Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-17, 09:54   #3511
odowska
Zadomowienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
A ja Wam chyba w ogóle nie pokazywałam naszego Malucha z ostatniej wtorkowej wizyty
Ale słodziak! Wygląda jakby się uśmiechał albo lizał sobie rękę. Albo ja sobie dopowiadam
odowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 09:54   #3512
Fragaria_
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja Wam chyba w ogóle nie pokazywałam naszego Malucha z ostatniej wtorkowej wizyty
Cześć Maluchu!
Fragaria_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 09:56   #3513
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez odowska Pokaż wiadomość
Ale słodziak! Wygląda jakby się uśmiechał albo lizał sobie rękę. Albo ja sobie dopowiadam
Tż twiedzi, że jakby papierosa palił

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 10:00   #3514
Minita
Rozeznanie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!

Przepraszam, nie dam rady się odnieść do tego co ostatnio pisałyście. Wybaczcie!

Coccinellla, Fioleciasto, nadzieja_nadzieja, Vanessa37, xXBlankaXx, Minita Do Was się dziś szczególnie uśmiecham!

Byłam dziś na wizycie. W macicy mam 4 mm pęcherzyk. Czyli jest dobrze, ale trochę się zawiodłam, bo to nawet za mało, żeby policzyć wiek ciąży. Po prostu czekam na rozwój wypadków.
Poczułam ten ciepły uśmiech
Wierzę mocno, że wszystko bedzie dobrze Nie można się stresować na zapas. Podobno każda ciąża jest inna, choć rozumiem, że się też trochę martwisz

Cytat:
Napisane przez liven Pokaż wiadomość
Ja już nie oglądam horrorów, bo boję się nawet do wc pójść TŻ też nie lubi horrorów, więc po temacie :P
Kilka miesięcy temu oglądaliśmy thriller "Labirynt" z Hugh Jackamanem (polecam!) oczywiście przy włączonym świetle a potem musiałam zrobić obchód w domu i sprawdzić czy wszystkie drzwi pozamykane - nie powiem, bałam się
Ja też mam za słabe nerwy do horrorów, M. też nie ogląda, ale on to nawet wieczorami nie lubi nigdzie pieszo chodzić, bo nie" przepada nawet za psami" na przykład( no chyba że po pijaku - to go wtedy nie rusza ) Nie mówiąc o mnie, ja to już wg boję się obcych psów chodzących luzem. Więc jak gdzieś idziemy pieszo, to na każdym zakręcie wyglądamy czy coś ku nam nie mknie Nie mam w nim wsparcia w tym temacie trafiło na siebie dwoje bojaźliwców

Cytat:
Napisane przez mialavi Pokaż wiadomość

Randka hmm jak by to powiedzieć, po filmie poszliśmy do maca żeby szybko coś zjeść i wzięliśmy na wynos, żeby wrócić szybko do Igi ( bo może jeszcze nie śpi &#128514 wzięliśmy torcik z Sowy też na wynos i zjedliśmy w łóżku a potem padliśmy jak dzieci. Jak widzisz nasza randka była szałowa 😂😂😂
Ale było miło

A Iga wczoraj zagięła system a właściwie babcia, położyła ja do łóżeczka i mówi do niej
- babcia pójdzie siku, a Ty tu czekaj(chciała zobaczyć milionerów bo ktoś tam coś wygrywal), no i wyszła a, że Igusia była cicho to sobie przypomniałam o niej i po 15 minutach weszła, a ona śpi

Muszę spróbować tej nowej metody usypiania jak jestem w pokoju, to ona chce się przytulić potem nie chce do łóżka potem do łóżeczka, chce baje, potem chce tatę itd. czasem pada w 10 minut czasem leżę z nią godzinę w południe zasypia szybciej wieczorem kombinuje, może dlatego że ja bym sobie życzyła żeby 20.30 już spala i za wcześnie się z nią kładę . Jak ja położę po 21 to zasypia szybciej.
No wiesz, Ty już masz dłuższy staż z M. i dziecko więc na tym etapie to jest MEGA RANDKA Ja po roku od ślubu, jak wychodzimy z M. to tylko kupujemy, czy to pizze czy coś innego na wynos i pakujemy się do samochodu, nawet czasami nie zdążymy dojechać bo w drodze zjemy,a potem- do łóżka spać! Także Wy się kobieto trzymacie ja jak będę na tym etapie co Ty - to chyba tylko obchód po działce i dowóz do domu

Cytat:
Napisane przez mala_mm Pokaż wiadomość
Plan jest będzie dobrze 😘
Miałam w maju jakoś monitoring, później już nie robiłam, więc teraz pójdę znow 😊
Jednocyklowy planujesz czy dłuższy?

Filoe - jaka piękna fasolka
Minita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 10:01   #3515
bonjourbelle
Zakorzenienie

Cytat:
Tż twiedzi, że jakby papierosa palił
Tak samo pomyślałam Nasza też ma takie foto 'z fajeczką'

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Z ostateniego usg ma z profilu takie jakby puszczała bańki z nosa ale tak naprawdę to jest pępowina :p
bonjourbelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 10:03   #3516
Vanessa37
Raczkowanie

Cytat:
😍😍😍❤

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Vanessa37 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 10:04   #3517
Ojoanna29
Zakorzenienie

Fiole, rozkoszna kruszynka

Słońce aktualnie przebywa w Warszawie jakby któraś chciała ale tylko bije po oczach, nic innego nie daje niestety, żadnego ciepełka.

Odowska, co to za jakieś porównywania do syna, nie wolno dzieci do siebie porównywać każde jest inne
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-17, 10:04   #3518
kasia0912
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Feliska Pokaż wiadomość
Jutro się wybieram to zachowaj to słońce, żeby przypadkiem stamtąd nie uciekło

Będę robić co w mojej mocy jutro pracuje więc spora szansa,że pogoda będzie ładna

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 10:04   #3519
odowska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
A mniej więcej wiesz kiedy miałaś owu? Pewnie jest za wcześnie

O jak miło uśmiech od Cię

Wydaje mi się, że mogła być nawet koło 12 dnia cyklu. Problem polega na tym, że w tym miesiącu nie robiłam żadnych notatek na temat śluzu itp, a pamięć jest zawodna. Wiem tylko, że to plamienie, które obstawiam jako implantacyjne, było 18 dnia cyklu, więc musiała być wczesna owu, bo inaczej to nie wiem jak by się to spięło. Jeszcze mam taką nadzieję, że to wina sprzętu, na którym miałam usg. W tamtej ciąży przy pierwszym usg, to był jakiś w miarę nowy mercedes, a teraz raczej taki przejeżdżony golfik. Ale to chyba złudna nadzieja. Raczej obstawiam, że przez infekcję rozwój zarodka się zatrzymał. Cieszę się, że jest w macicy, ale euforii już nie ma. Bywa.
Stary 2017-11-17, 10:07   #3520
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naamarelle Pokaż wiadomość
Metoda na usypianie dziecka pt "poczekaj na mnie, zaraz wracam" dziala! Takim sposobem moja cora też zaczela zasypiać sama powiedzialam jej kiedys ze musze posprzatac po kolacji, włożyć gary do zmywarki, umyć się i przyjdę... Podzialalo. Czesto na tym jadę. No i często to prawda, ogarnianie chaty o 21

Fiole wszystkiego Najlepszego! A najbardziej w Świecie, życzę Ci spokoju w sercu i by wszystko ułożyło się dobrze
Czyli jesteś przykładem, że mama też może wyjść myślałam że to działa tylko z babcią

Będę próbować

mialavi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 10:07   #3521
odowska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Fiole, rozkoszna kruszynka

Słońce aktualnie przebywa w Warszawie jakby któraś chciała ale tylko bije po oczach, nic innego nie daje niestety, żadnego ciepełka.

