![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brat wyjeżdża w sobotę ale ja się do komputera dorwę dopiero w poniedziałek lub wtorek jak wrócę z Grunwaldu ![]() ![]() ![]() Długość włosków? Może ok 5-6 cm... ![]() Wcześniej miałam jeszcze dłuższe włoski z przodu na policzkach a teraz normalnie jak chłopak ![]() Kilka dni temu babka z tego hotelu gdzie będziemy nocować zadzwoniła do TŻ i powiedziała, że zwolnił się jeden pokój 2-osobowy więc możemy zamienić tą 4-kę ![]() A na znajomych i tak nadal jestem zła, że nas wystawili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do kallosa to cie nie dopowiem bo mi sie skonczył i moze jutro sie wybiore po nowe mega pudło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widze, że to słówko cieszy się coraz większym wzięciem ![]() odpoczywaj sobie ![]() Cytat:
![]() A nie pamiętasz czy tam była data wazności? ![]() Jak ja Wam zazdroszcze, ze możecie sobie kupić Kallosa normalnie w sklepie a mi pozostaje chyba już tylko allegro ![]() Dziwne ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-07-08 o 16:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
O, znalazłam tą aukcję, na której kupowałam swojego Kallosa - tam w opisie jest podane, że data ważności to 09/2009r.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
![]() No, ja myślę! ![]() Hahaha ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą nie myślałam, że w centrum Wawy jest tak trudno trafić na jakiś sklep z kosmetykami ![]() Może ktoś mi podpowie gdzie są w Wawie jakieś sklepy z kosmetykami fryzjerskimi? Gdzie np. znajdę Kallosa. Zawsze zostaje mi allegro, tylko drożej wychodzi. W najbliższym czasie powinnam też być w Łodzi więc może tam znajdę, tylko że też nie bardzo wiem gdzie szukać. Mam koleżanki, które studiują w Łodzi czy w Wawie ale one kompletnie nie interesują się takimi rzeczami więc też nie wiedzą gdzie mogę znaleźć takie sklepy ![]() Ja się już niestety z Wami zegnam - zajrzę jeszcze w tym tygodniu albo już po wyprawie pod Grunwald ![]() Papa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia skąd wiedzą, może to jakaś hurtownia.
![]() Udanego wyjazdu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie pamietam ![]() a zapomniałam wczesniej dodac ze ta ekspedientka jakas głópia ![]() jak ja kiedys weszłam do kosmetycznego i pytam sie czy mają grzebienie z szeroko rostawionymi zębami a ona ze mają plastikowe i drewniane to jej mówie ze chciałabym zobaczyc, ona mi pokazuje i mówie ze sie zastanowie i napeno którys wezme a ona do mnie zebym sie zastanawiała szybciej bo ona nie będzie przy mnie sterczec bo ona ma co robic i jeszcze nie spotkała dziewczyny która nawet z grzebieniem by problem robiła ja na nią patrze i sobie mysle kurna jaki zaś problem ale się wkurzyłam i jej niegrzecznie powiedziałam zeby sobie wsadziła te grzebienie w du** i dziękuje za jakże miłą obsługe i wyszłam;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | ||||
Zakorzenienie
|
Niewiem o kim mowa
![]() ![]() Dokładnie ![]() Cytat:
Zarówno Ciebie jak i miecz chcę zobaczyć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jolie, widziałam dzisiaj u siebie kilka szamponów Bebi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() [/quote] No tak mi sie jakos skojarzyło ![]() Czyli to jest Iza ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam u siebie tego kallosa i mam na nim naklejkę z polskimi napisami i datą ważnosci: wrzesien 2009 i jest tez takie pudełeczko 12M
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wpadłam na chwilę, żebyście o mnie całkiem nie zapomniały ![]() Jestem przeszczęsliwa z powodu wakacji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Rozeznanie
|
aaaaaaaaaach, chyle czola przed autorem tego testu! takiego czegos potrzebowalam
![]() http://projekt-kasandra.blogspot.com/ moze nie do konca obiektywne, ale ja jako przeciwniczka takich portali jak nasza klasa czy facebook sie ciesze, ze ktos zrobil cos takiego ![]() milego wieczorku ![]() dzisiaj moj dziki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A po dzisiejszym dniu się cieszę bardzo, bo wypożyczyłam 5 książek, wszystkie zawierają dość dużo materiału o temacie mojej pracy licencjackiej ![]() Cytat:
