Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-10, 12:54   #303
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
kurna to ja cie nie tykam jak ty masz 666, tys jest jedna z naszych i sama będziesz do piekła brac

A pewnie, że będę
Do zobaczenia w piekle od razu nabiera nowego (sympatyczniejszego) znaczenia – skoro będą tam włosomaniaczki

Dawniej ten numer telefonu miał mój TŻ ale kiedy zmienił sieć odziedziczyłam po nim telefon i numer, hehe
Sama zastanawiałam się kiedyś nad zmianą sieci, chociażby na taką jak TŻ, żeby mieć do niego taniej ale szkoda mi numeru – podoba mi się
I to podoba mi się tak bardzo, że kiedy 4 lata temu ukradli mi telefon zapłaciłam 50zł za duplikat karty z tym samym numerem

Cytat:
a zapomniałam wczesniej dodac ze ta ekspedientka jakas głópia
jak ja kiedys weszłam do kosmetycznego i pytam sie czy mają grzebienie z szeroko rostawionymi zębami a ona ze mają plastikowe i drewniane to jej mówie ze chciałabym zobaczyc, ona mi pokazuje i mówie ze sie zastanowie i napeno którys wezme a ona do mnie zebym sie zastanawiała szybciej bo ona nie będzie przy mnie sterczec bo ona ma co robic i jeszcze nie spotkała dziewczyny która nawet z grzebieniem by problem robiła ja na nią patrze i sobie mysle kurna jaki zaś problem ale się wkurzyłam i jej niegrzecznie powiedziałam zeby sobie wsadziła te grzebienie w du** i dziękuje za jakże miłą obsługe i wyszłam;/
No i bardzo dobrze!
Jak ja pracowałam w drogerii czy supermarkecie w życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby tak odezwać się do klienta. Nie żebym czasami nie chciała ale nie miałam do tego prawa, chociażby nie wiem jak złośliwy i upierdliwy był klient (uroki pracy w handlu a zdarzali się wyjątkowo chamscy) bo zaraz miałabym opieprz od szefa ale niektóre baby, szczególnie te starsze, które od wieków mają zapewnioną ciepłą posadkę w ogóle się tym nie przejmują i potrafią być strasznie chamskie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Możesz spytac na wizazu gdzie sa jakies sklepy fryzjerskie w tych miastach Napewno ktos pomoże
Dzięki, dobry pomysł, zapytam
Jak już dorwę się do komputera brata będę miała wreszcie czas, zeby czegoś poszukać i popytać

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Zdjęcie, zdjęcie!
Zarówno Ciebie jak i miecz chcę zobaczyć A najlepiej całą kolekcję
Nie zabił...
Przytuliłam się mocno i zajęczałam, że potrzebuję pocieszenia :rolleys: to nie miał serca na mnie krzyczeć a już tym bardziej z mieczem biegać
Potem powiedział, że nie jest tak źle, że myślał, że będzie gorzej

Co do miecza to muszę zapytać TŻ czy ma jakieś fotki – jestem przekonana, że ma – w końcu to facet
Jeśli chcesz popatrzeć sobie na miecze to mogę wkleić kilka fotek ze zbrojowni w Dreźnie

Cytat:
Miałaś w ręku takiego Kallosa z białą naklejką z napisami polskimi? Na moim jest napisane(na naklejce) "Najlepiej zużyc przed końcem: data na opakowaniu- patrz: Felhasznalhato"(a i o z kreską na górze ). I u mnie przy tym "Fel..." coś tam mam napisane "2009 oktober"(drugie o z tą kreską). Szukaj takiego napisu na przyszłość na opakowaniu Latte
Nie Na tym opakowaniu nie było żadnej białej naklejki z napisami po polsku, w ogóle ani słowa po polsku nie było
W sklepie jeszcze mogę to sprawdzić ale na allegro? Chyba, że np. zapytam sprzedającego czy na pudełku jest jakaś data ważności.

Cytat:
Trzymam Cię za słowo
Uważaj czego sobie życzysz bo może się spełnić

Cytat:
No to świetnie Udanego wypadu
Dziękuję
Po powrocie zdam relację – nie wiem tylko czy będzie napisana w równie fajny sposób jak poprzednia – bo mogę być ściorana

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Sprawdziłam u siebie tego kallosa i mam na nim naklejkę z polskimi napisami i datą ważnosci: wrzesien 2009 i jest tez takie pudełeczko 12M
Cytat:
ja tez znalazłam pudełko po kallosie i ma date do 09/2009r i tez pudełko 12 miesięcy
Dzięki dziewczyny, czyli nie kupię Kallosa bez daty wazności
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując