Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-12, 21:50   #4973
parapet
Zadomowienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Wrzuciłam do walizki 5szt dużych i 5szt małych, w domu zostawię sobie taki sam zestaw a tych podpaskowych mam na liście ze szpitala 2 paczki, chyba trochę dużo 20szt na te 3 dni Ale w sumie nie wiem jak często to się zmienia, ile cieknie itd 😝
Te paki z podpaskami są ogromne Większe niż paczka pieluch dla dziecka.

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Parapet naprawdę wywołasz mi poród
Byle w terminie

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Eh byłam u tego sąsiada (somsiada-Janusza) mąż się wkurzył mówi co będziesz chodziła pewnie by przyniósł jakby tam była. A ten Somsiad trzymał tą paczkę w tym smrodzie przez 3dni i nie dał znać otworzył mi z piwskiem w ręku i : no jaaaa leży tu jakiś karton
Palant z kuriera, mógł chociaż smsa napisać.

Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Hej!

Tak wiec wczoraj wszystko przebieglo super, gin sprawdzal bardzo dokladnie kazdy narzad, przeplywy, lozysko. Polozenie jest juz glowkowe [emoji106] waga 1969g, przewidywana waga przy porodzie 4-4,2kg.
Dzis mialam wizyte na nfz, wszystko zamkniete, nic sie zlego nie dzieje, co najwyzej wyniki krwi sie pogorszyly i przy hemoglobinie 11 dostalam Hemofer.
Nastepna wizyta 29.01.
Hemofer, coś nowego Tą wagą mnie też zaskoczyłaś. Ja obstawiam u nas 3,5 kg, ale widzę, że jakoś inaczej to szacują.

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
Moja mała ma coś gorączkę
o, kurczę, a wyglądało, że już wychodzi z choróbska

Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów, ale obkupiłam małego
Nawet dla siebie coś tam wyrwałam. Sukienkę, sweterek i zwykłe bluzki z H&M które kończyć się będą za brzuchem a nie w połowie
Jestem zadowolona, zmeczona i usatysfakcjonowana.
Melduję, że zakończyłam wyprawkę ciuszkową - na początek na pewno już mamy. Teraz same perełki w super cenach ewentualnie dokupię

Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ostatnio pisałam że moja przyjaciółka w ciąży (termin na wakacje) i okazało się że bliźniaki
Ale będziemy miały domowe przedszkole z przyjaciółkami
Ale się porobiło

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Boze, nawet moja ciocia slynaca z luznego podejscia do zycia mowi dzis do mnie "spakuj sobie juz torbe do szpitala- bedziesz spokojniejsza". A ja nic nie mam mam jedna koszule i na tym koniec...
Spokojniejsza? Akurat. U mnie to byłby odwrotny efekt.

Cytat:
Napisane przez czaro_dziejkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znowu mam życiowy problem
Który komplet? Mnie się chyba te w listki najbardziej podoba, ale już sama nie wiem.
nr 2

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
2791 gramów - powinnam do kolejnej wizyty za 3 tygodnie w 35tc wytrzymać a dalej nie ręczy :/ I szyjka skrócona :/ A ja jem dosłownie tyle co przed ciążą, nie rozumiem co się dzieje, boję się bo dostałam skierowanie na cc ale już z góry wiem że nie dotrzymam i mi tłumaczył co się robi ze skierowaniem jak zacznę jeszcze wcześniej...
O rany, przecież my miałyśmy termin na ten sam dzień
Dostałaś jakiś progesteron na szyjkę?
Odpoczywaj, zapomnij o sprzątaniu po remoncie!
Jak się trzymasz?
parapet jest offline Zgłoś do moderatora