|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Cytat:
![]() Lubisz z tortellini? mam fajny przepis ale pewnie znasz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
im szybciej się robi, a efekt jest super, tym lepiej dla mnie
|
||
|
|
|
#2133 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() my zalatani za mieszkaniem ale wstępnie mamy zaklepane Jupi ![]() 55 metrów. nie daleko bo aż piętro wyżej hahaha ale.wieksze no i własne a nie wynajmowane czekamy na termin u notariusza ustalić a to sprzedający muszą ustalać bo jedna osobę muszą ściągnąć z poznania później mały remont i możemy przenieść bety ![]() Cytat:
w pierwszej ciąży miałam i teraz tez mam... mi pomaga jabłko w pierwszej tez jabłko mnie ratowalo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba coś się z wizazem dzieje bo nie mogę wprowadzić zmian w pierwszym poście... I z telefonu i z kompa... Zapisuje normalnie ale zmiany się nie pojawiają
spróbuję jutro, nigdy nie mialam takich problemów... . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez ladyroses Czas edycji: 2018-01-23 o 21:32 |
|
|
|
#2135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo ja to jeszcze panikuje ze może się wycofaja czy coś bo to różnie bywa ale mam nadzieje ze nie ![]() dzisiaj na połówkowe musze umówić a do lekarza żeby się zapisać musze dzwonić po 22 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2136 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Muszę też spróbować jabłka może mi też pomoże, bo mleko działa ale na krótko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
JA wczoraj miałam zgage, jak zjadłam pierwszy porządny posiłek po jelitówce, wzielam Renni i przeszło Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() freddy296, gratulacje mieszkania Mogę zapytać skąd jesteś ? Bo widzę, że woj. zachodniopomorskie
|
|
|
|
|
#2139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Ty też gdzieś z tego województwa? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2140 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem z Gryfina
|
|
|
|
|
#2142 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję wizyt 😘😘
I mieszkania!!! Ja dziś zaszalałam- kupiłam butelki, smoczki, podgrzrwacz, opakowanie na smoczki i termo opakowanie na butelkę i kocyku dwa muslinowe i pieluszki flanelowe...no i kilka ciuszek😍😍 Tz mnie zabije za wydawanie kasy😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Frik frik, Natus dzięki za ciepłe słowa odnośnie tej mojej nieudanej przyjaźni.
Ladyroses, lina cieszę się że z dzieciaczkami wszystko dobrze. Otoya, marmoladka nie smutajcie! Freddy gratuluję ważnych decyzji mieszkaniowych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chętnie bym takie zakupy poczynila ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez triolka Czas edycji: 2018-01-23 o 22:50 |
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Na pierwszej stronie jest właśnie ze dzisiaj
To trzymam kciuki jutro!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
P.s wizaż mi szaleje! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2148 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam jutro polowkowe, ale powiem Wam, ze jakos ide na luzie. W Polsce gin zrobil mi cos a la polowkowe, wyjaśnilam, ze mieszkam w uk i prosze o bardzo szczegolowe badanie. Takze serce i wszystkie narzady byly zbudowane prawidlowo, nosek ok, kark ok. Przeplywy ok, lozysko tez. Jutro pewnie zobacze i dowiem sie o wiele mniej.
Kurcze zrobilabym ta skarge na ryana w ciagu dnia, ale przy Poli to slabo a wieczorem zalegam na kanape. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2149 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2150 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję wizyt i kupna mieszkania
![]() Lady, wpisz mi UP na 8 lutego, jak już będziesz mogła edytować pierwszy post.
|
|
#2151 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Gratuluję udanych wizyt i UP - śliczne Maleństwa goldika oby było już lepiej Hej jowitazz ![]() neesanek mam nadzieję, że szczęśliwie dolecieliście ![]() Rosalyn przykre jak ułożyła się sprawa z Twoją przyjaciółką, ale skoro relacja nie była do końca szczera i w porządku to lepiej teraz niż później to odkryć... Zawsze tak mówię. tanzanka żółwik! Wczoraj wieczorem oparłam się tułowiem o blat w kuchni i poczułam że mam mokrą koszulkę przy sutku. Myślałam że może oparłam się o coś mokrego, ale po chwili na koszulce plama zaschła na sztywno zamiast zwyczajnie wyschnąć i stwierdziłam, że to jednak z piersi wyciekło lina84 to musiał być na prawdę cudowny widok freddy296 gratuluję mieszkania, na pewno wszystko będzie ok ![]() Pyszności tu wstawiacie Też mnie talent męczy żeby coś upiec, ale u mnie wszyscy "ograniczają słodkie" Jak będę mieć chwilę luzu i dobrego samopoczucia to też coś uklecę, wtedy już bez dyskusji będzie trzeba zjeść ![]() No i narobiłyście mi smaka na masło orzechowe Nutella w użytku na śniadanko od jakiegoś czasu (uwielbiam!), może warto zrobić odmianę ![]() Żona kumpla mojego TŻta jest w ciąży jakoś dwa miesiące wyżej ode mnie, ale oni mieszkają w rodzinnej miejscowości mojego męża więc wspólne spacery zapewne wchodzą w grę tylko przy okazji naszych odwiedzin u teściów. Tu na miejscu nie mam żadnej znajomej ciężarówki. Fajnie że mówicie o materacach bo ostatnio się zastanawialiśmy z mężem jaki kupimy, też myślimy o lateksowym. Piękne ubranka Co do rożków to myślałam o takim cieniutkim, ale może faktycznie na lato lepszy otulacz? Dziewczyny, życzę poprawy nastrojów U mnie stres już powoli się włącza przed czwartkowym UP, mam nadzieję że z Malutką wszystko dobrze Nie mogę się już doczekać widoku fikającej dzidzi, chyba zjem coś słodkiego przed wejściem do gabinetu, choć nie wiem czy nie lepiej żeby do wszelakich obserwacji i pomiarów sobie leżała spokojnie... I znów będzie ze mną mąż, znowu będę się wzruszać jak zobaczę go wpatrującego się z szerokim uśmiechem w monitor ![]() A ja dziś momentami czuję się jak 150-letnia pani Tu łamie, tam strzyka... Do końca ciąży będzie ze mnie niezły połamaniec Czekamy na silniejsze stuknięcia i kopniaczki, wtedy już na pewno TŻ poczuje Życzę powodzenia na jutrzejszych (a raczej dzisiejszych) wizytach Edytowane przez natinatka Czas edycji: 2018-01-24 o 01:35 |
|
|
|
#2152 |
|
Zadomowienie
|
triolka Pochwal się jak co wyglada!
Frik mimo wszystko kciuki żeby było po Twojej myśli ![]() Lina gratulacje dużego zdrowego chłopczyka reakacja synka rozczula ogromnie ![]() Lady 4ry tabliczki czekolady Córeńki ![]() Freddy świetne wieści ![]() gratulacje! Natanatinka dzięki za dzielenie tych doznań ![]() nie jestem sama! Pokaż wtedy co upichcisz tez próbowałam TZ pokazać wariacje i efekt był identyczny, cisza 🤷🏼☠♀️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja mam w kuchni dwie lewe ręce i do gotowania i do pieczenia więc podziwiam was za te smakołyki. Na szczęście Tz jest kucharzem i to on gotuje w domu 😀 Miłego dnia I powodzenia na wizytach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() czy wy umiecie edytować swoje posty na tym wątku? Wizaz szaleje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2155 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
zanim Was nadrobie to chyba minie wieczność a dopiero po weekendzie wracamy do siebie. Z jednej strony lubię takie rodzinne zjazdy z całego świata, a z drugiej w obecnym stanie jest to dla mnie mega męczące. Ciocie czyli moje siostry zwariowaly juz na punkcie Michaski, dostała duzo fajnych rzeczy Sciskam kciuki zeby wszystkie wizyty byly u Was udane Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2156 |
|
Zadomowienie
|
Tanzanka wrzucę wszystko w przyszłym tyg jak przyjdzie zamówienie😊😊
Lady! Nie da się edytować, coś szlak trafił😱 Idę pod prysznic i o 9.30 jadę na polowkowe. O kciuki proszę!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2158 |
|
Wtajemniczenie
|
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Ja dzisiaj wizytuję tylko u endo. Na szczęście TSH w normie więc wizyta to będzie tylko formalność. Gratuluję wczorajszych wizyt i freddy296 mieszkania
|
|
#2159 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Lina, jak przeczytałam o łzach Twojego synka, to sama się wzruszyłam. Będzie cudownym starszym bratem ![]() Freddy, super, że mieszkaniowo się układa. To trzymamy kciuki za Was i za Edyte, by wszystko się udało. Lady, piękny profil Nadii ![]() Triolka, trzymam kciuki ![]() Też się zastanawiałam nad otulaczem, ale znajoma rodzaca w maju mówiła, że u niej sprawdziły się 2 rożki - jeden grubszy, usztywniany i drugi zwykły, także jeszcze będę myśleć, którą opcję wybrać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia ja na dzisiejszych wizytach!!
Ja chyba zaczęłam czuć ruchy, od poniedziałku mam takie śmieszne turlanie rano i wieczorem. Wcześniej też to czułam ale rzadziej i nie skojarzyłam, myślałam że to kiszki ![]() To jest takie śmieszne uczucie, raz na dole brzucha,raz z lewej strony, nigdy wcześniej przed ciążą nie miałam takiego uczucia więc to chyba Tadzio /Helenka ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

Moje obie corki na usg zawsze leżą! Jedynie lapki i nozki sie leniwie ruszaja. Za to po urodzeniu 180 stopni inaczej 

mam fajny przepis ale pewnie znasz 

im szybciej się robi, a efekt jest super, tym lepiej dla mnie 
w pierwszej ciąży miałam i teraz tez mam... mi pomaga jabłko
spróbuję jutro, nigdy nie mialam takich problemów... 

Też mnie talent męczy żeby coś upiec, ale u mnie wszyscy "ograniczają słodkie"
Nutella w użytku na śniadanko od jakiegoś czasu (uwielbiam!), może warto zrobić odmianę
Nie mogę się już doczekać widoku fikającej dzidzi, chyba zjem coś słodkiego przed wejściem do gabinetu, choć nie wiem czy nie lepiej żeby do wszelakich obserwacji i pomiarów sobie leżała spokojnie... I znów będzie ze mną mąż, znowu będę się wzruszać jak zobaczę go wpatrującego się z szerokim uśmiechem w monitor 

a dopiero po weekendzie wracamy do siebie. Z jednej strony lubię takie rodzinne zjazdy z całego świata, a z drugiej w obecnym stanie jest to dla mnie mega męczące. Ciocie czyli moje siostry zwariowaly juz na punkcie Michaski, dostała duzo fajnych rzeczy