Panny Młode 2008 cz. III - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-29, 22:37   #451
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
A no fakt z takim pasem toaleta już nie będzie taka szybka. Chyba się na taki pas skuszę, coraz bardziej mi się podoba jak patrze na fotki . Ciekawa jestem tylko jaka będzie reakcja partnera, jak mnie "w tym" zobaczy .
ee..
jak to nie będzie szybka przez taki pas..?
nie jeden raz taki nosiłam w takcioe 'fajnych nocy'
I cala rzecz polega na tym, że stringi/figi zakłada sie na końcu. to znaczy najpierw pończochy z pasem a na to stringi.Koronkowe ładnie sie komponuja.
wtedy bielizne do skorzystania z wc ściaga sie normalnie.
Nie wyobrażam sibie żeby w trakcie upojnej nocy sciągac i rozpinac pas aby pozbyc sie stringów. w końcu to własnie o pas na biodrach chodzi !
Stary 2008-06-30, 07:34   #452
wiiniii
Rozeznanie

część KOBIETKI
MIŁO MI WAS SPOTKAC NA KLIKANIU W DZISIAJSZY PORANEK

******************* *

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
zastanawiam się czy do pończoch mimo, że będą miały silikonową warstwę dokupić pas? Tak sobie myślę, że może się przydać na późniejsze igraszki z mężem . Chodzi mi stylowo o coś takiego jak na zdjęciach:

Czy wy się na coś takiego decydujecie?

świetny pomysł!!!!!!!!!!!
Ja sie decyduje i niebeska podwiazka

Cytat:
Napisane przez mika85 Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny Wy nie macie co robić?? Tylko piszecie?? tak strasznie duzo piszecie???? 3 dni mnie nie było a ty prawie 10 stronNie mam siły tego wszystkiego czytać. W piątek miałam absolutorium. Marta bielizna po prostu cudna. ja pod suknią będę miała gładki biały stanik beż żadnych ozdóbek żeby mi sie spod sukni nie odznaczały. Jak Tż zobaczył ten stanik to po prostu minę miał taka :wha t: no ale na nockę poślubna lub pierwsza wyjazdowa muszę mu zrobić jakaś niespodziankę. bo z własnym mieszkaniem to możemy pomarzyć i będziemy mieszkać u tż z teściami i jego dwoma siostrami. będzie ciężko ale jakoś musimy przetrwać. Wole już takie wyjście z sytuacji niż mieszkanie pod jednym dachem u mnie w domku 3 rodzin...... bo rodzice, siostra z mężem i 2 dzieci no i jeszcze ja z mężem no nie to stanowczo za dużo!! Mam doła z powodu tej sytuacji. Jak w takiej sytuacji można nacieszyć sie mężem skoro teście i siostry za ściana??? dlatego w środę po ślubie planujemy jakiś wypad w Bieszczady ale tylko na 5 dni. bo więcej nie dostane urlopu. szef mnie wkurzył. no to trochę ponarzekałam. Tablic rejestracyjnych nie potrzebujemy bo koniowi do zadka ich nie przyczepie Ciesze sie ze pojedziemy bryczka. Wczoraj przejeżdżała młoda para kolo mojego domku i młodzi jechali czarnym mercedesem cabrio 2 osobowym młody kierował a młoda trzymała welon żeby jej nie wywiało ale generalnie fajnie to wyglądało tak inaczej Pozdrawiam i zmykam spać

boski pomysl z tym kabrioletem
ciekawe czy we wrzesniu bedzie dobra pogoda na kabrioleta to tez bym tak zaszalała
tylko ja nie ma welonuu
buuuu
ale moge czymś zamachac hehehehhee
wziełabym jakis woal i tyle jeejejejeje

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-06-30 o 10:52 Powód: post pod postem
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 07:57   #453
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć dziewuszki
Moja relacja z panieńskiego. Na początku muszę powiedzieć, że mam super kumpele, kocham je normalnie. Już dawno nie bawiłam się tak dobrze, jak w sobotę.
Od rana byłam trochę zła, mama i siostra ciągle gdzieś jeździły i nie chciały mnie ze sobą zabrać Poszłam nawet na basen O 17 dostałam kopertę z instrukcjami odnośnie tego gdzie znajduje się moja garderoba. Latałam po całym domu i szukałam. O 18 przyjechała po mnie siostra. Wychodzę z klatki patrzę a tu... samochód dostawczy ubrany w moje "ulubione" balony a na nim skórzana kanapa Zaczęłam się tak śmiać, że chyba pół mojego bloku wyjrzało. W każdym razie wsiadłyśmy, otworzyłyśmy szampana i jazda. Nie muszę mówić, że po drodze byłyśmy główną atrakcją wszyscy nam machali a inne samochody na nas trąbiły. Pojechałyśmy na wieś, na działkę, tam czekała reszta dziewczyn, oczywiście wszystko było przybrane balonami
Musiałam złozyć przysięgę odnośnie pania skarpetek, używania różnych "sprzętów" i takie tam inne śmieszne rzeczy... Później były balety: wino, wódka, piwo, szampan oczywiście piłam wszystko i o dziwo jeszcze żyje
Dostałam tort, w kształcie penisa oczywiście i musiałam go delikatnie kosztować. Ubaw po pachy. Później były prezenty: kamasutra i bielizna, ale żeby je dostać musiałam wykonywać określone czynności np przyszyć guzik, czy wywiązać krawat (wywiązałam). Ok 21:30 pojechałyśmy do klubu. W drodze siostra zrobiła mi test z pytań, na które wcześniej odpowiedział TŻ, za każdą pomyłkę piłam karniaka z martini. Całe szczęście większość odpowiedzi była poprawna.
Zapomniałam dodać, że cały czas byłyśmy ubrane w fartuszki, na których byłyśmy nagie (tzn ja byłam naga) lub w sexownych strojach. W tych fartuszkach wpadłyśmy do klubu. Oczywiście byłyśmy główną sensacją Najlepsze jest to, że przy wejściu chcieli ode mnie dowód, tak sie ucieszyłam, ze pokazywałam go trzy razy Impreza była super!!!
Wklejam kilka zdjęć, dokładnie dwa na reszcie jestem z dziewczynami więc nie mogę ich wkleić, bo nie wiem czy by sobie tego życzyły
Poza tym to zrobiłam próbny makijaż, ale zdjęć nie mam przy sobie, jestem zadowolona, przetrzymał nawet dyskotekowe szaleństwa. Doczepiłam rzęsy i bardzo mi się to podobało. Na ślub też doczepię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5240978.jpg (59,3 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5251051.jpg (50,8 KB, 62 załadowań)
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 08:19   #454
wiiniii
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki
Moja relacja z panieńskiego. Na początku muszę powiedzieć, że mam super kumpele, kocham je normalnie. Już dawno nie bawiłam się tak dobrze, jak w sobotę.
Od rana byłam trochę zła, mama i siostra ciągle gdzieś jeździły i nie chciały mnie ze sobą zabrać Poszłam nawet na basen O 17 dostałam kopertę z instrukcjami odnośnie tego gdzie znajduje się moja garderoba. Latałam po całym domu i szukałam. O 18 przyjechała po mnie siostra. Wychodzę z klatki patrzę a tu... samochód dostawczy ubrany w moje "ulubione" balony a na nim skórzana kanapa Zaczęłam się tak śmiać, że chyba pół mojego bloku wyjrzało. W każdym razie wsiadłyśmy, otworzyłyśmy szampana i jazda. Nie muszę mówić, że po drodze byłyśmy główną atrakcją wszyscy nam machali a inne samochody na nas trąbiły. Pojechałyśmy na wieś, na działkę, tam czekała reszta dziewczyn, oczywiście wszystko było przybrane balonami
Musiałam złozyć przysięgę odnośnie pania skarpetek, używania różnych "sprzętów" i takie tam inne śmieszne rzeczy... Później były balety: wino, wódka, piwo, szampan oczywiście piłam wszystko i o dziwo jeszcze żyje
Dostałam tort, w kształcie penisa oczywiście i musiałam go delikatnie kosztować. Ubaw po pachy. Później były prezenty: kamasutra i bielizna, ale żeby je dostać musiałam wykonywać określone czynności np przyszyć guzik, czy wywiązać krawat (wywiązałam). Ok 21:30 pojechałyśmy do klubu. W drodze siostra zrobiła mi test z pytań, na które wcześniej odpowiedział TŻ, za każdą pomyłkę piłam karniaka z martini. Całe szczęście większość odpowiedzi była poprawna.
Zapomniałam dodać, że cały czas byłyśmy ubrane w fartuszki, na których byłyśmy nagie (tzn ja byłam naga) lub w sexownych strojach. W tych fartuszkach wpadłyśmy do klubu. Oczywiście byłyśmy główną sensacją Najlepsze jest to, że przy wejściu chcieli ode mnie dowód, tak sie ucieszyłam, ze pokazywałam go trzy razy Impreza była super!!!
Wklejam kilka zdjęć, dokładnie dwa na reszcie jestem z dziewczynami więc nie mogę ich wkleić, bo nie wiem czy by sobie tego życzyły
Poza tym to zrobiłam próbny makijaż, ale zdjęć nie mam przy sobie, jestem zadowolona, przetrzymał nawet dyskotekowe szaleństwa. Doczepiłam rzęsy i bardzo mi się to podobało. Na ślub też doczepię

przezabwne pomysły , gratuluje wieczoru naprawde czadowy i zjawiskowy

a rzeski tez kupiłam i doczepiam kepkami
buziaki
Stary 2008-06-30, 08:20   #455
kejti85
Raczkowanie

[quote=gosiunia22;8042956] Solarium czy opalanie odpada - trudno, będę blada ja córka młynarza

Proponuje opalanie natryskowe - u nas koszt ok. 40 zł na całe ciało. Polega to na tym, że rozbierasz się do majtek (oczywiście możesz i cała jak się nie wstydzisz ) i kosmetyczka psika na Ciebie z pistoletu samoopalaczem. Wg. mnie opłacalne będziesz równo opalona za niedużą kase, a i podejżewam że to bezpieczne dla fasolki bo moja zafasolkowana koleżanka też opalała się tak przed ślubem.

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Kochane wybaczcie, że za wiele nie napiszę...
ale mam podły humor
Nie kupiliśmy garnituru... byliśmy tylko w pasażu grunwaldzkim w jakichs 5 sklepach.
Obtarły mnie cholernie buty i darłam się na mojego baboka przez cały czas <bo byłam zła>!
I teraz on się na mnie gniewa i nie chce słuchać przeprosin nawet
Smutno mi troche...
Mówiłam, że zołza jestem???
Znacie jakiś dobry środek na te moje nerwy cholerne???
Chyba persen sobie kupię!!!
Skąd ja to znam... Takie już jesteśmy kobietki, że przejmujemy się dużo bvardziej niż nasi TŻ, a emocje musimy gdzieś rozładować Ehhh co za życie

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-06-30 o 10:52 Powód: post pod postem
kejti85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 08:46   #456
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cześć Dziewczyny!!!!

Tyle naskrobałyście, że wybaczcie, ale nie mam siły ani czasu przeczytać
My już po podróży poślubnej. Egipt jest super!! Egipcjanie bardzo przystojni i strasznie dzicy i bezpośredni
Mam już film ze ślubi i wesela. Jak go oglądam to płaczę, jest bardzo wzruszający.
Dziewczyny to jest naprawdę najpiękniejszy dzień życia i oddałabym baaardzo dużo żeby móc go przeżyć jeszcze raz...
Na filmie najbardziej mi się podoba moment jak wychodzimy z kościoła, leci ryż i 1groszówki a jako podkład są wypowiedzi dzieci z tego programu Duże dzieci czy jakoś tak.
Babka się pyta co to jest ślub, żona itp a dzieci odpowiadają. I jest np. pytanie o przysięgę małżeńską i dziecko mówi, że oni do siebie przysięgają. A co przysięgają?
No Pan Młody mówi do Panny Młodej, że jej nigdy nie zapuści, bo jest piękna!
Komentarze są boskie, można się posikać ze śmiechu.

Tak więc Kochane nic się nie bójcie, czekajcie z radością na TEN Dzień. Będzie pięknie!!!!
Buziaki

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 08:50   #457
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Gosia rewelacja
Swietny pomysł miała twoja ferajna
I zdjęcia kapitalne

Bricchina- swietny pomysl z tym podkladem pod film
Mam nadzieję ze u mnie też to będzie fajny dzień
Ze sie nie popłaczę, albo co gorsza nie dostanę głupawki przed ołtarzem

"Egipcjanie bardzo przystojni i strasznie dzicy i bezpośredni" no no no świeżo upieczona mężatka już robi taki rekonesans wśrod obcokrajowców...Co znaczy dzicy?
:P

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2008-06-30 o 08:55 Powód: dopisek
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 08:54   #458
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Gosia rewelacja
I zdjęcia kapitalne

ciekawe jak u mnie bedzie z głupawkami przed ołtarzem
Stary 2008-06-30, 08:57   #459
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mika85 Pokaż wiadomość
Tablic rejestracyjnych nie potrzebujemy bo koniowi do zadka ich nie przyczepie

Cytat:
Cześć dziewuszki
Super ze impreza sie udała, a tort poprostu super
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 09:01   #460
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

egh... ja sie moge chyba pozegnac z moja fasolka (ktorej notabene chyba wogole nie bylo) bo boli mnie brzuch... trudno jak mowi TŻ jeszcze nie jedna owulacja i nie jeden dziki seks

Cytat:
Cześć dziewuszki
egh... dobrze ze tej fasolki nie ma to sobie pochleje za miesiac
Mam nadzieje ze moje kolezanki okaa sie rownie pomyslowe a Tobie tylko zazdroscic

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!!!!

