![]() |
#2461 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Cytat:
Jeśli nam się sprawdzi metoda za drugim razem, to wtedy powiem, że działa ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
luckygirl
|
Ja słyszałam o teorii, ze w pierwszych dniach owulacji jest chlopiec, a pozniej juz dziewczynka
![]() Szuuuu to Ty juz prawie wszystko masz, super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
minusem jest waga do 9kg, moglaby być chociaż do 11kg łatwe w czyszczeniu i przechowywaniu (zajmuja mało miejsca złożone ) a ja witam się w 30 tyg ![]() ostatnio zauwazylam na usg ze przesunął mi się szybciej temrin porodu na 10 lutego ![]() dziś idę na kolejne spotkanie do SR własnie zamawiam też małemu wagę, bujaki z ingenuity są przecenione ponad 100zł w empiku więc zostanie mi troche kasy od braci dla małego więc dokupię wagę, bratowa mówiła że to nie jest wcale aż tak potrzebna rzecz, kupili jakas tam za 85zł dla pierwszego dziecka ale nie załuja, bo mają ją do dziś i przy drugim dziecku takze sie sprawdza a sąsiedzi się schodzą żeby pozyczać, wiec też taką za 100zł zamierzam kupić ( do 20 kg wiec dluuugo posluzy ![]() aaaa dziewczyny! wczoraj z tż składalismy wózek <3 jest prze prze przecudowny! Edytowane przez MadlenAdlen Czas edycji: 2017-12-07 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
gotowa do działania
|
♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Cześć wszystkim
![]() Pochłonęło mnie wicie gniazdka ![]() ![]() ![]() Ja już wszystko popralam, ubranka siedzą poskładane w komodzie, do kupienia zostało kilka dupereli w rossmanie, nawet walizkę częściowo spakowałam ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez ZwariowanaWariatka Czas edycji: 2017-12-07 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przed owulacją dziewczynka (bo plemniki żeńskie są słabsze ale dłużej żyją - dłużej zajmuje im dojście do komórki), a w owulację chłopiec (bo plemniki męskie są silniejsze ale której żyją - szybciutko docierają do komórki, ale szybko tez umierają). Dlatego jak armia zostanie wysłana przed owulacja, to te męskie umrą, a żeńskie maja szanse dotrzeć w momencie uwolnienia komórki i będzie dziewczynka. Z kolei w okolicach owulacji, z armi męskie wyprzedza żeńskie i będzie chłopiec ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
A jeszcze odnośnie tego czy to się sprawdza czy nie... Gdzieś czytałam, że są mężczyźni, który „cos maja uszkodzone” i np wychodzą tylko chłopcy, albo tylko dziewczynki. To grubsza sprawa - nigdy się nie wglebialam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
gotowa do działania
|
Mistrzyni okazji chwali się co wyrwała wczoraj na przecenie w Tesco
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
gotowa do działania
|
Cytat:
My działaliśmy ta metoda ale wyszedł nam chłopak. Nawet robiłam testy owulacyjne. Ale zrobimy z mężem jeszcze jedno podejście może uda się córa za trzecim razem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Wogole im bliżej porodu tym większy problem z imieniem mamy... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że gdyby to było takie hop siup proste, to każdy miałby takiej płci dzieci, jakiej by chciał. „Na zamówienie” hehe. Teorie teoriami, a zycie życiem ![]() U nas w pracy jeden kumpel ma dwie córki i powiedział, że kończy przygodę z dziećmi, bo obawia się trzeciej ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
gotowa do działania
|
Cytat:
Hehe jasne ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
W koncu c&a wrzuciło jakieś przeceny
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | ||
luckygirl
|
Cytat:
![]() My sie po prostu staraliśmy. Bardzo chcieliśmy chłopca i jest ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas też obyło się bez kombinacji ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
luckygirl
|
Cytat:
To faktycznie super, jak za pierwszym podejściem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Ja cały czas dumam nad nr3...zawsze chciałam 3 dzieci. Tylko myślę sobie że jak będę mieć 2 córki to pewnie będę chciała syna a jak się okaże że 3 córka? Boję się że będę rozczarowana i że nie będzie fajnie :/
Byłam w rossmanie przed chwilą. Nie było ani jednego płynu do kąpieli dla dzieci z babydreama...wtf? Ani jednej sztuki żadnego rodzaju...no nie wierzę. Chciałam też balsam dla siebie ale też nie było. Masakra. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Tez slyszalam o planowaniu plci. Ale poniewaz staralismy sie rok i juz szykowalam sie psychicznie na glebsze badania to nie zastanawialam sie nad tym, chcialam tylko zeby bylo 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2477 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Myślałam że po nocy trochę mi przejdzie ale nadal boli mnie dziś wszystko :/ i brzuch mi się jakoś napina . W poniedziałek mam lekarza , boje się żeby tym razem jakoś szybciej to wszystko się nie podziało ![]() Chyba muszę w końcu się wziąć za wyprawkę bo nie mam nic ![]() ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
#2478 |
Zakorzenienie
|
A ja czekam na paczke z gemini i właściwie mam wszystko
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() te babybjorn są niby fajne, ale już trochę za "surowe" ![]() Ale miałam sytuację..... byłam z sunią na spacerze. Zawsze chodzimy do lasu, tym razem droga była strasznie zabłocona więc poszłyśmy uliczkami między domkami. Zaatakowały nas trzy psy, z czego jeden naprawdę duży sięgał mi za kolano i dwa mniejsze. Wszystkie w obrożach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to się boje lekarce mówić że coś mnie boli w obawie że mnie do szpitala położyła ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2483 |
Raczkowanie
|
Mnie się ta teoria w zasadzie sprawdziła, uważam że to może być prawda ale nie tak łatwo ustalić kiedy ta owulacja była, czasami się przesuwa a testy też nie zawsze dobrze pokazują, dlatego zaplanowanie płci nie wychodzi tak łatwo.
W Lidlu 11.12 będą też ubranka bawełniane ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wypadl mi wczoraj kawalek plomby a umowiona jestem do dentysty na 18 stycznia. Ja to mam z tym szczescie, ze jak wylecze zeby to w miedzyczasie zawsze mi cos wyleci :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Raczkowanie
|
Zwariowana super!
Petit, tak, dużo już po synku miałam więc połowa rzeczy mnie ominęła ![]() Bardzo ucieszył mnie zakup wózka i kosza do spania, te dwie rzeczy chyba najbardziej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio znajoma mi radziła łyżeczkę zmielone kminku zjeść ![]() Cytat:
Ja tez nie wierze. W oby przypadkach naszych starań bzykaliśmy się codziennie do dnia owulacji włącznie a najpierw dziewczynka a teraz chłopak ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=ZwariowanaWariatka; 79492071 Wogole im bliżej porodu tym większy problem z imieniem mamy... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] U nas tez. Mieliśmy zdecydować po porodzie. Wstępne typy to był Jan i Antonii a ostatnio bardzo chodzi za nami Tobiasz i jesteśmy prawie zdecydowani na to imię ![]() Cytat:
Cytat:
Kiedyś Mamaginekolog mówiła u siebie na snapie że właśnie jest po operacji kobiety która miała PIĄTĄ CC. Wiec się da choć pewnie to średnio rozsądne i bezpieczne a napewno przed zajściem w ciąże po trzeciej cc bym się dokładnie przebadała pod kątem blizny itp Stawiam dziś wszystkim urodzinowy soczek ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
luckygirl
|
Szuuuu No tak, po jednym dziecku to juz łatwiej
![]() Mój Mąż do mnie czy czas mowi - masz juz spakowana torbę do szpitala? Masz juz wszystko? Taki przewrażliwiony. Ja czekam na przesyłkę z gemini - ma byc dzisiaj ponoć i z doz, nie dostałam nawet maila, ze cokolwiek pakują ![]() Jeszcze zamówienie z Allegro od hubiworld i koszulce nocne - to mnie najbardziej przeraża. |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Wtajemniczenie
|
alloffkowa wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Alloffkowa - wszystkiego najlepszego !
![]() ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
#2490 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.