2017-12-04, 12:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Cytat:
Napisane przez M a g d a l e n a
Jezu, nie strasz! [emoji43] Ja nie chce cesarki! Jeszcze lekarz nic nie mówił o planowanym cc. Póki co mówiła, żeby sugerować się terminem z OM i nie ma konieczności wcześniejszego porodu. I oby tak zostało do końca.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Ona miala cesarke bo dziecko tracilo tętno. Pojechała normalnie ze skurczami na poród sn. Tylko trochę było za późno na taki poród niestety...bo przy cukrzycy lozysko szybciej się starzeje i akurat w jej wypadku dzień terminu był już za późno na normalny poród. Poza tym miała pepowine dwunaczyniowa!
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------
Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon
O super podejście 
Ja powiedziałam Mezowi, ze jeżeli jego siostra bedzie robiła problem ze zrobieniem swojego bierzmowania to my także przestaniemy brać czynny udział w byciu chrzestnymi jej dzieci (on jest jednej córki, a ja drugiej). Bedziemy tylko na papierze - tak sie skończy. Wiem, ze to moze głupie podejście, ale dlaczego moje dziecko ma mieć gorzej i ktoś ma mu odmówić? Zapytała sie nas tez kiedyś czy mamy kogos asekuracyjnie - No tak mnie zakurzyla, ze szok. Ja moge wziąć i moja siostrę wujeczna, ale W ma jedna jedyna siostrę i chciałby, zeby to ona była chrzestna.
|
Rany...jaka glupia sytuacja
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|