2008-07-10, 12:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa
kurna to ja cie nie tykam jak ty masz 666, tys jest jedna z naszych i sama będziesz do piekła brac 
|

A pewnie, że będę 
Do zobaczenia w piekle od razu nabiera nowego (sympatyczniejszego) znaczenia – skoro będą tam włosomaniaczki 
Dawniej ten numer telefonu miał mój TŻ ale kiedy zmienił sieć odziedziczyłam po nim telefon i numer, hehe 
Sama zastanawiałam się kiedyś nad zmianą sieci, chociażby na taką jak TŻ, żeby mieć do niego taniej ale szkoda mi numeru – podoba mi się 
I to podoba mi się tak bardzo, że kiedy 4 lata temu ukradli mi telefon zapłaciłam 50zł za duplikat karty z tym samym numerem 
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa
a zapomniałam wczesniej dodac ze ta ekspedientka jakas głópia 
jak ja kiedys weszłam do kosmetycznego i pytam sie czy mają grzebienie z szeroko rostawionymi zębami a ona ze mają plastikowe i drewniane to jej mówie ze chciałabym zobaczyc, ona mi pokazuje i mówie ze sie zastanowie i napeno którys wezme a ona do mnie zebym sie zastanawiała szybciej bo ona nie będzie przy mnie sterczec bo ona ma co robic i jeszcze nie spotkała dziewczyny która nawet z grzebieniem by problem robiła ja na nią patrze i sobie mysle kurna jaki zaś problem ale się wkurzyłam i jej niegrzecznie powiedziałam zeby sobie wsadziła te grzebienie w du** i dziękuje za jakże miłą obsługe i wyszłam;/
|
No i bardzo dobrze!
Jak ja pracowałam w drogerii czy supermarkecie w życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby tak odezwać się do klienta. Nie żebym czasami nie chciała ale nie miałam do tego prawa, chociażby nie wiem jak złośliwy i upierdliwy był klient (uroki pracy w handlu a zdarzali się wyjątkowo chamscy) bo zaraz miałabym opieprz od szefa ale niektóre baby, szczególnie te starsze, które od wieków mają zapewnioną ciepłą posadkę w ogóle się tym nie przejmują i potrafią być strasznie chamskie 
Cytat:
Napisane przez karla_92
Możesz spytac na wizazu gdzie sa jakies sklepy fryzjerskie w tych miastach  Napewno ktos pomoże 
|
Dzięki, dobry pomysł, zapytam 
Jak już dorwę się do komputera brata będę miała wreszcie czas, zeby czegoś poszukać i popytać 
Cytat:
Napisane przez Narek
Zdjęcie, zdjęcie!
Zarówno Ciebie jak i miecz chcę zobaczyć  A najlepiej całą kolekcję 
|
Nie zabił... 
Przytuliłam się mocno i zajęczałam, że potrzebuję pocieszenia :rolleys: to nie miał serca na mnie krzyczeć a już tym bardziej z mieczem biegać 
Potem powiedział, że nie jest tak źle, że myślał, że będzie gorzej 
Co do miecza to muszę zapytać TŻ czy ma jakieś fotki – jestem przekonana, że ma – w końcu to facet 
Jeśli chcesz popatrzeć sobie na miecze to mogę wkleić kilka fotek ze zbrojowni w Dreźnie 
Cytat:
Napisane przez Narek
Miałaś w ręku takiego Kallosa z białą naklejką z napisami polskimi? Na moim jest napisane(na naklejce) "Najlepiej zużyc przed końcem: data na opakowaniu- patrz: Felhasznalhato"(a i o z kreską na górze  ). I u mnie przy tym "Fel..." coś tam mam napisane "2009 oktober"(drugie o z tą kreską). Szukaj takiego napisu na przyszłość na opakowaniu Latte 
|
Nie Na tym opakowaniu nie było żadnej białej naklejki z napisami po polsku, w ogóle ani słowa po polsku nie było 
W sklepie jeszcze mogę to sprawdzić ale na allegro? Chyba, że np. zapytam sprzedającego czy na pudełku jest jakaś data ważności.
Cytat:
Napisane przez Narek
 Trzymam Cię za słowo 
|
Uważaj czego sobie życzysz bo może się spełnić 
Cytat:
Napisane przez Narek
No to świetnie  Udanego wypadu 
|
Dziękuję 
Po powrocie zdam relację – nie wiem tylko czy będzie napisana w równie fajny sposób jak poprzednia – bo mogę być ściorana 
Cytat:
Napisane przez karla_92
Sprawdziłam u siebie tego kallosa i mam na nim naklejkę z polskimi napisami i datą ważnosci: wrzesien 2009 i jest tez takie pudełeczko 12M 
|
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa
ja tez znalazłam pudełko po kallosie i ma date do 09/2009r i tez pudełko 12 miesięcy
|
Dzięki dziewczyny, czyli nie kupię Kallosa bez daty wazności
|
|
|