Odowska, co to za jakieś porównywania do syna, nie wolno dzieci do siebie porównywać każde jest inne
O matko, masz rację! Jeszcze się kurna w pęcherzyku nie pojawiło, a ja już porównuję. Dobra poprawiam się! Dzięki
Stary 2017-11-17, 10:09   #3522
fioleciasto
Zakorzenienie

Odowska, ale czemu Ty masz takie czarne myśli co? Zaraz po tyłku dostaniesz!

Ja byłam u lekarza 43 dnia cyklu i był tylko pęcherzyk! A teraz jest 3cm bobas! Czekaj cierpliwie, a nie układasz jakieś czarne scenariusze nie wiem po co.

Blanka też wczoraj była w jakimś podobnym dniu, jak ja i też tylko pęcherzyk. Normalna sprawa! Przecież ten Maluch potrzebuje czasu na rozwój.

Stary 2017-11-17, 10:17   #3523
odowska
Zadomowienie

Cytat:
Odowska, ale czemu Ty masz takie czarne myśli co? Zaraz po tyłku dostaniesz!

Ja byłam u lekarza 43 dnia cyklu i był tylko pęcherzyk! A teraz jest 3cm bobas! Czekaj cierpliwie, a nie układasz jakieś czarne scenariusze nie wiem po co.

Blanka też wczoraj była w jakimś podobnym dniu, jak ja i też tylko pęcherzyk. Normalna sprawa! Przecież ten Maluch potrzebuje czasu na rozwój.
Już się poprawiam! Ojoanna29 też mnie już do pionu postawiła. Za duże nadzieje sobie zrobiłam idąc tam (bo beta w miarę ok, i ta implantacja) i złapałam doła, bo liczyłam, że zobaczę kropka. Ale macie rację! Trzeba się cieszyć tym, że jest w dobrym miejscu. I smutki zostawić, jeśli nic nie urośnie do następnej wizyty. Dzięki. Na Was zawsze można liczyć!
Stary 2017-11-17, 10:19   #3524
fioleciasto
Zakorzenienie

Bete to akurat można mieć 15 000 i nie mieć jeszcze zarodka, serio. Czas, czas, czas

Stary 2017-11-17, 10:26   #3525
xXBlankaXx
Zakorzenienie

.

Edytowane przez xXBlankaXx
Czas edycji: 2017-11-17 o 10:36
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 10:28   #3526
asioka92
Zakorzenienie

Cytat:
😍😍

asioka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 10:28   #3527
rybcia34
Zakorzenienie

Dzień dobry Dzisiaj już znacznie lepiej się czuję. Wraca tżt !! Przeżyłam tą noc bez niego, ale teraz go nie oddam!! Postanowiłam nawet ogarnąć z grubsza dom i się udało. Jestem po drugim śniadanku i spacerku z psem, nawet 2 godziny praktyk zrobiłam. Nie jest źle, sen dobrze mi zrobił, zregenerowałam siły i zresetowałam umysł. Dzisiaj jestem spokojniejsza Jeszcze tylko odkurzanie zostało, któraś chętna? :P

A może któraś ma ochotę na pysznego pączusia z cukierni? <3
Stary 2017-11-17, 10:29   #3528
gr8ania
Moderator

Cytat:
Cześć bąbelku
Fiole- i ode mnie przyjmij życzenia- najzdrowszego bąbelka na świecie

Odowska- jak nie masz objawów? A takie gadanie głupot to co?

Stary 2017-11-17, 10:30   #3529
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liven Pokaż wiadomość
Domi super, że udało się komuś pomóc
Swoją drogą, wy też mogliście tam zamieszkać sami i nie musiałabyś użerać się z teściową i szwagierką

Odowska super! Kwestia czasu i maluch urośnie

Gdzie wy to słońce macie? U mnie szaro, zimno, deszczowo i śpiąco..
Właśnie o tym samym pomyślałam Domi?
Cytat:
Jejku jaki śliczny Maluch
Cytat:
Ty jesteś z Krakowa ? Metoda usypiania super!

Właśnie planuję jedną taką sałatkę, ale przepis znalazłam z kukurydzą ja tam kukurydzę uwielbiam, ale pod gości chciałam też i bez

A mniej więcej wiesz kiedy miałaś owu? Pewnie jest za wcześnie

O jak miło uśmiech od Cię

Nie jestem z Krakowa chociaż kiedyś bardzo chciałam dlaczego pytasz?

Cytat:
Napisane przez Minita Pokaż wiadomość
Poczułam ten ciepły uśmiech
Wierzę mocno, że wszystko bedzie dobrze Nie można się stresować na zapas. Podobno każda ciąża jest inna, choć rozumiem, że się też trochę martwisz

Ja też mam za słabe nerwy do horrorów, M. też nie ogląda, ale on to nawet wieczorami nie lubi nigdzie pieszo chodzić, bo nie" przepada nawet za psami" na przykład( no chyba że po pijaku - to go wtedy nie rusza ) Nie mówiąc o mnie, ja to już wg boję się obcych psów chodzących luzem. Więc jak gdzieś idziemy pieszo, to na każdym zakręcie wyglądamy czy coś ku nam nie mknie Nie mam w nim wsparcia w tym temacie trafiło na siebie dwoje bojaźliwców

No wiesz, Ty już masz dłuższy staż z M. i dziecko więc na tym etapie to jest MEGA RANDKA Ja po roku od ślubu, jak wychodzimy z M. to tylko kupujemy, czy to pizze czy coś innego na wynos i pakujemy się do samochodu, nawet czasami nie zdążymy dojechać bo w drodze zjemy,a potem- do łóżka spać! Także Wy się kobieto trzymacie ja jak będę na tym etapie co Ty - to chyba tylko obchód po działce i dowóz do domu

Jednocyklowy planujesz czy dłuższy?

Filoe - jaka piękna fasolka
"Obchód po działce i dowóz do domu "

Żeby nie było po ślubie jesteśmy dwa lata to jeszcze randkujemy maca też zjedliśmy w samochodzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-17, 10:30   #3530
odowska
Zadomowienie

Cytat:
Bete to akurat można mieć 15 000 i nie mieć jeszcze zarodka, serio. Czas, czas, czas
Racja.

A i Dziewczyny, też się zapisuję do klubu przypałowych wizyt (Liven). Miałam dziś dwie skarpetki nie do pary, przedstawiłam się panieńskim i wiele wiele innych. No i padało całe rano u nas też.
Stary 2017-11-17, 10:32   #3531
Polinezyjka
Zakorzenienie

Odowska gratuluje jednego pęcherzyka ❤️❤️ kolejna wizyta będzie fajniejsza

Fiole fasolek pierwsza klasa słodzinka

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Ale czarnowidznie ! Ale bym wam dała klapsy za takie myśli ! Myśli maja wielka moc wybierajcie je dobrze

21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 10:32   #3532
liven
Zakorzenienie

Cytat:
Racja.

