Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Depilator i troche kosmetyków do wymiany
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!
Osoby z ilością przekupek 10 lub mniej wysyłają jako pierwsze.
Zawsze wysyłam przesyłkę poleconą ekonomiczną, jeśli to możliwe to korzystam z In-Postu.
Nie zawsze wysyłam na drugi dzień od zakończenia transakcji, przeważnie wysyłki robię 2 razy w tygodniu, do poczty mam kawałek.
Mój wątek "szukam" w podpisie, ale może spodobać mi sie dosłownie wszystko, więc jeśli coś wpadło wam w oko to pytajcie, na pewno odpowiem
#L'oreal Nutribronze, krem nawilżający nadający efekt stopniowej opalenizny do jasnej karnacji, mam go w saszetkach 1,5 mililitrowych, mogę odstąpić 50ml
#Yves Rocher Rewitalizujący żel do stóp i ociężałych nóg NOWY
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1359,yves-rocher-lavande-essentielle-gel-glace-anti-fatigue-rewitalizujacy-zel-do-stop-i-ociezalych-nog-stara-wersja.html
#Szampon Mypa Shea Karite - szampon regenerujący z masłem shea do włosów suchych i zniszczonych 250ml, ubytek ok 30%
#Odżywka Mypa Shea Karite - odżywka regenerująca do włosów suchych i zniszczonych z masłem shea 250ml, ubytek ok 10%
#Yves Rocher Colours Nature pomadka w płynie z pędzelkiem, intensywny ciemny róż, mocno kryjący z połyskiem, śliczny kolor, myślę że jest połowa czyli ok 2-3ml, niestety przeterminowana, ale nie zmienił się kolor, zapach ani konsystencja wiec wszystko z nią w porządku, oddam za drobiazg
# Lakier do paznokci Avon odcień Golden Peach. Na paznokciach taki żółtawo pomarańczowy, jasny, perłowy, lekko transparentny NOWY
# Lakier do paznokci Bourjois do frencha, odcień peach, transparentny, zużycie to prawie połowa ale nadal jest lejący i bardzo dobrze maluje
# Lakier do paznokci Oriflame, bladoróżowy transparentny, zużycie niewielkie widoczne na zdjęciu
# Lakier do zdobienia z cienkim pędzelkiem, w buteleczce intensywny róż, ale na paznokciach nadaje się tylko do malowania po jasnych lakierach, raczej blado wychodzi, tylko wypróbowany
# Niebieski cień do powiek Paloma, tylko wypróbowany
# Torebki Avon, dla konsultantek idealne 12sztuk 27/18, 8 sztuk 13/23cm i 11sztuk torebek Oriflame 26/13 (nie ma zdjęciu)
#Płyta z Natury, zafoliowana, zawiera utwory:
-Maanam Kocham Cie kochanie moje
-Sylwia Wiśniewska 12 łez
-Anita Lipnicka Piękna i rycerz
-Justyna Steczkowska Dziewczyna Szamana
-Edyta Górniak When You come back to me
#rękawiczki foliowe z farb do włosów, mam ich ok 30 par, może komuś sie przydadzą (nie ma na zdjęciu)
#foliowe czepki do trwałej ondulacji 10sztuk (nie ma na zdjęciu)
PRÓBKI
-szampon Fructis wzmacniający do włosów blond 10ml
-Londa odżywka do włosów farbowanych 10ml
-Oriflame Krem do rąk i ciała rozjaśniający przebarwienia
-Eveline Slim3D Termoaktywne serum wyszczuplające antycellulit 7ml
-Iwostin rozjaśniający krem na przebarwienia
-Farmona Ekskluzywny krem przeciwzmarszczkowy na noc Trufle i Kawior
-Podwójna saszetka Nivea Vital na dzień i na noc
WYMIENIONE
# Podkład Astor Anti Stress&Lift odcień 301, raczej do ciemniejszej karnacji, bardzo ładnie kryje i świetnie się rozprowadza, dla mnie za ciemny. Podkład jest w sasztkach, 8 sasztek po 1ml kali765
# Avon Anew Clinical eye lift, program liftingujący okolice oczu, żel na górne powieki i krem pod oczy - zostało ok 30%. Data ważności marzec 2009 fanusia92
# Pianka do golenia Gillette Satin Care, małe opakoanie 75ml, użyłam jej chyba 3 razy więc jeszcze jest sporo, niestety jest kilka miesięcy po terminie, ale do nóg napewno jeszcze sie przyda, jest taka jak powinna być. fanusia92
# Brylantyna w wosku Joanna ok 80% fanusia92
# Ciemny grafitowy cień Inglot Matrix, ma maleńkie drobinki, niestety upadł mi i sie rozsypał, więc teraz jest to cień sypki Ciężko ocenić, jakieś 20% pozostało, może trochę więcej fanusia92
# Podkład Maybelline Affinitone odcień 09 Opal Rose - użyty 2 razy. Ma pudrowe wykończenie i niezbyt mocno kryje, myślę że będzie idealny do cery tłustej i mieszanej, do mojej suchej niestety się nie nadał. Anitka11
# Olejek do masażu Avon Love Blush, nie ma go dużo, opakowanie nie jest przezroczyste więc cięzko ocenić, myślę że jakieś 30% Anitka11
#Depilator Braun silk-epil EverSoft 2130 cola 16
#Garnier Czysta Skóra Krem nawilżający długotrwały efekt matujący, użyty jeden raz karola9393
#Garnier Czysta Skóra Żel głęboko oczyszczający, odblokowuje pory, użyty jeden raz
karola9393
#Tusz do rzęs Rimmel Extra Super Lash, używany ale jeszcze mokry, ok 50% kas!a
#Pomadka Avon Maxishine odcień Frosted Champagne, na ustach delikatny zgaszony róż, lekko błyszczący ale bez drobinek, zostało 50% kas!a
#Avon Odżywcza maseczka z białą herbatą typu pee-off, użyłam jeden raz, więc praktycznie cała kas!a
#Końcówka maseczki Phytum Actif Nutrition Yves Rocher, na kilka użyć na wypróbowanie kas!a
# Odżywka Shauma do włosów farbowanych, ok 40% nika89
# Odsypka pudru rozświetlającego z Avonu, odcień brzoskwiniowy, myślę że jest ok 30% opakowania, puder jest w słoiczku po kremie nika89
# Bielenda skuteczny krem na cellulit, rozstępy i blizny (próbka) nika89
# Nivea Visage Potrójny efekt - Krem na dzień, Krem na noc, Krem pod oczy i okolice ust - 2 zestawy (próbki) nika89
# Miraculum Perła i Jedwab Krem wygładzająco odmładzający na dzień, cera sucha, normalna i wrażliwa 5*1,5ml (próbki) 3sztuki nika89
#Błyszczyk Eveline 3D Silk effect, niestety starły się napisy i nie wiem jaki to numer, kolor jest bladoróżowy, perłowy. Jest na pewno połowa, albo więcej.
#Chupa Chups Sensual Heaven - 50ml
#Eveline Krem do depilacji pach, rąk i okolic bikini z aloesem i proteinami jedwabiu, wypróbowany na kilku centymetrach skóry, więc pozostało na pewno 90% ze 125ml, jest pudełko i szpatułka black_cougar
#miniatura Dolce Vita Christian Dior - nie ma pojemności na buteleczce, ale myślę że to 5ml, ubytek ok 1ml Polonaise
#miniatura ode au reve YR - połowa z 5ml Polonaise
#miniatura Women of earth Avon - 5ml NOWA Polonaise
#Issey Miyake L'eau d'issey - ok 15-20ml, pierwotna pojemność 50ml beyza
#Anna Sui Body lotion - pełnowymiarowy tester 200ml, ubytek ok 50ml
# Balsam do opalania dla dzieci EvaSun SPF25, raz użyty
Edytowane przez _Koniczynka_
Czas edycji: 2009-12-03 o 10:05
|