Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-23, 23:00   #2149
pajeczyna
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III

Cytat:
Napisane przez ladyroses Pokaż wiadomość
Nadzia zdrowa jak rybka [emoji7] to jakiś cud, nie mogę w to uwierzyć! [emoji7][emoji7][emoji7] pięknie jest!
Serce zdrowe bez wad, 4 jamy.
Dwie rączki i dwie nóżki z 5 paluszkami w każdej, kręgosłup zdrowy, nerki, zoladek, wargi, oczy nos prawidłowe, szyja prawidłowa, pęcherz moczowy też. Wszystko prawidłowe no i mamy na piśmie że dziewczynka [emoji3] szyjka zamknieta, łożysko na tylnej ścianie wysoko, nie ma żadnych nieprawidłowości. Położenie glówkowe, waga 400g [emoji5]
Nadia jak zawsze szalała na usg, machała rączkami do nas i robiła fikołki [emoji3] kiwała główką i kopała mnie. Chyba będziemy mieli rozbrykane dziecko bo nic słodkiego nie jem przed wizytami a ona zawsze szaleje [emoji7]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Cytat:
Napisane przez lina84 Pokaż wiadomość
Hey, my właśnie wróciliśmy do domu, po całościowej wycieczce. Dzidzia cała i zdrowa, potwierdzony chłopczyk, 320g.
Synek również był na badaniu i normalnie popłakałam się, patrzył jak zaczarowany w ekran, a jak lekarz powiedział że będzie brat to się popłakał że szczęścia.

Piękne wieści dziewczyny Fajnie, że ten wynik taki dokładny, już się nie mogę doczekać swojego

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość
hej [emoji4]

my zalatani za mieszkaniem ale wstępnie mamy zaklepane Jupi [emoji3][emoji3] 55 metrów. nie daleko bo aż piętro wyżej hahaha ale.wieksze no i własne a nie wynajmowane [emoji4] czekamy na termin u notariusza ustalić a to sprzedający muszą ustalać bo jedna osobę muszą ściągnąć z poznania [emoji4]

później mały remont i możemy przenieść bety [emoji4]

Ja tez cierpię na zgage [emoji22] w pierwszej ciąży miałam i teraz tez mam... mi pomaga jabłko [emoji4] w pierwszej tez jabłko mnie ratowalo.

Ale świetnie! Czyli nie będziecie mieli noszenia klamotów za daleko? To wielkie ułatwienie, tym bardziej teraz! Przeprowadzka to zawsze koszmar, chociaż podszyty urokiem nowego miejsca.
pajeczyna jest offline Zgłoś do moderatora