Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-12, 18:17   #4902
Koma1002
Zadomowienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Eh byłam u tego sąsiada (somsiada-Janusza) mąż się wkurzył mówi co będziesz chodziła pewnie by przyniósł jakby tam była. A ten Somsiad trzymał tą paczkę w tym smrodzie przez 3dni i nie dał znać otworzył mi z piwskiem w ręku i : no jaaaa leży tu jakiś karton

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Co Ty gadasz!! Ale dobrze, że masz ja 😄
Cytat:
Napisane przez Domi_001 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny nie nadrabiam bo mam ponad 100 stron.. Ale mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze. My od wtorku w szpitalu na obserwacji.. Na razie niby wszystko dobrze w poniedziałek się dowiem kiedy mnie wypuszcza. A tym cZasem... Kolacja.. dbają o nas.. nawet witaminki dają.. Załącznik 7387576

Oo kurcze! Zdrowia dla Was!!
Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Hej!
Dopiero co usiadlam, dzis kolejny meczacy dzien, kolejna wizyta, uff ale juz po wszystkim, teraz 3 tyg spokoju.
Tak wiec wczoraj wszystko przebieglo super, gin sprawdzal bardzo dokladnie kazdy narzad, przeplywy, lozysko. Polozenie jest juz glowkowe [emoji106] waga 1969g, przewidywana waga przy porodzie 4-4,2kg.
Dzis mialam wizyte na nfz, wszystko zamkniete, nic sie zlego nie dzieje, co najwyzej wyniki krwi sie pogorszyly i przy hemoglobinie 11 dostalam Hemofer.
Nastepna wizyta 29.01.

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Domi, a co sie dzieje? Zdrowka[emoji8]
Gratki, gratki ❤❤

Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora