Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-13, 14:36   #728
sweetrose
Rozeznanie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III

Cytat:
Napisane przez pacia91 Pokaż wiadomość
To już dziś...przeprowadzam się
Dopóki nie zaczęłam pakować wszystkich swoich rzeczy nawet nie zdawałam sobie sprawy, że tyle ich mam a rozpakowanie ich będzie chyba jeszcze gorsze.

Dziewczyny życzę wam miłego weekendu bo pewnie ciężko będzie mi tutaj zaglądać przez te 2 dni
O super, oszczędzaj się przy tej przeprowadzce.
Cytat:
Napisane przez agugus90 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wczoraj skończyły się ospowe leki i nie ma mnie co trzymać w karbach. Głowa i gardło bolą, zdarzają się napady potu. Mam nadzieję, że to już końcówka i po wylezeniu przejdzie, bo nawet śniła mi się przejażdżka rowerem (choć nie jest wskazana) byle by tylko wyjść z domu

TZ dostał pracę we Wrocławiu i teraz do poniedziałku musimy dać odpowiedź. A mi tkwi w głowie, że szpital będzie w maju, on będzie jeszcze na okresie próbnym a rodzina daleko :-(

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Cytat:
Napisane przez agugus90 Pokaż wiadomość
Patrzylismy na ceny wynajmu i prywatnych zlobkow i bez nieprzewidzianych ekstremalnie drogich wydatków, damy radę u TZ mają być też kwartalne premie, przyznawane z zasady (w obecnej pracy też ma, ale mniejszy wskaźnik procentowy i od mniejszej kwoty), więc to dodatkowa pula, której nie uwzględniamy w miesięcznych rozliczeniach.
Przy naszej dwójce byśmy się nie wahali, ale z lokatorem w brzuchu jesteśmy ostrozniejsi. Dla odstresowania zaczęłam sobie oglądać łóżeczka Chyba bardziej przekonują mnie te już z materacem, poszewkami itd, bo to są kompletne zestawy i nie trzeba kombinować

Musicie wszystko dokładnie przemyśleć co do was będzie najlepsze. Jednak na swoim to więcej kasy idzie na wszystko i w razie czego przy maluszku będzie mogli liczyć tylko na siebie.

sweetrose jest offline Zgłoś do moderatora