|
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
Napisane przez jo@n@
Właśnie się zastanawiam czy ja żyję jeszcze, normalnie się za bardzo wczoraj pohulało . Mam zdjęcia specjalnie dla Was zrobione z hula kwiatami we włosach ale dziś siły nie mam, żeby je zgrać
|
imprezy... 
to pokaż jak będziesz mieć siły 
Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara
A ściągniesz potem mnie tam?
Zazdroszcze Ci tych planów. Ja mam narazie ambicje znaleźć bogatego męża i ewentualnie urodzić mu dziecko Bo nie mam żadnych planów na przyszłość, nie ma dla mnie przyszłości A nie będę przecież utrzymywać się z tworzenia sfotoszopopaintowanych przeróbek ze zdjeć w paincie
no bo jak zobaczył, że już w żadną dziurke się nie wciśnie to poszedł spać, nie mając nic innego do roboty
to był tylko taki przykład, nie poluje na Heikkiego, spokojnie
chciałam Kaś postraszyć
właśnie nie wiem, bo to mam tak, że jak jestem wyprostowana, (proste plecy, pierś do przodu, czyli poprawna postawa hula damy ) i głęboko oddycham to kompletnie nic mi nie jest. A jak się lekko zgarbie i odetchnę właśnie głęboko to normalnie dół lewego płuca tak jakby mi naciskał na żebra
Osobiście jako przyszła studentka medycyny () zdiagnozowałam sobie nadwyrężenie mięśni międzyżebrowych, bo mi na nic innego to nie wskazuje, ale kij wie...
ładnie, ładnie nasz związek opiera się na obopólnych przyjemnościach
jak się baluje, to się cierpi
Można sobie odpuścić raz na jakiś czas Przecież każdy ma jakieś potrzeby w końcu!
Chyba muszę iść na podryw do kościoła.
|
jak sie ustawie to pewnie 
heh dzieki ale nie ma czego realnie na to patrząc to połowa z nich nie wypali dlatego jest ich tak dużo w razie czego myślałam jeszcze o jakiejś misji w Afryce, lub innym biednym kraju 
też miałam taki przebłysk o dzianym mężu ale to może nie wypalić 
a czemu nie ? spokojnie mogłabyś pracować jako grafik w jakiejś firmie, masz naprawde talent do tego 
i tak by nie chciał nigdzie sie wciskać 
teraz tak mówisz, a pewnie sie już od dłuższego czasu na niego zasadzasz 
nie mam pojęcia co to może być 
serio chciałabyś na medycyne możliwe z tymi żebrami ja sie kiedys potknęłam i upadłam na krzesło, myślałam że żebra połamałam ale nie 
to zupełnie tak jak mój i Heikkiego 
ale sie balowało w piątek a dziś jest niedziela 
to miała być żelazna zasada 
spróbuj koniecznie 
Cytat:
Napisane przez kas!a
Coś widzę, że chcesz nas zostawić.
Też mi się zawsze Stany marzyły. Albo chociaż GB.
Ja mam taką teorię: zasnął przed tv, wszedł do Plot i Kimiego, zaobaczył, że nudy to poszedł spać dalej.
Mogę uznać, że nic o tej teorii nie słyszałam i zostaniesz rozgrzeszona z tych starych poglądów i możesz iść na podryw do kościoła. Mam tylko nadzieję, że Twoim nowym wybrankiem nie jest ksiądz.
|
no niestety kiedyś to nastąpi gdyby nie to że zdałam examy to już bym robiła prawko ( to miał być plan na wakacje) albo bym sie pakowała i już bym jechała do GB 
Stany to marzenie każdej 
być może, zobaczył że cienko im idzie 
zgadłaś 
Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara
Może akurat Kimi się regenerował Rozmawialiśmy o mojej przyszłości i moim paintowaniu ludzi
Pewnie ministrant
Albo siostra zakonna
Aha, od Was jeszcze kasy nie ściągnęłam, płacić, płacić mi tu
|
a to on sie musi regenerować myślałam że ma duuuużo siły 
żadno z nich, to był ksiądz 
a co to, haracz jakiś 
Cytat:
Napisane przez *angel1710**
dziewczyny, co do Stanów to za pierwszym razem o mało się nie zesrałam z podniety, że tam jestem i w ogóle wszystko było kul, ale im jestem starsza tym coraz mniej mi się podoba.
moja babcia mi powiedziała, że za rok jak napiszę maturę mogę przyjechać i postarać się o wizę studencką jednak ja grzecznie podziękowałam. naprawdę, może troszkę uogólnię, ale amerykanie są tak niesamowicie tolerancyjni, że wszystkch traktują jak gówno. naprawdę. oni nawet nie są świadomi tego, że oni też nie są amerykanami.
a to całe ' hi, how are you' doprowadza mnie do szału. dużo bardziej polecam Kanadę.
w sumie nie wiem co mi się zrobiło, jeszcze kilka miesięcy temu oddałabym wszystko by tam być, a teraz dopiero sobie uświadamiam, że co ja w nich widziałam.
w ogóle jeszcze ich bandycki rząd chce nam wpakować tarcze żebyśmy to my byli celem terrorytsów. co za banda hipokrytów.
przepraszam was, poniosło mnie troche fajnie jest pojechać na wakacje i zobaczyć, ale jak zaczyna się tam pracować, w ogóle dłużej przebywać to przestaje być tak kolorowo.
|
masz duzo racji 
nasz wspólny( mój i przyjaciółki ) były był w USA, wrócił i strasznie sie zmienił a my stwierdziłyśmy że mu poprostu hamburgery mózg zjadły 
a tak na serio pewnie że Stany mają różne dziwne zwyczaje ale który kraj ich nie ma ? myśle że siłą rzeczy bym sie przyzwyczaiła 
a jeśli chodzi o GB to wybrałabym Walie