rozmiar S/M
- niebieska w kwiatki na rozmiar S/M
szerokość pod pachami: ok 36,5 x 2 (bez naciągania)
- różowa koszulowa z rękawem 3/4, rozmiar S
- niebieskie polo, powinno pasować na M/L
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edytowane przez protka
Czas edycji: 2011-03-06 o 16:57
Powód: nowy wątek
|
|
|