![]() Wiecie co, kupiłam Waxa. Ten porost kiedyś to mnie zachwycił. Patrzę na foty (mam poukładane datami) i pamiętam wtedy, że Waxa używałam właśnie w liceum. W ciągu 3 miesiecy włosy mi urosły dobre 9-10 cm. Z normalnie rosną tak z 6. Od jutra ostra kuracja ![]() ![]() Wiem, że miałam już nie kupować kosmetyków, ale wiecie jak tanio kupiłam. To pudło 240 gram za 16,65 zl ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() TŻ pozdrowiony i też pozdrawia ![]() A z kosmetykami ![]() ![]() ![]() Ale na razie odwyk ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bumble & Bumble lepiej zamówić na Truskawie, np. litrowe opakowanie na 3-4 osoby... ale i tak to jest kurde drogo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Myślę, że przy sporadycznym użyciu raczej nic zdrowiu nie grozi, to są naprawdę tysięczne części grama przy aplikacji. Podejrzewam jednak, że gdyby ten rodzaj był mocno szkodliwy, to znalazłby się w opracowaniach, tak jak te pozostałe khole, w linkach z posta Kosmarki. Co do malowania, to też mi się osypywał, więc kładę pod oko kawałek chusteczki, przylepiam kropelką wody do policzka i nie spada już na skórę. Przy wyciąganiu patyczka z buteleczki otrzepuję co intensywnie o ścianki i potem maczam w proszku tylko czubek. Nie maluję tak, jak w instrukcji, tylko tak "kropkuję" tą końcówką wewnątrz oka, obok siebie i ewentualnie lekko rozcieram na boki. Przed nałożeniem pudrów można go chyba śmiało nakładać, bo trwałe jest dziadostwo strasznie, na pewno się nie zmyje nim skonczysz się malować, ba, podejrzewam, że podczas eksploatacji makijażu przetrwa wszystkie inne kosmetyki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olejki usprawiedliwione, tylko ze względu na kokosa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#203 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Odżywka z Gliss Kura Olejki Pielęgnacyjne też czeka na swoją kolej... do kompletu jej dokupię jakieś inne z tej serii, też będzie testowanie ![]() ![]() Ale na razie odwyk... mogę jedynie ślinić się do opakowań ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kiedys jak chodziłam chyba do 1-2 klasy podst to poszłam z mamą do sklepu i oglądałam lalki i pamietam ze mi sie jedna bardzo spodobała i namawiam w tym sklepie mame argumentami niestworzonymi a mama swoje ze mam pełno lalek i te ekspedientki tak na mnie patrzą i jedna się odezwała zebym dała mamie spokój bo jestem bardzo niegrzeczną dziewczynką a to ja jej powiedziałam zeby pani była cicho bo ja dla pani interes chce ubic ona na mnie spojrzała takim wzrokiem i mówi ze dla niej to zaden interes a ja jej powiedziałam coś w stylu pani jest Bu a ona zaczęła w tym sklepie na mnie krzyczec ze jestem niewychowana a ja sie roryczałam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W kwestii włosów - ja mam wgląd w tempo wzrostu moich dzięki odrostom i ściętym tuż przy skórze "kikutom" (Analiza pierwiastkowa) w nowym roku, dziś mają 11 cm ![]() Mirelka - Widzę, że grzecznym i wychowanym, spokojnym dzieckiem byłaś ![]() Co do projektu Kasandra - hmm, ciekawe. Ja tam nic nie mam przeciwko naszym-klasom, choć faktycznie wiele osób podaje tam swoje dane i wszystkiego można się o kimś dowiedzieć. Ale przecież, nie jest powiedziane że trzeba się w internecie ujawniać.. ![]() ![]() Jeszcze z zupełnie innej beczki (ależ ja tego posta edytuję, bo mi się co chwile coś przypomina) dziś byłam u dentystki, jak mnie ząb w ogóle nie bolał to teraz zaplombowany boli ![]()
![]() |
![]() |
#206 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
A nie mamy jakiejs włosomaniaczki która jest akutualnie lub wybiera sie do Anglii ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
Hmm.. Atsenka?
![]() |
#209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Minie do jutra, no, maksimum do środy ![]() Edit. Marzenko, jak tam pudła? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.