My już po podróży poślubnej. Egipt jest super!! Egipcjanie bardzo przystojni i strasznie dzicy i bezpośredni
Mam już film ze ślubi i wesela. Jak go oglądam to płaczę, jest bardzo wzruszający.
Dziewczyny to jest naprawdę najpiękniejszy dzień życia i oddałabym baaardzo dużo żeby móc go przeżyć jeszcze raz...
Na filmie najbardziej mi się podoba moment jak wychodzimy z kościoła, leci ryż i 1groszówki a jako podkład są wypowiedzi dzieci z tego programu Duże dzieci czy jakoś tak.
Babka się pyta co to jest ślub, żona itp a dzieci odpowiadają. I jest np. pytanie o przysięgę małżeńską i dziecko mówi, że oni do siebie przysięgają. A co przysięgają?

Tak więc Kochane nic się nie bójcie, czekajcie z radością na TEN Dzień. Będzie pięknie!!!!
Buziaki
cudnie... z tymi dzieciakami niezly pomysl
gdzie konkretnie byliscie w egipcie??? My tez chcemy do egiptu... drogo wychodzi??? Jesli mozna wiedziec
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 09:07   #461
katia0117
Zadomowienie

kasienka1985 z tymi awanturami przy ludziach to i ja mam problemy,ale powoli się zaczynam hamować...

Co do bielizny to z racji tego,że nie bedę miała pod suknią biustonosza,więc tak czy siak bedę musiała zakładać bieliznę dopiero po zdjeciu sukni...chociaz jakoś sobie nie wyobrazam siebie w tej bieliżnie,bo ja strasznie wstydliwa jestem ...chyba będę musiała sobie coś walnąć przed...

gosia1007 wieczór panieński pierwsza klasa...sama bym taki chciała
Stary 2008-06-30, 09:16   #462
kejti85
Raczkowanie

Dziewczyny a teraz moja relacja od piątku udało mi się załatwić:
poradnię rodzinną
zaklepać termin w kwiaciarni i mniej więcej ustalić co bym chciała
zdobyć nr. tel od makijażystki
kupić bieliznę staniczek i majtki firmy Esotiq gładkie białe I tutaj dziewczyny ważna informacja - gdybyście chciały robić tam większe zakupy to: kupcie najpierw coś mniejszego niedrogiego, i skorzystajcie z promocji - podacie swój nr tel. dostaniecie od nich zaraz smasa a z tym smsem kupujecie o 50% taniej!!! ja o tym nie wiedziałam, a szkoda miałabym troche kasy zaoszczędzonej.Skorzystał a za to moja siostra, która skuszona tą promocją wybrała sobie cudny kremowy komplecik z turkusowo-brązowym hafcikiem i zamiast ponad 100 zapłaciła 50 z hakiem, a i ja się skusiłam na żelowe wkładki do stanikia (można również do stroju kompielowego je założyć) które kosztowały wcześniej 24 no a zapłaciłam 12 Tak więc korzystajcie z promocji A jak któraś byłaby chętna niech napisze PW ze swoim nr tel. to jej wyśle tego smsa - tak też można

Czyli brakuje mi tylko pończoch/rajstop - nie wiem na co się zdecydować Proszę Was o radę dziewczynki - czy myślicie że do białej sukni pończochy tylko białe?
Ta noga jest taka sina w nich... i tak hmmm komunijna wolałabym cieliste ale one zaś mają brązową koronkę Może macie jakieś typy - cieliste pończochy z białą koronką lub bardzo cieńkie białe... doradźcie Koleżanka sugerowała kabaretki ale nie będą one pasowały bo na sukni jest wykończenie z koronki...

A i jeszcze prośba techniczna - jak odpowiadać na kilna postów w moim jednym? Wytłumaczcie prosze początkującej koleżance która nie chce zaśmiecać forum Z góry dzięki za wyrozumiałość
Stary 2008-06-30, 09:18   #463
LilStar
Wtajemniczenie

cześć

gosia-super miałaś ten panieńskia zdjęcia-kapitalne

Bricchina-gratulacje jeszcze razfajny pomysł z tymi komentarzami
i ten Egipt......też mi się marzy, ale na Turcję nie będę narzekać
Stary 2008-06-30, 09:20   #464
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:

"Egipcjanie bardzo przystojni i strasznie dzicy i bezpośredni" no no no świeżo upieczona mężatka już robi taki rekonesans wśrod obcokrajowców...Co znaczy dzicy?
:P
Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
cudnie... z tymi dzieciakami niezly pomysl
gdzie konkretnie byliscie w egipcie??? My tez chcemy do egiptu... drogo wychodzi??? Jesli mozna wiedziec
Byliśmy w Hurghadzie z Biurem Kopernik. Hotel Sea Gull - polecam, polecam, polecam!!! all inclusive kosztowało Nas na tydzień 2300 za 2 osoby
Tylko my lecieliśmy w sobotę a ja to zaklepałam w środę wieczorem.

