2017-11-17, 10:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9
Cytat:
Napisane przez Coccinellla
Dziewczyny, czytać Was od rana to humor +100 [emoji23]
Kasia - mąż niezły dowcipniś  Invi - ludzik z reklamy opon[emoji23]
Dzisiaj pałeczkę urodzinową przekazuję Fiole ![emoji512] Kochana, przede wszystkim oby badania Was uspokoiły, a dzieciątko okazało się zdrowe [emoji173] reszta sama się ułoży bo miłości Wam nie brakuje [emoji8]
Invi - [emoji110] za wizytę i oby w szpitalu nie było tak źle (bo na pewno Cię skierują [emoji17]?)
Ja dziś mam dzień pełen pracy...jutro przyjeżdża rodzinka na urodziny. Ciasta, sałatki 
Przepis na salatkę bez kukurydzy i danie jednogarnkowe, ktoś coś [emoji5]??
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
No serio, takie mialam palce jak kielbaski powiazane sznurkiem. 
Zostane, wczoraj gin kazała sie spakowac 
Cytat:
Napisane przez domii29
Moja mama miala mieszkanie po dziadkach, co miesiac musiala oplacac czynsz a stalo nie uzywane. Tak sie zlozylo ze dobrzy znajomi szukali teraz mieszkania i tak z glupa napisalam ze stoi puste. Sa tak zachwyceni tym mieszkaniem ze w przeciagu 5 dni zrobili tam juz prawie wszystko... Fajnie mi z mysla ze moglam komus pomoc, a za to mieszkanie sa naprawde bardzo wdzieczni
|
Super, oby Twoje dobre serduszko kiedys przyjelo z podwojna sila cos dobrego, w ramach tego dobrego czynu 
Cytat:
Napisane przez odowska
Cześć Dziewczyny!
Przepraszam, nie dam rady się odnieść do tego co ostatnio pisałyście. Wybaczcie!
Coccinellla, Fioleciasto, nadzieja_nadzieja, Vanessa37, xXBlankaXx, Minita Do Was się dziś szczególnie uśmiecham!
Byłam dziś na wizycie. W macicy mam 4 mm pęcherzyk. Czyli jest dobrze, ale trochę się zawiodłam, bo to nawet za mało, żeby policzyć wiek ciąży. Po prostu czekam na rozwój wypadków.
|
Jest jeszcze czas nie stresuj sie 
Cytat:
Napisane przez fioleciasto
A ja Wam chyba w ogóle nie pokazywałam naszego Malucha z ostatniej wtorkowej wizyty 
|
spełnienia marzeń 
Czas sie szykować a nie chce mi sie jak nie wiem... chyba przez to, ze wiem, ze nie wracam dzis. 
|
|
|