![]() |
#3151 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() Z H&M. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Sameśmy robiły, w Paincie. Zdolne dziewczyny jesteśmy. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do Lostów to obejrzałam końcówkę poprzedniego sezonu na tvp1 i mi się b. spodobało, ale się wkurzyłam, bo zginął mój ukochany bohater. ![]()
![]() |
#3152 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Ooo kogo ja widzę
![]() My same ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ![]() ![]() Cytat:
![]() A więc historia z życia ( ![]() ![]() ![]() Całe szczęście że był daleko ode mnie, bo na ścieżce stał, a jego przyrodzenie zasłaniały mi krzewy porzeczek czy jakichś innych jagód ![]() Cytat:
![]() Mamy zwykle mają inny gust, moja mówi, że jej się podoba Horatio, przy czym zaznacza, że Ryan jest obleśny ![]() ![]() ![]() Cytat:
Uwielbiam Lostów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak, dorabia sobie. ![]() Cytat:
![]() Przecież Ryan jest cud, miód, orzeszki i malibu z mlekiem. ![]() ![]() Ci dwaj pozostali obleśni. ![]() ![]() Charlie. ![]()
![]() |
#3154 | |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście, że się opalałam dalej, obróciłam się tylko z niesmakiem na plecy i podgłośniłam muzykę
![]() Mhrrr. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak, właśnie jej wczoraj pytałam, a ona mówi, że ona lubi dużych menszczyzn "takich jak Twój tata" ![]() A btw mój tata przed sekundą wszedł do pokoju tańcząc i krzycząc czekerap. Po czym za chwilę się zapytał co to znaczy, bo jakiś murzyn na tvnie tak robił ![]() Też go lubiłam ![]() ![]() Dobra ja się zwijam ![]() Muszę kupić hula-ogórki do obiadu i zrobić hula-odkurzanie. Przywiozę wam trochę hula-truskawek ![]() No to aloha! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zadomowienie
|
ej, ja juz dawno na watku pisałam, że kocham Ryana i jest moj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może czekerałt? Ja tak gadam z koleżankami, zamiast czekitałt. ![]()
![]() |
#3157 |
Zadomowienie
|
A ja znowu nie w temacie, jak to ja
![]() No i dowiedzialam sie przed chwilka, ze moj Villa nie bedzie mogl jutro zagrac ![]() ![]() ![]() Ma ktos ochote na ciasteczka? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3159 | |
Zadomowienie
|
Wlasciwie to sama zabardzo nie wiem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z tego co mi Heikki opowiadał to wy sie zabawialiście w drugim pokoju a on zasnął przed tv ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
taaaaak ! ![]() ![]() a oprócz tego to własnie heineken i dog jest dobry, z babskich to gingers, a redsów nie lubie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja z resztą postanowiłam że będe sama, nie wiem czy po studiach nie wyjade do W.Brytanii i nie chce sie później martwić że kogoś zostawiam ![]() Cytat:
o widzisz, napewno coś Twoja mama zdziała ![]() to zupełnie jak ja, wszystko załatwiam na ostatnią chwile, zawsze musze coś zgubić, zapomnieć coś zrobić i nieraz miałam głupie sytuacje przez to ![]() ![]() fajne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O Jezu ![]() ![]() ja nie mam żadnych pokemonów ! ![]() ![]() o tak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() bo jest ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja mam właśnie hula gume w buzi ![]() joł joł ![]() nie miałam dziś kaca po wczorajszym ![]() ![]() ![]() musiałam przedzielić posta ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() teraz tak mówisz, żebyśmy Ci ich nie ukradły. ![]() Cytat:
![]() EDIT: Przykro mi dziewczęta, ale zabieram Waszych mężów na noc do jacuzzi: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post8035098 ![]()
I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez kas!a Czas edycji: 2008-06-28 o 18:54 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś to musiało wyjść ![]() pracować ![]() ![]() jeszcze nie wiem jak to będzie, nie wyobrażam sobie życia gdzie indziej, ale też nie chce stać w miejscu ![]() ![]() chcesz sie przekonać ![]() te zdjęcia nie nadają sie do użytku publicznego ![]() widze że naprawde masz ciągotki do Heikkiego ![]() kurna no ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale raz też jadłam loda doda i mi nie przypadł do gustu ![]() Cytat:
![]() Kłamał ![]() A tak serio to.. robił nam zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Ja Kimsterowi zakładam pas cnoty ![]() Cytat:
![]() mnie boli płuco już dosyć długo, i nie wiem dlaczego ![]() a pozatym ostatnio się nagibałam na rowerze i hulałam po łąkach i mam takie uda obolałe, że niestety pozycje z kamasutry musiały pójść na bok ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z tym aniolkiem to ja nie jestem taka pewna ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kasiu widze, ze wytlumaczylas mojemu koledze o co chodzi z naszym zdj ![]() Jednak wydaje mi sie, ze nie oczekiwal on wlasnie takiej odp ![]() A tak w ogole to od paru godz jestem w glebokim szoku, gdyz moj brat byl u fryzjera i scial swoje dlugie kudly i teraz ma takie krotkie, normalnie nie poznalam go ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nerki to od czego Cie bola? Ja czasem mam problemy z nerkami i przewaznie od tego, ze gdzies mnie przewieje ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na tym wątku nikt się nie może uznać za aniołka ![]() I co, seksy jest? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mi sie wydaje że nie tuczą ![]() tak, bo coś Wam tam chyba nie szło ... ![]() kochanie, coś Ci sie poplątało to nie on robił zdjęcia tylko Kas, a teraz czeka zeby je Fucktowi sprzedać ![]() może po jakiejś chorobie to płuco ? o to jeszcze gorzej, jak Kimi to znosi ![]() ![]() Cytat:
![]() kurcze no naprawde nie moge bo naprawde jestem na nich lekko nietrzeźwa ![]() jak to nie, co Ty mówisz ![]() ludzie sie zmieniają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ledwo moge chodzić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To ja proponuję, żeby tych zdjęć tu jednak nie wrzucać. ![]() Ale Ty będziesz umiała go ściągać? Czy będzie wiecznym prawiczkiem? ![]() Ależ to mój małż jest. Nikomu go nie zwracam. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co on chciał za odpowiedź? ![]() Cytat:
Ja to dopiero przeżyłam głęboki szok jak na koncercie wylądował na mnie blondyn z długimi włosami, bez koszulki tylko w boxerkach cały spocony. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co znowu ja? ![]() ![]()
![]() |
#3170 | |||
Wtajemniczenie
|
To w końcu jaką on Ci wersję sprzedał? Bo jeśli spał to skąd on może wiedzieć czy coś nam szło czy nie
![]() Cytat:
![]() Wtedy kochankowie będą walić do mnie drzwiami i oknami, nie utrzymacie swoich Heikkiów i Vettelów przy sobie, oh biedne wy, biedne wy ![]() ![]() Cytat:
![]() znosi z pokorą, robi mi masaże, wie, że mu się odwdzięcze Żeby Wam czasem głupio nie było? ![]() Jak byście moje szpagaty zobaczyły... ![]() Niestety prawiczkiem on już dawno nie jest, rozdziewiczyłam go jakiś czas temu ![]() Pas mu tylko założę żeby go ustrzec przed takimi zboczuchami jak Ty, co tylko by wykorzystały chwilową słabość menszczyzny ![]() Cytat:
![]() Jak to co? ZŁO!! ej dziopy, to kiedy przyjeżdżacie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzieks ![]() ale to jedyny szpital w moim mieście, a że ja praktycznie co roku tam sie pojawiam to zostałabym na lodzie ![]() ![]() już Ty wiesz co ![]() Cytat:
no zasnął przed tv ale sie obudził, skapczył sie co i jak i położył sie spać na kanapie ![]() ej, no Ty też ![]() ![]() to może lepiej idź bo sie może okazać później że to coś poważnego ![]() to ładnie ![]() uh, dalej mnie nogi bolą ![]() ![]() kurcze, w kościele przyuważyłam fajnego gościa ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
Właśnie się zastanawiam czy ja żyję jeszcze, normalnie się za bardzo wczoraj pohulało
![]()
![]() |
#3174 | ||||
Wtajemniczenie
|
No miałyscie przyjechać wszystkie tak na dzień, na jakieś lody czy inne Leszki
![]() ![]() A Ty to wiem, Ty to o dwunastej w nocy jakbym Cie zwołała to byś przybyła ![]() Cytat:
![]() Zazdroszcze Ci tych planów. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to był tylko taki przykład, nie poluje na Heikkiego, spokojnie ![]() chciałam Kaś postraszyć ![]() właśnie nie wiem, bo to mam tak, że jak jestem wyprostowana, (proste plecy, pierś do przodu, czyli poprawna postawa hula damy ![]() ![]() Osobiście jako przyszła studentka medycyny ( ![]() ładnie, ładnie ![]() ![]() jak się baluje, to się cierpi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba muszę iść na podryw do kościoła. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też mi się zawsze Stany marzyły. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3176 | ||
Wtajemniczenie
|
ani go nie chce, słaby jest.
![]() co to ma oznaczać? hę, hę? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pewnie ministrant ![]() Albo siostra zakonna ![]() No, chociażby ![]() Myślisz? Aha, od Was jeszcze kasy nie ściągnęłam, płacić, płacić mi tu ![]() ![]() Cytat:
![]() Mama wie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, co do Stanów to za pierwszym razem o mało się nie zesrałam z podniety, że tam jestem i w ogóle wszystko było kul, ale im jestem starsza tym coraz mniej mi się podoba.
moja babcia mi powiedziała, że za rok jak napiszę maturę mogę przyjechać i postarać się o wizę studencką jednak ja grzecznie podziękowałam. naprawdę, może troszkę uogólnię, ale amerykanie są tak niesamowicie tolerancyjni, że wszystkch traktują jak gówno. naprawdę. oni nawet nie są świadomi tego, że oni też nie są amerykanami. a to całe ' hi, how are you' doprowadza mnie do szału. dużo bardziej polecam Kanadę. w sumie nie wiem co mi się zrobiło, jeszcze kilka miesięcy temu oddałabym wszystko by tam być, a teraz dopiero sobie uświadamiam, że co ja w nich widziałam. w ogóle jeszcze ich bandycki rząd chce nam wpakować tarcze żebyśmy to my byli celem terrorytsów. co za banda hipokrytów. przepraszam was, poniosło mnie troche ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to pokaż jak będziesz mieć siły ![]() Cytat:
![]() heh dzieki ale nie ma czego ![]() ![]() ![]() też miałam taki przebłysk o dzianym mężu ale to może nie wypalić ![]() a czemu nie ? spokojnie mogłabyś pracować jako grafik w jakiejś firmie, masz naprawde talent do tego ![]() i tak by nie chciał nigdzie sie wciskać ![]() teraz tak mówisz, a pewnie sie już od dłuższego czasu na niego zasadzasz ![]() nie mam pojęcia co to może być ![]() serio chciałabyś na medycyne ![]() ![]() ![]() to zupełnie tak jak mój i Heikkiego ![]() ale sie balowało w piątek a dziś jest niedziela ![]() to miała być żelazna zasada ![]() spróbuj koniecznie ![]() Cytat:
![]() ![]() Stany to marzenie każdej ![]() być może, zobaczył że cienko im idzie ![]() zgadłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() żadno z nich, to był ksiądz ![]() a co to, haracz jakiś ![]() Cytat:
![]() nasz wspólny( mój i przyjaciółki ) były był w USA, wrócił i strasznie sie zmienił a my stwierdziłyśmy że mu poprostu hamburgery mózg zjadły ![]() a tak na serio pewnie że Stany mają różne dziwne zwyczaje ale który kraj ich nie ma ? ![]() ![]() a jeśli chodzi o GB to wybrałabym Walie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.