|
|
#4711 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniówki 2018 - część II
Cytat:
|
|
|
|
|
#4712 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawialysmy o czkawce i chyba bobo mi sie odwrocilo, czkawke czuje teraz pod zebrami!
Na 56 mam najmniej ciuszkow, wszystkie w sumie z paki z olx, ale takie malutkie sa, ze pewnie ich ani razu nie ubiore Dzidziutkowi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może będę go nosić po porodzie, raczej nie zaszkodzi. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to tak jak mój, w nocy się kręcił niemiłosiernie i czkawkę czułam pod żebrami z prawej. Ale do tej pory w dzień już miał jeszcze ze dwie czkawki, to już na dole czułam, raz po prawej, a raz po lewej. A nie zauważyłam, żeby szalał w międzyczasie. Także to jednak dla mnie zagadka z tym ułożeniem i czkawką ![]() _toja nic nie wiem o tych pasach, poczytam, ale ja pewnie nie będę korzystała, wolę sama napinać mięśnie i je ćwiczyć własnym wysiłkiem, bo tego na pewno będę potrzebowała
|
|
|
|
|
#4716 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny na telefonie też można na klubie siedzieć
ja mam klub włączony w jednej z zakladek na chrome i nawet nie muszę się za każdym razem logować, zdjęcia do klubu jak wstawiam to też przez komórkę![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4717 |
|
Zadomowienie
|
Ja też chce dostęp do klubu bo nie mam jeszcze
![]() Przez ostatnie 2-3 dni zabiegana byłam. Wczoraj byłam u diabetologa, dzisiaj odważnie pojechałam do Lidla z rana po kolejkę dla córki i 2 gry. Na szczęście mnie nie stratowali ![]() Dzięki za przypomnienie o organizerach do szuflad, muszę się wybrać do Ikei ![]() Poprałam dzieciowe ciuszki, pieluchy w Jelpie, teraz mam wielką stertę do wyprasowania, nie lubię tego ![]() Co do pokazywania na fejsie czy insta...ja nie informowałam o ciąży. Zresztą na fcb zdjęć córki mam nie wiele a na insta wrzucam tylko zdjęcia bez twarzy/tyłem. My informowaliśmy tylko rodzinę ok 8 tygodnia. Potem w sumie żałowałam. Kilka dni po tej radosnej nowinie, w nocy dostałam strasznego krwotoku, byliśmy z tż przekonani że poroniłam. Nie pojechałam na ip bo tego dnia miały być urodziny córki, nie chciałam tego psuć a jak się uspokoiło to czułam się ok. 3 dni później poszłam do mojego gina i szok - maluszek miał się dobrze. Prawie się poryczałam ze szczęścia... Ale długo się potem baliśmy o tą ciążę i nikomu więcej nie mówiliśmy. Dopiero jak juz nie dało się ukryć brzucha.
|
#4718 | |
|
EDUkator
|
Cytat:
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
jesli chcecie jakies porządki w klubie to dajcie znac jakim kluczem bo sama nie wiem... Możecie w klubie pisac lub do mnei na priv
my sie raczej nie chwlailismy szybko bo po cp ja się bałam. na fb też wprost nei napisałam nigdy ale ostatnio widac aktywność na warsztatach czy grupach to niektórzy się domyslili na pewno |
|
|
|
#4720 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny przykro mi z powodu waszych strat.
RedWolf-gratuluje obrony i synka👍 Podpisalam dzis umowe na pobranie krwi pepowinowej☺. ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Coosik-sprobuje twoim sposobem z ta zakladka do klubu😝.jakos nie pomyslalam o tym.. |
|
|
|
#4721 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak podejrzenia, to mogą się mylić i wszystko jest w porządku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4722 |
|
Raczkowanie
|
Moj dzidzius tez ma czasem czkawke.zawsze w tym samym miejscu-po mojej prawej stronie ponizej pepka.ciekawe czy to oznacza,ze jest ulozony w jednej pozycji caly czas?
|
|
|
|
#4723 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
ale naprodukowałyście. Nadrobiłam, ale już nie wiem co której chciałam odpisać.Któraś pytała o szlafrok z dolce sono. Ja sobie zamówiłam cienki w rozmiarze S i jest ok, także w mojej ocenie rozmiarówka nie jest zawyżona. Dzisiaj mnie odłączą od pompy, jeszcze 8-9 godzin. Marzę o prysznicu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uwazam ze taki pas miesniami pracowac nie bedzie za nas wiec nie ma sensu - same musimy pocwiczyc Ty masz zaproszenie do klubu odkąd tylko postawł - tylko Twoje zaproszenie wisi jako "nieodebrane/nieprzyjęte" Cytat:
|
||
|
|
|
#4725 |
|
Rozeznanie
|
A ja na link klubu nie mogę wejść a miałam podany taki do: https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=2321
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4726 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale Ty chudzinka chyba jesteś, nie?
|
|
|
|
|
#4727 |
|
Raczkowanie
|
Nie uwierzycie! Wczoraj upralam trzy pralki rzeczy Małego, dziś to wszytsko uprasowalam i wstawilam jeszcze jedno pranie
Też mam organizery do szuflad z ikea i polecam na te małe ciuszki. Nie daje rady Was przeczytac tak gonicie, tylko pobieżnie luknęłam. Ja szlafrok S z dolce sonno wymienilam na M, ale mam duzy brzus- ok 102cm teraz i mi go nie obejmowal nawet, a lubie jakte dwie czesci zachodzą na siebie dosc mocno. Córka dala mi dzis popalic, ja rozumiem ze jest chora i zła, ale no cierpliwosc moja testowala co chwile. A teraz jade na Listy do M z psiapsiolami (taka nasza taradycja juz od 3 lat) 😀 |
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Didi9 daj znac jak film i milego wypadu
![]() U nad remony trwa, ale byl stolarz zamontowal szafke i zaczelam rozkladac Dzidziutkowe ciuszki. Brakuje mi pojedynczych rzeczy, ale chyba bede dokupywac juz po porodzie. Rozladowalam wszystkie maluszkowe rzeczy po komodzie i nadal sie nie mieszcze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4729 |
|
Zadomowienie
|
didi Zazdroszczę energii! Ja dzisiaj już nie mam sił na prasowanie więc jutro rano zacznę.
Moja mama kupiła małej kombinezon, całkiem ładny, upolowała go na allegro IMG_20171116_114730.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4730 |
|
Zadomowienie
|
Kimitri, raczej zostanę w szpitalu, chociaż tu nie można być niczego pewnym
![]() Cay, no jestem drobinka i brzusio też raczej niezbyt spektakularny ![]() Didi, brawo Ty zazdroszczę listów do M, miałam nadzieję, że jeszcze zdążę pójść do kina.Fiolek, komody powinny być z gumy. Moja komoda też zapchana. SweetChoco, fajny ten kombinezon jaki rozmiar?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet ładny kombinezon
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4733 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja wczoraj trochę poszalałam, to dziś brak sił zupełny.Fajny kombinezon
|
|
#4734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno wystarczy tzn powinien ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4735 |
|
Zadomowienie
|
Agaciaaas, szlafrok wydaje się fajny i jest dobrą alternatywą dla tych puchatkowych, ale nie zdążyłam go ponosić, tylko tyle, że przymierzyłam. Do szpitala wzięłam puchatka.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4736 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#4737 |
|
Raczkowanie
|
hej
znów nadrabiam zbiorczo. wrocilam w tym tygodniu do pracy, remont w domu i nie umiem sie zorganizowac. pranie - wszystko upiore raz. nawet rzeczy z lumpka. bylam dzisiaj na wizycie, moje dziecko waży już nieco ponad 2 kg. oczywiscie dokłądnie mi nie podał. za to podał info, ze torbiel, ktora córka ma w główce wcale sie nie zmniejszyła. wszyscy pocieszaja, z doktorem na czele, ze jest niegroźna. ale oczywiście google juz poczytalam... ![]() syn urodzony: 56 cm i 3220 g rozmiar 56 nosił na pewno z miesiac. mysle, ze dziecko musialoby wazyc ponad 4 kg zeby nie wejsc do takich ciuszków. na malym przez pierwsze dwa tygodnie wisiały dosłownie. nie wiem czy mo hormony doskwieraja, czy drugi (trzeci?) tydzien remontu, ale rycze drugi wieczór z rzędu, wkurzona na chłopa, zreszta, to nie hormony chyba, tylko calokształt. plus moj trzylatek daje ostatnio popalic. nie wiem co mu sie stało. |
|
|
|
#4738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie czytaj internetów, ja już nic nie czytam bo oszaleć można, tylko się potem zamartwiamy niepotrzebnie. A emocje rozumiem, czasami się wszystko nałoży na siebie i nic nie zostaje tylko popłakać sobie. Ale to przejdzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już spora Twoja córcia ![]() Nie czytaj internetów - to zazwyczaj nic dobrego nie daje... trzymam kcuki aby było tak jak doktor mówi- że to nic powaznego... a co do płaczu - jak trzeba to emocje należy wypłakac a nie w sobie dusić - będzie lepiej! |
|
|
|
|
#4740 | |
|
EDUkator
|
Cytat:
![]() Ja pracuję cały czas, bo pracuję zdalnie, leżąc w łóżku najczęściej ![]() Też będę prać raz Do Internetów nie zaglądaj! Słuchaj lekarza Ja ostatnie dwa dni przeryczałam, ale w sumie nie wiem dlaczego
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.

to tak jak mój, w nocy się kręcił niemiłosiernie i czkawkę czułam pod żebrami z prawej. Ale do tej pory w dzień już miał jeszcze ze dwie czkawki, to już na dole czułam, raz po prawej, a raz po lewej. A nie zauważyłam, żeby szalał w międzyczasie. Także to jednak dla mnie zagadka z tym ułożeniem i czkawką 

tzn powinien