A i Dziewczyny, też się zapisuję do klubu przypałowych wizyt (Liven). Miałam dziś dwie skarpetki nie do pary, przedstawiłam się panieńskim i wiele wiele innych. No i padało całe rano u nas też.
Piąteczka!
Tylko Ty możesz się wytłumaczyć kalafiorem ciążowym, a ja swoją głupotą taka drobna różnica
liven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 10:34   #3533
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się, że mogła być nawet koło 12 dnia cyklu. Problem polega na tym, że w tym miesiącu nie robiłam żadnych notatek na temat śluzu itp, a pamięć jest zawodna. Wiem tylko, że to plamienie, które obstawiam jako implantacyjne, było 18 dnia cyklu, więc musiała być wczesna owu, bo inaczej to nie wiem jak by się to spięło. Jeszcze mam taką nadzieję, że to wina sprzętu, na którym miałam usg. W tamtej ciąży przy pierwszym usg, to był jakiś w miarę nowy mercedes, a teraz raczej taki przejeżdżony golfik. Ale to chyba złudna nadzieja. Raczej obstawiam, że przez infekcję rozwój zarodka się zatrzymał. Cieszę się, że jest w macicy, ale euforii już nie ma. Bywa.
Zaczyna mnie to wkurzac już to czarnowidztwo na tym wątku. Jak zaszłam w ciążę zobaczyłam dwie kreski to nawet by mi do głowy nie przyszło, żeby liczyć czy zarodek jest już odpowiednio duży, kiedy doszło do zapłodnienia implantacji i odnosić do do rozmiarów dziecka po prostu się cieszyłam, gdy lekarz mówił że w porządku to mu wierzyłam, gdy powiedział, że jest źle to się martwiłam ale nigdy bez powodu. Moim zdaniem Ty powodu nie masz i proszę Cię przestań wymyślać

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Teraz jak zajdę w ciążę to będę liczyć, porównywac i się zamartwiać ? Bo tak trzeba nie dopuszczać do siebie radości tylko szukać dziury w całym ?

Stary 2017-11-17, 10:34   #3534
Fragaria_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dzisiaj już znacznie lepiej się czuję. Wraca tżt !! Przeżyłam tą noc bez niego, ale teraz go nie oddam!! Postanowiłam nawet ogarnąć z grubsza dom i się udało. Jestem po drugim śniadanku i spacerku z psem, nawet 2 godziny praktyk zrobiłam. Nie jest źle, sen dobrze mi zrobił, zregenerowałam siły i zresetowałam umysł. Dzisiaj jestem spokojniejsza Jeszcze tylko odkurzanie zostało, któraś chętna? :P

A może któraś ma ochotę na pysznego pączusia z cukierni? <3
To dobrze, że masz już lepsze samopoczucie Mogę chętnie odkurzyć za tego pączka
Stary 2017-11-17, 10:35   #3535
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!

Przepraszam, nie dam rady się odnieść do tego co ostatnio pisałyście. Wybaczcie!

Coccinellla, Fioleciasto, nadzieja_nadzieja, Vanessa37, xXBlankaXx, Minita Do Was się dziś szczególnie uśmiecham!

Byłam dziś na wizycie. W macicy mam 4 mm pęcherzyk. Czyli jest dobrze, ale trochę się zawiodłam, bo to nawet za mało, żeby policzyć wiek ciąży. Po prostu czekam na rozwój wypadków.
Odowska spokój, tylko spokój cię uratuje
Poszłaś bardzo wcześnie do lekarza, fajnie, że w ogóle było coś widać na usg
Moja gin od razu mi powiedziała, że jej zdaniem za szybko przyszłam bo tylko będę się denerwować tym, że nie ma serduszka...iiii... miała rację bo dzisiaj w nocy spałam chyba 40min w sumie...
Żałuję że poszłam wczoraj na wizytę.. Za bardzo się nastawiłam na to, że serduszko będzie.
Nie pozostaje nam nic innego, jak czekać na serduszko.
Też mam czarne myśli i złe przeczucia, ale co można zrobić na takim etapie? Nic, czekać i wierzyć, że wszystko będzie dobrze.

Fiol kochana wszystkiego najlepszego i zdrowia dla malucha
Cudowne USG! Już tak wszystko wyraźnie widać 😍

Miałam chyba coś jeszcze napisać, ale zapomniałam, bo jestem nieprzytomna.

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 10:37   #3536
invi_08
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, czytać Was od rana to humor +100
Kasia - mąż niezły dowcipniś Invi - ludzik z reklamy opon

Dzisiaj pałeczkę urodzinową przekazuję Fiole ! Kochana, przede wszystkim oby badania Was uspokoiły, a dzieciątko okazało się zdrowe reszta sama się ułoży bo miłości Wam nie brakuje

Invi - za wizytę i oby w szpitalu nie było tak źle (bo na pewno Cię skierują ?)

Ja dziś mam dzień pełen pracy...jutro przyjeżdża rodzinka na urodziny. Ciasta, sałatki
Przepis na salatkę bez kukurydzy i danie jednogarnkowe, ktoś coś ??

No serio, takie mialam palce jak kielbaski powiazane sznurkiem.
Zostane, wczoraj gin kazała sie spakowac
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Moja mama miala mieszkanie po dziadkach, co miesiac musiala oplacac czynsz a stalo nie uzywane. Tak sie zlozylo ze dobrzy znajomi szukali teraz mieszkania i tak z glupa napisalam ze stoi puste. Sa tak zachwyceni tym mieszkaniem ze w przeciagu 5 dni zrobili tam juz prawie wszystko... Fajnie mi z mysla ze moglam komus pomoc, a za to mieszkanie sa naprawde bardzo wdzieczni

Super, oby Twoje dobre serduszko kiedys przyjelo z podwojna sila cos dobrego, w ramach tego dobrego czynu

Cytat:
Cześć Dziewczyny!

Jest jeszcze czas nie stresuj sie
Cytat:
spełnienia marzeń

Czas sie szykować a nie chce mi sie jak nie wiem... chyba przez to, ze wiem, ze nie wracam dzis.

invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 10:38   #3537
rybcia34
Zakorzenienie

Dołączam się do życzeń dla Fiol Wszystkiego najlepszego kochana!!

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Fragaria_ Pokaż wiadomość
To dobrze, że masz już lepsze samopoczucie Mogę chętnie odkurzyć za tego pączka
<dzieli się pączkiem> <daje odkurzacz>
Stary 2017-11-17, 10:38   #3538
odowska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Odowska spokój, tylko spokój cię uratuje
Poszłaś bardzo wcześnie do lekarza, fajnie, że w ogóle było coś widać na usg
Moja gin od razu mi powiedziała, że jej zdaniem za szybko przyszłam bo tylko będę się denerwować tym, że nie ma serduszka...iiii... miała rację bo dzisiaj w nocy spałam chyba 40min w sumie...
Żałuję że poszłam wczoraj na wizytę.. Za bardzo się nastawiłam na to, że serduszko będzie.
Nie pozostaje nam nic innego, jak czekać na serduszko.
Też mam czarne myśli i złe przeczucia, ale co można zrobić na takim etapie? Nic, czekać i wierzyć, że wszystko będzie dobrze.

Fiol kochana wszystkiego najlepszego i zdrowia dla malucha

Miałam chyba coś jeszcze napisać, ale zapomniałam, bo jestem nieprzytomna.

A bo dzwoniłam wczoraj do położnej i jej mówię, że 5 tydzień, kiedy przyjść? Ona mówi: to jutro można. Wyłączyło mi się myślenie i poszłam z wielkimi oczekiwaniami. Masz rację, tylko spokój może nas uratować

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
Odowska- jak nie masz objawów? A takie gadanie głupot to co?

Co jedna, to z lepszym tekstem wyskakuje! Już nie gadam głupot, się chichram do komputera teraz jak nienormalna...
Stary 2017-11-17, 10:39   #3539
Polinezyjka
Zakorzenienie

Wiecie ja jak poszłam na 1 wizytę to wiedziałam ze serduszka nie będzie - poszłam tylko po to by upewnić się ze jest ciąża i nie jest coś nie tak i cieszyłam się jak głupia ze jest ciąża

Dlatego ! Czas się cieszyć !!! Jak będzie trzeba się martwić i smucić to będzie na to czas . A jesli nie ma teraz ku temu powodu to cieszcie się z tego co jest - brak objaw ciążowych i tak dalej ❤️

21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-17, 10:39   #3540
Fragaria_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
<dzieli się pączkiem> <daje odkurzacz>
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości