2017-11-17, 11:28
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniówki 2018 - część II
Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez amparo27
|
Nawzajem, dobrego piątku 
Cytat:
Napisane przez cooos_ik
Witam się i ja  jeszcze tylko 250 postów i zakładamy nową część
Dziewczyny wykończy mnie to uczulenie "ciul wie na co" wysypka nie schodzi i swędzi, idę do rodzinnego może on pomoże bo jakoś ubezpieczenia nie umie mnie szybko do dermatologa zapisać
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Bardzo współczuję... Dobrze, że idziesz do rodzinnego, niech Ci szybko znajdą termin do dermatologa.
Cytat:
Napisane przez literape
hej
znów nadrabiam zbiorczo. wrocilam w tym tygodniu do pracy, remont w domu i nie umiem sie zorganizowac.
pranie - wszystko upiore raz. nawet rzeczy z lumpka.
bylam dzisiaj na wizycie, moje dziecko waży już nieco ponad 2 kg. oczywiscie dokłądnie mi nie podał. za to podał info, ze torbiel, ktora córka ma w główce wcale sie nie zmniejszyła. wszyscy pocieszaja, z doktorem na czele, ze jest niegroźna. ale oczywiście google juz poczytalam...
syn urodzony: 56 cm i 3220 g rozmiar 56 nosił na pewno z miesiac. mysle, ze dziecko musialoby wazyc ponad 4 kg zeby nie wejsc do takich ciuszków. na malym przez pierwsze dwa tygodnie wisiały dosłownie.
nie wiem czy mo hormony doskwieraja, czy drugi (trzeci?) tydzien remontu, ale rycze drugi wieczór z rzędu, wkurzona na chłopa, zreszta, to nie hormony chyba, tylko calokształt. plus moj trzylatek daje ostatnio popalic. nie wiem co mu sie stało.
|
Gratuluję, duża córeczka już Słuchaj tylko lekarza, ja kiedyś wyczytałam chyba u mamyginekolog, że te torbiele wchłaniają się zwykle jeśli nie jeszcze w brzuszku to po porodzie szybko.
Wczoraj byłam w odwiedzinach u rodziców, wystraszyłam się jak zobaczyliśmy dojeżdżając z mężem, że był wypadek pod samym ich domem. Siostra jak usłyszała zderzenie to wyjrzała przez okno i mówi, że kierowca, który zmiażdżył drugie auto wybiegł ze swojego suwa i uciekł chodnikiem, tak po prostu. Ze skasowanego auta przewieźli helikopterem kogoś do Wrocławia. Fatalnie to wyglądało...
|
|
|