Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-12, 18:11   #4901
Torrence
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Eh byłam u tego sąsiada (somsiada-Janusza) mąż się wkurzył mówi co będziesz chodziła pewnie by przyniósł jakby tam była. A ten Somsiad trzymał tą paczkę w tym smrodzie przez 3dni i nie dał znać otworzył mi z piwskiem w ręku i : no jaaaa leży tu jakiś karton
MASAKRA!!!
Jakim prawem zostawiają paczki u obcych ludzi bez Twojej zgody?! Czasem to jest dobre rozwiązanie ale w takim przypadku się DZWONI!!!

Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Hej!
Dopiero co usiadlam, dzis kolejny meczacy dzien, kolejna wizyta, uff ale juz po wszystkim, teraz 3 tyg spokoju.
Tak wiec wczoraj wszystko przebieglo super, gin sprawdzal bardzo dokladnie kazdy narzad, przeplywy, lozysko. Polozenie jest juz glowkowe [emoji106] waga 1969g, przewidywana waga przy porodzie 4-4,2kg.
Dzis mialam wizyte na nfz, wszystko zamkniete, nic sie zlego nie dzieje, co najwyzej wyniki krwi sie pogorszyly i przy hemoglobinie 11 dostalam Hemofer.
Nastepna wizyta 29.01.
Przejechałyśmy tydzień na tym samym wózku

Ale tą wagą mnie zaskoczyłaś!! Ja mam na opisie usg 10 g mniej i zakładałam, że Mała będzie miała tak 3-3200 maks a Ty mi mówisz że z terminem tydzień później przewidują ponad 4 kg?

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Piłam mnóstwo wody i na każdym usg lekarze mówili że wszystko w normie.
U mnie te wody w tym momencie też tak na granicy, kontrola usg za dwa tygodnie.
Pytałam dziś dr czy coś od siebie z tym mogę zrobić i powiedziała, że niestety ilość pitych płynów nie ma tu znaczenia, że to zależy od błon płodowych i przepływów ja-dziecko