Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-30, 09:45   #477
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!!!!

Tyle naskrobałyście, że wybaczcie, ale nie mam siły ani czasu przeczytać
My już po podróży poślubnej. Egipt jest super!! Egipcjanie bardzo przystojni i strasznie dzicy i bezpośredni
Mam już film ze ślubi i wesela. Jak go oglądam to płaczę, jest bardzo wzruszający.
Dziewczyny to jest naprawdę najpiękniejszy dzień życia i oddałabym baaardzo dużo żeby móc go przeżyć jeszcze raz...
Na filmie najbardziej mi się podoba moment jak wychodzimy z kościoła, leci ryż i 1groszówki a jako podkład są wypowiedzi dzieci z tego programu Duże dzieci czy jakoś tak.
Babka się pyta co to jest ślub, żona itp a dzieci odpowiadają. I jest np. pytanie o przysięgę małżeńską i dziecko mówi, że oni do siebie przysięgają. A co przysięgają?
No Pan Młody mówi do Panny Młodej, że jej nigdy nie zapuści, bo jest piękna!
Komentarze są boskie, można się posikać ze śmiechu.

Tak więc Kochane nic się nie bójcie, czekajcie z radością na TEN Dzień. Będzie pięknie!!!!
Buziaki
Mam nadzieję, że ten dzień będzie piękny bo juz tylko tydzień Mam leciutką sraczkę, ale narazie tylko troszkę
Egipt SUPER!!! jestem w nim zakochana. Byłam dwa razy i na 100% jeszcze wrócę. Egipcjanie dzicy i "lecą" na laski (czyli na nas dziewczyny), trzeba na nich uważać. Wciąganie do sklepu i ta czasami "niby gościnność" bywają złudne i po jakimś czasie może nawet trochę męczą, ale mimo to Egipt jest niesamowity.

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Gosia rewelacja
Swietny pomysł miała twoja ferajna
I zdjęcia kapitalne
Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość

Super ze impreza sie udała, a tort poprostu super
Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość

egh... dobrze ze tej fasolki nie ma to sobie pochleje za miesiac
Mam nadzieje ze moje kolezanki okaa sie rownie pomyslowe a Tobie tylko zazdroscic

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
gosia1007 wieczór panieński pierwsza klasa...sama bym taki chciała
Cytat:
Napisane przez wiiniii Pokaż wiadomość
przezabwne pomysły , gratuluje wieczoru naprawde czadowy i zjawiskowy
Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
gosia-super miałaś ten panieńskia zdjęcia-kapitalne
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

gosia1007 ale miałaś imprezę bombowa tylko pozazdrościć koleżanek i ich pomysłów
Dzięki dziewczyny. Moje dziewczyny staneły na wysokości zadania.Cieszę się jak wariatka, że mam takie kumpele i moją ukochaną siostrzyczkę oczywiście. Oczywiście tak jak obiecałam pomyślałam o Was i kielicha za Was wypiłam
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora