2008-07-03, 09:15
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 91 pkt / 100% pozyt.
|
Mugler, Light Blue, Coco M., Lanza i inne
Wątek nieaktualny.
Wymienię poniższe rzeczy, gdyż ostatnio leżą i niestety nie używam. W sprawie kolorówki nie będę wybredna, chętnie wszystko za jedną przydatną rzecz, tutaj wolę większe wymiany
Do perfum jestem przywiązana więc tutaj mogę grymasić Najchętniej na Gucci II ale można mnie kusić.
Pielęgnacji raczej nie szukam. Wyjątek to jakaś dobra maseczka z glinką lub krem Eris "Young & Unique, Doskonalący cerę krem na dzień z Carosome". Poza tym wszystko co wpadnie mi w oko 
Wymienię:
- Eau de Star Thierry Mugler, wyjściowo 50 ml-nieaktualny
- Light Blue, wyjściowo 100 ml.
- Odlewka Coco Mademoiselle, ok. 10-12 ml. - leci do Blonde Stranger
- Odlewka Foliflora AA Guerlain, ok. 20 ml.
- zastanawiam się nad wydaniem Lacoste Pour Femme, jeśli ktoś będzie zainteresowany proszę mówić
wchodzi w grę także odlewka.
- Flowerbomb edp miniaturka 7 ml. - użyta dwa razy (dla zainteresowanych wkleję zdjęcie)- leci do Ivanny
- błyszczyk Eveline 3D Holografic nr 55, jasny róż z drobinkami, użyty kilka razy
- błyszczyk Bell Milky Shake nr 06, użyty kilka razy- dla Madziczki
- błyszczyk Victoria'S Secret w pisaku, bezbarwny z , powiększający usta, niestety za mocno mnie szczypie

- błyszczyk Wibo nr 2, złoty beż
- Olejek z drzewa herbacianego Oriflame
- Spray Lanza zabezpieczający przed wysoką tem., użyty kilka razy, niestety nie podpasował mi. Najchętniej na inny kosmetyk do prostowania - leci do nargothrond
- Paletka Givenchy, dostałam ostatnio z wymiany jednak z przykrością stwierdzam że to nie moje kolory
- Paletka cieni Oriflame- nieaktualne
- Lakier French Manicure Oriflame, kolor Gold Dust, raz użyty, czyli praktycznie nowy.
Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2008-09-23 o 13:30
Powód: aktualizacja
|
|
|