Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniówki cz.III Prawie Porodówka :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-02-08, 10:48   #3996
Majaaaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniówki cz.III To już porodówka :)

Cytat:
Napisane przez amparo27 Pokaż wiadomość
Cześć [emoji4] u nas też nocka w miarę, ale od 5 jest impreza. Budzą się na zmianę i piszczą [emoji24] mąż mi rano przysłał zdjęcie z pracy z pączkami, a mi się wyć chciało, bo nawet śniadania nie miałam jak zjeść [emoji58] na szczęście wbiłam się w końcu w okienko międzypłaczowe. Zaraz pakuję chłopaków do wózka i idziemy na spacer do prababci. Na spokojnie zrobię sobie zakupy, a babcia będzie się cieszyć. W ogóle mam problem, bo nie do wszystkich sklepów zmieszczę się z wózkiem i potrzebuję kogoś żeby poczekał z chłopakami pod sklepem[emoji853]

Co do szumów, suszarkę włączam przy przewijaniu, bo chłopaki nie lubią się przebierać i bez szumu jest płacz. Przy okazji kładę ich na brzuszek i suszę pupy [emoji16] jak nie mogą zasnąć to włączam na starej komórce różne dźwięki z youtube. Nasze ulubione to dźwięki lasu i padający deszcz [emoji16]

Mam do Was pytanie. Twixom wieczorem i w nocy zatyka się nosek i się stresuję, że to katar, a w dzień nic. Macie taki problem?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Co do noska to ja za radą położnej codziennie nawilzam w środku śluzówke. Biorę taki cieniutki potyczek kosmetyczny, mocze go w soli fuzjologicznej i po prostu delikatnie wkładam do nosa Klusce. Także nawet dzięki temu mogę wyjąć suche gile z noska.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz