Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowe 2018
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-13, 13:37   #4805
KarolinaK
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
Karolina ta kulka jest widoczna gołym okiem czy tylko ją wyczuwasz przy dotyku? Maluch jest nisko, jak mi robił ostatnie usg przez brzuch to właśnie najlepiej było widać na wysokości blizny po cc czyli 5-6 cm nad wzgórkiem. Ale to chyba nie ten etap żeby był tak wyczuwalny twardo

Nie widać jej . Jak leżę całkiem płasko to czuje przy nacisku.

Cytat:
Napisane przez folinka Pokaż wiadomość
Ciężko przeczytać... Trochę słabej jakości to zdjęcie. Ale coś dojrzałam, resztę się domyśliłam. Faktycznie niezła ta lista, chyba nawet znacznie pokrywa się z moją, nawet punkt apteczka, to nic dziwnego, że dla mnie fajna

Niestety nie mam pojęcia co to może być. Skoro jest z boku, to raczej nie może to być macica. Jedyne co mi się kojarzy, to może jakaś torbiel na jajniku - to nie jest nic groźnego, nie martw się! Masz usg? To super! Nie doczytałam jeszcze.

Właśnie się waham - myć naczynia czy czytać zaległości ale co zrobić, dobrze się czuję, nie mam wymówki przed sobą do wylegiwania się, to obowiązki najpierw... I tak już dziś oczywiście cały trening syna spędziłam na wizażu. Ooo, a za tydzień ma turniej to będę dopiero miała czasu

Torbiel mówicie, możliwe. Udało mi sie przełożyć na ten piatek będzie 13t2d. Wiec ok...

Cytat:
Napisane przez aaska92 Pokaż wiadomość
Spróbuj w poniedziałek zadzwonić do swojego ginekologa i dopytać, może to nic niepokojącego, a nie ma co się niepotrzebnie do pt stresować. Jeśli chodzi o uczucie nacisku na pęcherz i sikania jest normalny raczej w ciąży.

Dzięki dziewczynki. Będę to dokładnie sprawdzała. Trochę mnie niepokoi ale bólu nie ma. Do położnej jeszcze nie mam dzwonić. Narazie obowiązuje mnie termin u Głównego i skierowanie do kliniki... także zanim dostanę skierowanie to będę musiała poczekać chwile. Znacznie dłużej niż do mojego ug.
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora