Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-12-07, 10:38   #2472
Petit_Papillon
luckygirl

Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡

Cytat:
Napisane przez M a g d a l e n a Pokaż wiadomość
Przed owulacją dziewczynka (bo plemniki żeńskie są słabsze ale dłużej żyją - dłużej zajmuje im dojście do komórki), a w owulację chłopiec (bo plemniki męskie są silniejsze ale której żyją - szybciutko docierają do komórki, ale szybko tez umierają). Dlatego jak armia zostanie wysłana przed owulacja, to te męskie umrą, a żeńskie maja szanse dotrzeć w momencie uwolnienia komórki i będzie dziewczynka. Z kolei w okolicach owulacji, z armi męskie wyprzedza żeńskie i będzie chłopiec [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

A jeszcze odnośnie tego czy to się sprawdza czy nie... Gdzieś czytałam, że są mężczyźni, który „cos maja uszkodzone” i np wychodzą tylko chłopcy, albo tylko dziewczynki. To grubsza sprawa - nigdy się nie wglebialam.

Jeju jakie to wszystko zagmatwane
My sie po prostu staraliśmy. Bardzo chcieliśmy chłopca i jest i tak moje zajście w ciaze było dla mnie szokiem

Cytat:
Napisane przez ZwariowanaWariatka Pokaż wiadomość
Mistrzyni okazji chwali się co wyrwała wczoraj na przecenie w Tesco [emoji38] początkowa cena 34,99 przeceniona na 19,99 i od tego -20% czyli 16 zł. Brawo ja [emoji1320][emoji16]Załącznik 7347876

Ale śliczne

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora