Zakorzenienie
Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.
|
Dior, Guerlain, MakeUp4Ever, Pupa,Stila, MAP, Micallef itp :)
Bardzo dawno nie zaglądałam na targowisko, czas na zmiany 
Mam kilka rzeczy do wymiany, a nawet więcej Będę systematycznie dodawała nowe kosmetyki.
Produkty są w większości nieużywane, jedynie testowane. Niektóre paletki trochę brudne i mają kilka otarć, co dokładnie widać na zdjęciach. Mieszkały w kartoniku i zaliczyły kilka przeprowadzek :P
Interesuje mnie wyższa półeczka (kolorówka, pielęgnacja, zapachy chętnie niszowe).
Nie mam wishlist na obecną chwilę. Przygarnę co wpadnie mi w oko.
Jestem wizażystką, mam salon, a w nim bardzo dużo nieużywanej kolorówki, którą również mogę wymienić. To mój domowy zbiorek, więc zawsze chętnie coś dorzucę 
M.Micallef Royal Muska edp, 100ml, zostało około 70 ml, zgubiła zakrętke Flaszeczka jak na Micallefów przystało ręcznie robiona <3- leci do Gosi
1. Cienie "piątki" Dior, kupione w Sephorze, wytestowane, 524 Night Golds
2. Cienie PUPA, wypiekane, kupiona w Douglasie, 401/06/01/02
3. Cienie w kremie Make Up For Ever, tylko muśnięte paluchem, w ogóle zapomniałam, że je mam, kupione około 2 lata temu
4. Paletka cieni BiKor 05 (generalnie mam wszystkie te paletki Bikor, wszystkie są nieużywane, jutro wrzuce resztę)
5. Paletki Kiko, 03/05, tylko testowane
6. Cienie Collistar, Chic, użyte kilka razy, jeden odcień doznał wypadku :P
7. Paletka cieni PUPA, wyrzuciłam aplikatorki (fuj), użyta kilka razy
DOKLADKA
paleta cieni Anastasia Beverly Hills, wytestowana, przywiozłam ją ze Stanów, chętnie wymienię za jakiś rarytasik 
paleta z czwórkami cieni BiKor, jeden spadł i się ukruszył
Edytowane przez Chloestic
Czas edycji: 2018-02-03 o 14:08
|