2008-06-19, 21:22
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
ano, w sumie juz mi nerwy przeszły bo weekend zapowiada sie fajny
czyliiii, boże być to każde okoliczne miasto
a jaki masz teraz kolor w pokoju?
idę sie zbierać powoli, bo o 20 się umówiłam
nie ma tego złego, przynajmniej sobie w końcu jakiś mecz obejrzę
miłego wieczorka 
|
Ta miasto ja mieszkam na takim zad**** że nie wiem co
Mam zielony bleeee
Cytat:
Napisane przez agness51
Witam
Właśnie wróciłam z działki,byłam z przyjaciółką i siostrą,żeśmy się nagadały 
Z fryzurką lepiej,choć nadal uważam,że mogłabym mieć dłuższe trochę włosy,a zdjęcia na razie nie pokażę,bo aparat mi nie działa ...
Jabłuszko - co do wyjazdu z TŻ,przypominam,że jesteśmy niepełnoletni  zatem byłbym problem ze zgodą rodziców i w ogóle ...
Miłego wieczorku,ja trochę powizażuję,może zjem coś jak zgłodnieję i idę pobiegać 
|

Cytat:
Napisane przez anniaa
witam
własnie nie dawno wróciłam do domu miałam dzisiaj wycieczke klasowa pobudka 4.50 busa miałam 5.40 . Od 7.50 do godz 14 chodziłam non stop po górach gosciu dał takie tempo ze niektórzy biegali aby dogonic i cały czas podgorke była w ciagu tego czasu jedna przerwa 5 min . wszyscy wrzeszczeli krzyczeli z bólu nóg niektórzy juz kładli sie na drodze a potem musieli biegnac i doganiac . najgorsze były 2 godz idac asfaltem i po jednej stronie łaka i po drugiej i słonce grzało okropnie bo była 12.00 ciekło z nas. nie mielismy kiedy co zjesc. jak rano zjadłam sniadanie o 5.00 to dopiero o 15.00 zjadłam bułke i serek wiejski  ta wycieczka była chora my nic nie robilismy tylko pędzilismy. potem 30 min odpoczynku i zas chodzenie naszczescie potem bus i wszyscy padli w busie. okropne. chyba nigdy nie byłam tak zmeczona. juz nigdy wiecej na zadna wycieczke nie pojade z tym gosciem oj nie. nawet nasz wychowawca padał i biegał bo nie dawał rady
wesele mam w sobote  z tz pisałam dzisiaj 3 sms ? eeee nie wiem . ma grype i spi cały czas.
|
O matko ostatnio miałam podobnie tyle że czasami były przerwy A tego gościa to bym udusiła za ciebie
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
|
|
|