![]() |
#451 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
jak to nie będzie szybka przez taki pas..? nie jeden raz taki nosiłam w takcioe 'fajnych nocy' ![]() I cala rzecz polega na tym, że stringi/figi zakłada sie na końcu. to znaczy najpierw pończochy z pasem a na to stringi.Koronkowe ładnie sie komponuja. wtedy bielizne do skorzystania z wc ściaga sie normalnie. Nie wyobrażam sibie żeby w trakcie upojnej nocy sciągac i rozpinac pas aby pozbyc sie stringów. w końcu to własnie o pas na biodrach chodzi ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#452 | ||
Rozeznanie
|
część KOBIETKI
MIŁO MI WAS SPOTKAC NA KLIKANIU W DZISIAJSZY PORANEK ![]() ![]() ![]() Cytat:
świetny pomysł!!!!!!!!!!! Ja sie decyduje i niebeska podwiazka Cytat:
boski pomysl z tym kabrioletem ciekawe czy we wrzesniu bedzie dobra pogoda na kabrioleta to tez bym tak zaszalała tylko ja nie ma welonuu buuuu ale moge czymś zamachac hehehehhee wziełabym jakis woal i tyle jeejejejeje Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-30 o 10:52 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewuszki
![]() Moja relacja z panieńskiego. Na początku muszę powiedzieć, że mam super kumpele, kocham je normalnie. Już dawno nie bawiłam się tak dobrze, jak w sobotę. Od rana byłam trochę zła, mama i siostra ciągle gdzieś jeździły i nie chciały mnie ze sobą zabrać ![]() ![]() ![]() ![]() Musiałam złozyć przysięgę odnośnie pania skarpetek, używania różnych "sprzętów" i takie tam inne śmieszne rzeczy... ![]() ![]() Dostałam tort, w kształcie penisa oczywiście i musiałam go delikatnie kosztować. Ubaw po pachy. Później były prezenty: kamasutra i bielizna, ale żeby je dostać musiałam wykonywać określone czynności np przyszyć guzik, czy wywiązać krawat (wywiązałam ![]() Zapomniałam dodać, że cały czas byłyśmy ubrane w fartuszki, na których byłyśmy nagie (tzn ja byłam naga) lub w sexownych strojach. W tych fartuszkach wpadłyśmy do klubu. Oczywiście byłyśmy główną sensacją ![]() ![]() Wklejam kilka zdjęć, dokładnie dwa ![]() ![]() Poza tym to zrobiłam próbny makijaż, ale zdjęć nie mam przy sobie, jestem zadowolona, przetrzymał nawet dyskotekowe szaleństwa. Doczepiłam rzęsy i bardzo mi się to podobało. Na ślub też doczepię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
przezabwne pomysły , gratuluje wieczoru naprawde czadowy i zjawiskowy a rzeski tez kupiłam i doczepiam kepkami buziaki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
Raczkowanie
|
[quote=gosiunia22;8042956]
![]() ![]() Proponuje opalanie natryskowe - u nas koszt ok. 40 zł na całe ciało. Polega to na tym, że rozbierasz się do majtek (oczywiście możesz i cała jak się nie wstydzisz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-30 o 10:52 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!!!!
Tyle naskrobałyście, że wybaczcie, ale nie mam siły ani czasu przeczytać ![]() My już po podróży poślubnej. Egipt jest super!! Egipcjanie bardzo przystojni i strasznie dzicy i bezpośredni ![]() Mam już film ze ślubi i wesela. Jak go oglądam to płaczę, jest bardzo wzruszający. Dziewczyny to jest naprawdę najpiękniejszy dzień życia i oddałabym baaardzo dużo żeby móc go przeżyć jeszcze raz... Na filmie najbardziej mi się podoba moment jak wychodzimy z kościoła, leci ryż i 1groszówki a jako podkład są wypowiedzi dzieci z tego programu Duże dzieci czy jakoś tak. Babka się pyta co to jest ślub, żona itp a dzieci odpowiadają. I jest np. pytanie o przysięgę małżeńską i dziecko mówi, że oni do siebie przysięgają. A co przysięgają? No Pan Młody mówi do Panny Młodej, że jej nigdy nie zapuści, bo jest piękna! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentarze są boskie, można się posikać ze śmiechu. Tak więc Kochane nic się nie bójcie, czekajcie z radością na TEN Dzień. Będzie pięknie!!!! Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Wtajemniczenie
|
Gosia rewelacja
![]() Swietny pomysł miała twoja ferajna ![]() I zdjęcia kapitalne ![]() Bricchina- swietny pomysl z tym podkladem pod film ![]() Mam nadzieję ze u mnie też to będzie fajny dzień ![]() Ze sie nie popłaczę, albo co gorsza nie dostanę głupawki przed ołtarzem "Egipcjanie bardzo przystojni i strasznie dzicy i bezpośredni ![]() :P Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2008-06-30 o 08:55 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#458 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
ciekawe jak u mnie bedzie z głupawkami przed ołtarzem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#460 | ||
Rozeznanie
|
egh... ja sie moge chyba pozegnac z moja fasolka (ktorej notabene chyba wogole nie bylo) bo boli mnie brzuch... trudno jak mowi TŻ jeszcze nie jedna owulacja i nie jeden dziki seks
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje ze moje kolezanki okaa sie rownie pomyslowe a Tobie tylko zazdroscic ![]() Cytat:
![]() ![]() gdzie konkretnie byliscie w egipcie??? My tez chcemy do egiptu... drogo wychodzi??? Jesli mozna wiedziec ![]()
![]() |
#461 |
Zadomowienie
|
kasienka1985 z tymi awanturami przy ludziach to i ja mam problemy,ale powoli się zaczynam hamować...
Co do bielizny to z racji tego,że nie bedę miała pod suknią biustonosza,więc tak czy siak bedę musiała zakładać bieliznę dopiero po zdjeciu sukni...chociaz jakoś sobie nie wyobrazam siebie w tej bieliżnie,bo ja strasznie wstydliwa jestem ![]() ![]() gosia1007 wieczór panieński pierwsza klasa...sama bym taki chciała ![]()
![]() |
#462 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a teraz moja relacja od piątku udało mi się załatwić:
poradnię rodzinną ![]() zaklepać termin w kwiaciarni i mniej więcej ustalić co bym chciała zdobyć nr. tel od makijażystki kupić bieliznę ![]() ![]() ![]() Czyli brakuje mi tylko pończoch/rajstop - nie wiem na co się zdecydować ![]() Ta noga jest taka sina w nich... i tak hmmm komunijna ![]() ![]() A i jeszcze prośba techniczna - jak odpowiadać na kilna postów w moim jednym? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() gosia-super miałaś ten panieński ![]() Bricchina-gratulacje jeszcze raz ![]() ![]() i ten Egipt......też mi się marzy, ale na Turcję nie będę narzekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tylko my lecieliśmy w sobotę a ja to zaklepałam w środę wieczorem. A co do Egipcjan to leżysz sobie na leżaku, opalasz się a przechodzi Egipcjanin i Cię łaskocze po stopie. TY się zrywasz i patrzysz co się dzieje a on się śmieje tymi swoimi białymi ząbkami do Ciebie ![]() Zaczepiają Cię pytając skąd jesteś. Jak usłyszą, że z Polski to mówią cześć, jak się masz? I sami beztrosko odpowiadają sobie, że dobrze ![]() ![]() ![]() U Nas podczas przysięgi Łukasz powiedział gładko, ja ze strasznym wzruszeniem w głosie. Na filmie widać jak oczami przewracałam ze zdenerwowania. Przy obrączkach Łukasz pomylił się i zaczął wkładać mi swoja, jak to zauważyłam to mało nie wybuchnęłam śmiechem i jst fajny widok - panna młoda ze łzami w oczach ledwo powstrzymuje się od śmiechu. To są niesamowite emocje. W kościele byłam wzruszona za to podczas błogosławieństwa myślałam że zacznę się śmiać. Moja kochana mama się rozpłakała na błogosławieństwie a mnie to strasznie rozbawiło, na szczęście na kasecie tego nie widać ![]() DOPISEK Egipt to raj dla kobiet, tylu komplementów to w życiu nie słyszałam chyba. Co chwilę było, że jestem piękna itp. a pan od ręczników na plaży powiedział mojmu mężowi, że jest szczęśliwym facetem, bo ja nie jstem kobietą tylko aniołem zesłanym z nieba ![]() a i wrzucam parę fotek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() udało Ci się z promocjami ![]() ja nie będę mieć wcale pończoch ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Wtajemniczenie
|
Bricchna oj nęcisz nęcisz...Fajne fotki- widać że ci się podobało
![]() Rewelacyjnie wyszłaś na tym, na którym leżysz z serwetką Love ![]() A swoją drogą że Cię żaden Egipcjanin nie porwał to sie dziwię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bedziesz miała gołe nózki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() gosia1007 ale miałaś imprezę ![]() ![]() ![]() Biricchina to Doda dotarła nawet do Egiptu ![]() ![]() ![]() fotki boskie ![]()
![]() |
#469 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak TŻ nie bedzie mial oferty pracy do tej pory to lecimy!!! Dla tego mojego Baboka najwieksza frajda bedzie lot samolotem ![]()
![]() |
#470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Któregoś dnia jedliśmy kolacje i poszłam sobie po jakiś deser. I widzę tort czekoladowy a na nim jako dekoracja właśnie to serduszko. Myśle sobie kurcze muszę je mieć!! Spytałam się jakiegoś kolesia z kuchni, który przyniósł kolejne ciasto czy mogłabym je dostać i on mi pozwolił. Dumna z siebie wróciłam do stolika i położyłam serduszko obok siebie na serwetce. Po paru minutach zaczepił mnie kierownik sali, na początku życzył smacznego, potem pytał jak się mam a na końcu spytał o serduszko. Ja mu na to, że pewien miły pan pozwolił mi je wziąć. Spytał się czy będę je jeść? Ja mu na to z rozbrajającą szczerością, że jeść nie, ale fotki będę sobie z nim robić. Uśmiechnął się i poszedł a jak wychodziliśmy z sali to nie wiem czy nas wzrok nie mylił, ale pracownicy zdejmowali ozdoby z tortów hahaha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
jeżeli chodzi o latanie to mam straszliwie strasznegoooooo stracha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=4pMoptviDPg Moje drogie, mam jeszcze 5 DNI ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
beda je sprzedawali hehehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#474 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie nie za bardzo udało mi się z promocją, tylko mojej siostrze. Ja zapłaciłam normalnie. Ale zamierzam z niej skorzystać w tym tyg. pojadę na łowy jakieś extra bielizny na podróż poślubną ![]() Bez pończoch ![]() ![]() Info odnośnie promocji: Ja kupowałam w Rybniku w Focusie,ale pewnie są też inne butiki z tą bielizną poszukajcie sobie na necie. Wystarczy przy kasie pokazać smsa i płaci się 50% można z niego korzystać kilkaktotnie, wysłać koleżanką które też mogą kilka razy korzystać izazusia i inne koleżanki - bez obawy zadnym zboczeńcom nr nie udostępnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Agata R byliśmy na wycieczce na rafy z możliwością nurkowania. Już miałam na sobie kombinezon, ciężarki w talii żebym poszła na dno, płetwy, maskę i tlen, już mnie mieli wrzucać do wody jak powiedziałam, że ja jednak dziękuję i pływałam sobie tylko z maską i rurką. TŻ za to nurkował,ale mówił, że nie jest to jakaś super sprawa, podobnie widać wszystko nurkując z maską i rurką i uszy przynajmniej nie bolą. Ale było parę osób, któr nurkowały po 3 razy ![]() A właśnie lecieliśmy egipskimi liniami lotniczymi, wchodzimy do samolotu a tam sami egipcjanie. Łukasz się śmiał, że zakończymy lot na pałacu kultury ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
Gosia faktycznie, koleżanek tylko pozazdrościć
![]() ![]() Biricchina, no cudnie że tak się Wam to udało, fotki ekstra. Raaaany, Egipt, ja póki co pomarzyć tylko mogę. Podróż poślubna tylko na terenie Polski, i to kosztem rezygnacji z wakacyjnego wyjazdu ![]() ![]()
#477 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Egipt SUPER!!! jestem w nim zakochana. Byłam dwa razy i na 100% jeszcze wrócę. Egipcjanie dzicy i "lecą" na laski (czyli na nas dziewczyny), trzeba na nich uważać. Wciąganie do sklepu i ta czasami "niby gościnność" bywają złudne i po jakimś czasie może nawet trochę męczą, ale mimo to Egipt jest niesamowity. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Taaaaak to to!!!! Dzieci są cudowne ![]() Taska nic się nie martw, będzie pięknie, cudownie!! Naprawdę!! To naprawdę niesamowite uczucie jak wszyscy tego dnia cieszą się razem z Wami, dbają o to żeby wszystko było super. A jak zobaczysz zachwyt w oczach swojego przyszłego męża jak zobaczy Cię w sukience... kurcze to jest coś pięknego. Warto było się przygotowywać do tej chwili tyle czasu. Buziaki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
powodzenia na nowej drodze życia dzieki za wypitego kielicha!!!!! powodzenia na nowej drodze życia dzieki za wypitego kielicha!!!!! powodzenia na nowej drodze życia dzieki za wypitego kielicha!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Wtajemniczenie
|
Biricchina boskie fotki-widac że pobyt się udał
![]() będę mieć gołe stópki bo mam buty z wycięciem na palec.w ponczochach nie lubię chodzić, a juz w białych......noga nie będzie mi się śłizgać bo często tak chodzę i nie mam z tym problemów ![]() ![]() p.s chodziło mi o tą ikonkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.