A co do Egipcjan to leżysz sobie na leżaku, opalasz się a przechodzi Egipcjanin i Cię łaskocze po stopie. TY się zrywasz i patrzysz co się dzieje a on się śmieje tymi swoimi białymi ząbkami do Ciebie Jak wyjdzie się przed hotel żeby pochodzić po sklepach to każdy Cię ciągnie za rękę, zaczepia żebyś weszła właśnie do niego i u niego coś kupiła. Krawężnki mają wysokość ze 30cm, bo jakby było niższe to by jezdzili po chodnikach. Piraci drogowi.
Zaczepiają Cię pytając skąd jesteś. Jak usłyszą, że z Polski to mówią cześć, jak się masz? I sami beztrosko odpowiadają sobie, że dobrze wołają Kubica, Pudzianowski i... Doda Elektroda

U Nas podczas przysięgi Łukasz powiedział gładko, ja ze strasznym wzruszeniem w głosie. Na filmie widać jak oczami przewracałam ze zdenerwowania. Przy obrączkach Łukasz pomylił się i zaczął wkładać mi swoja, jak to zauważyłam to mało nie wybuchnęłam śmiechem i jst fajny widok - panna młoda ze łzami w oczach ledwo powstrzymuje się od śmiechu.
To są niesamowite emocje. W kościele byłam wzruszona za to podczas błogosławieństwa myślałam że zacznę się śmiać. Moja kochana mama się rozpłakała na błogosławieństwie a mnie to strasznie rozbawiło, na szczęście na kasecie tego nie widać

DOPISEK

Egipt to raj dla kobiet, tylu komplementów to w życiu nie słyszałam chyba.
Co chwilę było, że jestem piękna itp. a pan od ręczników na plaży powiedział mojmu mężowi, że jest szczęśliwym facetem, bo ja nie jstem kobietą tylko aniołem zesłanym z nieba hahaha

a i wrzucam parę fotek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0802.jpg (73,7 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0847.jpg (81,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0964.jpg (64,6 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1006.jpg (36,7 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1000.jpg (67,7 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0952.jpg (70,1 KB, 44 załadowań)

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2008-06-30, 09:21   #465
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kejti85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a teraz moja relacja od piątku udało mi się załatwić:
poradnię rodzinną
zaklepać termin w kwiaciarni i mniej więcej ustalić co bym chciała
zdobyć nr. tel od makijażystki
kupić bieliznę staniczek i majtki firmy Esotiq gładkie białe I tutaj dziewczyny ważna informacja - gdybyście chciały robić tam większe zakupy to: kupcie najpierw coś mniejszego niedrogiego, i skorzystajcie z promocji - podacie swój nr tel. dostaniecie od nich zaraz smasa a z tym smsem kupujecie o 50% taniej!!! ja o tym nie wiedziałam, a szkoda miałabym troche kasy zaoszczędzonej.Skorzystał a za to moja siostra, która skuszona tą promocją wybrała sobie cudny kremowy komplecik z turkusowo-brązowym hafcikiem i zamiast ponad 100 zapłaciła 50 z hakiem, a i ja się skusiłam na żelowe wkładki do stanikia (można również do stroju kompielowego je założyć) które kosztowały wcześniej 24 no a zapłaciłam 12 Tak więc korzystajcie z promocji A jak któraś byłaby chętna niech napisze PW ze swoim nr tel. to jej wyśle tego smsa - tak też można

Czyli brakuje mi tylko pończoch/rajstop - nie wiem na co się zdecydować Proszę Was o radę dziewczynki - czy myślicie że do białej sukni pończochy tylko białe?
Ta noga jest taka sina w nich... i tak hmmm komunijna wolałabym cieliste ale one zaś mają brązową koronkę Może macie jakieś typy - cieliste pończochy z białą koronką lub bardzo cieńkie białe... doradźcie Koleżanka sugerowała kabaretki ale nie będą one pasowały bo na sukni jest wykończenie z koronki...

A i jeszcze prośba techniczna - jak odpowiadać na kilna postów w moim jednym? Wytłumaczcie prosze początkującej koleżance która nie chce zaśmiecać forum Z góry dzięki za wyrozumiałość
kejti klikasz pod postem na plusik przy każdym do którego chcesz się odnieść i potem przy ostatnim klikasz cytuj i gotowe
udało Ci się z promocjami
ja nie będę mieć wcale pończoch
Stary 2008-06-30, 09:32   #466
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Bricchna oj nęcisz nęcisz...Fajne fotki- widać że ci się podobało
Rewelacyjnie wyszłaś na tym, na którym leżysz z serwetką Love
A swoją drogą że Cię żaden Egipcjanin nie porwał to sie dziwię Widocznie mąż dobrze pilnował
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 09:34   #467
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
kejti klikasz pod postem na plusik przy każdym do którego chcesz się odnieść i potem przy ostatnim klikasz cytuj i gotowe

bedziesz miała gołe nózki?
Stary 2008-06-30, 09:35   #468
dzasta110
Wtajemniczenie

witajcie

gosia1007 ale miałaś imprezę bombowa tylko pozazdrościć koleżanek i ich pomysłów

Biricchina to Doda dotarła nawet do Egiptu musi być fajnie w tym kraju
fotki boskie

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 09:35   #469
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Byliśmy w Hurghadzie z Biurem Kopernik. Hotel Sea Gull - polecam, polecam, polecam!!! all inclusive kosztowało Nas na tydzień 2300 za 2 osoby
Tylko my lecieliśmy w sobotę a ja to zaklepałam w środę wieczorem.

A co do Egipcjan to leżysz sobie na leżaku, opalasz się a przechodzi Egipcjanin i Cię łaskocze po stopie. TY się zrywasz i patrzysz co się dzieje a on się śmieje tymi swoimi białymi ząbkami do Ciebie Jak wyjdzie się przed hotel żeby pochodzić po sklepach to każdy Cię ciągnie za rękę, zaczepia żebyś weszła właśnie do niego i u niego coś kupiła. Krawężnki mają wysokość ze 30cm, bo jakby było niższe to by jezdzili po chodnikach. Piraci drogowi.
Zaczepiają Cię pytając skąd jesteś. Jak usłyszą, że z Polski to mówią cześć, jak się masz? I sami beztrosko odpowiadają sobie, że dobrze wołają Kubica, Pudzianowski i... Doda Elektroda

U Nas podczas przysięgi Łukasz powiedział gładko, ja ze strasznym wzruszeniem w głosie. Na filmie widać jak oczami przewracałam ze zdenerwowania. Przy obrączkach Łukasz pomylił się i zaczął wkładać mi swoja, jak to zauważyłam to mało nie wybuchnęłam śmiechem i jst fajny widok - panna młoda ze łzami w oczach ledwo powstrzymuje się od śmiechu.
To są niesamowite emocje. W kościele byłam wzruszona za to podczas błogosławieństwa myślałam że zacznę się śmiać. Moja kochana mama się rozpłakała na błogosławieństwie a mnie to strasznie rozbawiło, na szczęście na kasecie tego nie widać

DOPISEK

Egipt to raj dla kobiet, tylu komplementów to w życiu nie słyszałam chyba.
Co chwilę było, że jestem piękna itp. a pan od ręczników na plaży powiedział mojmu mężowi, że jest szczęśliwym facetem, bo ja nie jstem kobietą tylko aniołem zesłanym z nieba hahaha

a i wrzucam parę fotek
czyli tzw last minute... a mieliscie mozliwosc ponurkowania??? Bo ja sie napalilam jak szczerbaty na suchary 2300 to niedrogo i jaka opalenizna...mmmm
jak TŻ nie bedzie mial oferty pracy do tej pory to lecimy!!! Dla tego mojego Baboka najwieksza frajda bedzie lot samolotem nienormalny nie???
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 09:37   #470
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Bricchna oj nęcisz nęcisz...Fajne fotki- widać że ci się podobało
Rewelacyjnie wyszłaś na tym, na którym leżysz z serwetką Love
A swoją drogą że Cię żaden Egipcjanin nie porwał to sie dziwię Widocznie mąż dobrze pilnował
Hihihi to nie serwetka Love tylko.... już piszę:

Któregoś dnia jedliśmy kolacje i poszłam sobie po jakiś deser. I widzę tort czekoladowy a na nim jako dekoracja właśnie to serduszko.
Myśle sobie kurcze muszę je mieć!! Spytałam się jakiegoś kolesia z kuchni, który przyniósł kolejne ciasto czy mogłabym je dostać i on mi pozwolił.
Dumna z siebie wróciłam do stolika i położyłam serduszko obok siebie na serwetce. Po paru minutach zaczepił mnie kierownik sali, na początku życzył smacznego, potem pytał jak się mam a na końcu spytał o serduszko. Ja mu na to, że pewien miły pan pozwolił mi je wziąć. Spytał się czy będę je jeść? Ja mu na to z rozbrajającą szczerością, że jeść nie, ale fotki będę sobie z nim robić.
Uśmiechnął się i poszedł a jak wychodziliśmy z sali to nie wiem czy nas wzrok nie mylił, ale pracownicy zdejmowali ozdoby z tortów hahaha

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2008-06-30, 09:39   #471
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:
czyli tzw last minute... a mieliscie mozliwosc ponurkowania??? Bo ja sie napalilam jak szczerbaty na suchary 2300 to niedrogo i jaka opalenizna...mmmm
jak TŻ nie bedzie mial oferty pracy do tej pory to lecimy!!! Dla tego mojego Baboka najwieksza frajda bedzie lot samolotem nienormalny nie???

jeżeli chodzi o latanie to mam straszliwie strasznegoooooo stracha!!!!
Stary 2008-06-30, 09:40   #472
Taska
Raczkowanie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!!!!

Buziaki
To ten kawalek, po prostu doprowadza mnie do placzu
http://www.youtube.com/watch?v=4pMoptviDPg

Moje drogie, mam jeszcze 5 DNI i zaczynam juz sie stresowac

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 09:41   #473
wiiniii
Rozeznanie

Talking Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Hihihi to nie serwetka Love tylko.... już piszę:

Któregoś dnia jedliśmy kolacje i poszłam sobie po jakiś deser. I widzę tort czekoladowy a na nim jako dekoracja właśnie to serduszko.
Myśle sobie kurcze muszę je mieć!! Spytałam się jakiegoś kolesia z kuchni, który przyniósł kolejne ciasto czy mogłabym je dostać i on mi pozwolił.
Dumna z siebie wróciłam do stolika i położyłam serduszko obok siebie na serwetce. Po paru minutach zaczepił mnie kierownik sali, na początku życzył smacznego, potem pytał jak się mam a na końcu spytał o serduszko. Ja mu na to, że pewien miły pan pozwolił mi je wziąć. Spytał się czy będę je jeść? Ja mu na to z rozbrajającą szczerością, że jeść nie, ale fotki będę sobie z nim robić.
Uśmiechnął się i poszedł a jak wychodziliśmy z sali to nie wiem czy nas wzrok nie mylił, ale pracownicy zdejmowali ozdoby z tortów hahaha

beda je sprzedawali hehehe
Stary 2008-06-30, 09:42   #474
kejti85
Raczkowanie

Cytat:
Czy pisząc plusik miałaś na myśli tą ikonkę w środku "" ?
No właśnie nie za bardzo udało mi się z promocją, tylko mojej siostrze. Ja zapłaciłam normalnie. Ale zamierzam z niej skorzystać w tym tyg. pojadę na łowy jakieś extra bielizny na podróż poślubną

Bez pończoch nie będzie Ci się noga ślizgać? W czymś to chyba tak bardziej elegancko... no chyba że masz odkryta palce

Info odnośnie promocji: Ja kupowałam w Rybniku w Focusie,ale pewnie są też inne butiki z tą bielizną poszukajcie sobie na necie. Wystarczy przy kasie pokazać smsa i płaci się 50% można z niego korzystać kilkaktotnie, wysłać koleżanką które też mogą kilka razy korzystać izazusia i inne koleżanki - bez obawy zadnym zboczeńcom nr nie udostępnie Nie wiem jak długo trwa ta promocja więc jade jeszcze w tym tyg.
Stary 2008-06-30, 09:43   #475
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Biricchina to Doda dotarła nawet do Egiptu musi być fajnie w tym kraju
fotki boskie
Cytat:
Dzasta110 no ja właśnie myślałam, że padnę jak to usłyszałam haha

Agata R byliśmy na wycieczce na rafy z możliwością nurkowania.
Już miałam na sobie kombinezon, ciężarki w talii żebym poszła na dno, płetwy, maskę i tlen, już mnie mieli wrzucać do wody jak powiedziałam, że ja jednak dziękuję i pływałam sobie tylko z maską i rurką.
TŻ za to nurkował,ale mówił, że nie jest to jakaś super sprawa, podobnie widać wszystko nurkując z maską i rurką i uszy przynajmniej nie bolą. Ale było parę osób, któr nurkowały po 3 razy
A właśnie lecieliśmy egipskimi liniami lotniczymi, wchodzimy do samolotu a tam sami egipcjanie. Łukasz się śmiał, że zakończymy lot na pałacu kultury

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2008-06-30, 09:44   #476
agunia82
Zakorzenienie

Gosia faktycznie, koleżanek tylko pozazdrościć Fajnie że się tak wybawiłaś

Biricchina, no cudnie że tak się Wam to udało, fotki ekstra. Raaaany, Egipt, ja póki co pomarzyć tylko mogę. Podróż poślubna tylko na terenie Polski, i to kosztem rezygnacji z wakacyjnego wyjazdu No ale trudno, ślub tylko raz w życiu więc można się poświęcić

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 09:45   #477
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Cześć Dziewczyny!!!!

Buziaki
Mam nadzieję, że ten dzień będzie piękny bo juz tylko tydzień Mam leciutką sraczkę, ale narazie tylko troszkę
Egipt SUPER!!! jestem w nim zakochana. Byłam dwa razy i na 100% jeszcze wrócę. Egipcjanie dzicy i "lecą" na laski (czyli na nas dziewczyny), trzeba na nich uważać. Wciąganie do sklepu i ta czasami "niby gościnność" bywają złudne i po jakimś czasie może nawet trochę męczą, ale mimo to Egipt jest niesamowity.

Cytat:
Gosia rewelacja
I zdjęcia kapitalne
Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość

Super ze impreza sie udała, a tort poprostu super
Cytat:

egh... dobrze ze tej fasolki nie ma to sobie pochleje za miesiac
Mam nadzieje ze moje kolezanki okaa sie rownie pomyslowe a Tobie tylko zazdroscic

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
gosia1007 wieczór panieński pierwsza klasa...sama bym taki chciała
Cytat:
Napisane przez wiiniii Pokaż wiadomość
przezabwne pomysły , gratuluje wieczoru naprawde czadowy i zjawiskowy
Cytat:
gosia-super miałaś ten panieńskia zdjęcia-kapitalne
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

gosia1007 ale miałaś imprezę bombowa tylko pozazdrościć koleżanek i ich pomysłów
Dzięki dziewczyny. Moje dziewczyny staneły na wysokości zadania.Cieszę się jak wariatka, że mam takie kumpele i moją ukochaną siostrzyczkę oczywiście. Oczywiście tak jak obiecałam pomyślałam o Was i kielicha za Was wypiłam
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 09:47   #478
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość
To ten kawalek, po prostu doprowadza mnie do placzu
http://www.youtube.com/watch?v=4pMoptviDPg

Moje drogie, mam jeszcze 5 DNI i zaczynam juz sie stresowac

Taaaaak to to!!!! Dzieci są cudowne

Taska nic się nie martw, będzie pięknie, cudownie!! Naprawdę!! To naprawdę niesamowite uczucie jak wszyscy tego dnia cieszą się razem z Wami, dbają o to żeby wszystko było super. A jak zobaczysz zachwyt w oczach swojego przyszłego męża jak zobaczy Cię w sukience... kurcze to jest coś pięknego. Warto było się przygotowywać do tej chwili tyle czasu.
Buziaki

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2008-06-30, 09:49   #479
wiiniii
Rozeznanie

Arrow Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Mam nadzieję, że ten dzień będzie piękny bo juz tylko tydzień Mam leciutką sraczkę, ale narazie tylko troszkę
Egipt SUPER!!! jestem w nim zakochana. Byłam dwa razy i na 100% jeszcze wrócę. Egipcjanie dzicy i "lecą" na laski (czyli na nas dziewczyny), trzeba na nich uważać. Wciąganie do sklepu i ta czasami "niby gościnność" bywają złudne i po jakimś czasie może nawet trochę męczą, ale mimo to Egipt jest niesamowity.

Dzięki dziewczyny. Moje dziewczyny staneły na wysokości zadania.Cieszę się jak wariatka, że mam takie kumpele i moją ukochaną siostrzyczkę oczywiście. Oczywiście tak jak obiecałam pomyślałam o Was i kielicha za Was wypiłam

powodzenia na nowej drodze życia
dzieki za wypitego kielicha!!!!!

Stary 2008-06-30, 09:53   #480
LilStar
Wtajemniczenie

Biricchina boskie fotki-widac że pobyt się udał

będę mieć gołe stópki bo mam buty z wycięciem na palec.w ponczochach nie lubię chodzić, a juz w białych......noga nie będzie mi się śłizgać bo często tak chodzę i nie mam z tym problemówmam zamiar tylko zaopatrzyć się w sztyft compeed, a poza tym mam rajstopki w sprayu

p.s chodziło mi o tą ikonkę

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości