2018-02-08, 21:42
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach
Cytat:
Napisane przez folinka
Twoja metoda i cały pomysł mi się podoba. Ja też chętnie czytam inne opinie i piszę o moich doświadczeniach w miarę możliwości, pasuje mi to, że jest to wplecione w nasze rozmowy.
Wstukałam w wyszukiwarkę "wyprawka" i jest już kilka wątków stricte o wyprawce, ale jakoś żaden się nie rozwinął. W jednym wręcz ktoś radzi dziewczynie, żeby dołączyła do bieżącego wątku mamusiowego 
Jeśli jeszcze Tobie będzie się chciało zrobić takie podsumowanie to bajka. Dla mnie czy ewentualnie innych prowadzących wątek w przyszłości to myślę żaden problem.
Ze spraw organizacyjnych jeszcze to napisz mi proszę, czy masz już zarząd nad grupą fb, bo nie chciałam zmieniać na pierwszej stronie bez Twojego potwierdzenia.
|
Przepraszam, że dopiero teraz piszę o tym, z głowy mi wyleciało.. Tak, mam już zarząd, sprawuję dyktatorskie rządy nad grupą fb, więc uważajcie. 
Ja to mam wyrzuty sumienia, bo te tematy wyprawkowe obciążają głównie tych, które już mają dzieci i "muszą" o tym się wypowiadać, bo co świeżynki mogą? I co za tym idzie - czuję się jakbym wymuszała od Was dzielenie się doświadczeniem, bo nie każda ma np. siłę i chęci.. [emoji55] Tak mi się jakoś uwaliło na mózg - mylę się? 
Folinko, bardzo Cię proszę Kochana, dopisz mi na pierwszej stronie Anielkę. [emoji4]
Czas edycji: 2018-02-08 o 21:44
|
|
|