Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brak dziewictwa.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-18, 12:41   #765
wazonik
BAN stały

Dot.: Brak dziewictwa.

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
no i tu sie kólko zamyka,bo dla czesci z was ta łatwosc to doswiadczenie

ps ciekawe dlaczego przyszedl Ci do glowy akurat Zbyszko,a nie jakis pozytywny bohater,ktory np na lozu smierci mowi takie słowa-na pewno jakis by sie znalazl
Łatwość to nie tylko doświadczenie, ale osoba mająca za sobą 40 kontaktów seksualnych (i uznana przez jednego za łatwą, a przez drugiego nie), ma doświadczenie czyż nie?

A dlaczego książka Zapolskiej mi przyszła na myśl ? Może dlatego

http://literatura.polska.pl/mlodapolska/index.htm?sh=11, ostatnio sobie przeglądałem, ta arcyciekawą stronę poleca : www.polska.pl szczególnie dział dziedzictwo Narodowe.

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
nie będę się czepiać PANA ZBYSZKA,ponieważ go nie znam .matura była baaardzo dawno,a lektury no cóż czytane w formie bryków.jednak łatwość lania wody pozwoliła mi ominąć nieciekawe pozycjeze świata książki.

to są moje słowa,ale w życiu często powołuję się na inne motto (nie mojego pomysłu)
LEPIEJ ŻAŁOWAĆ,ŻE SIĘ ZGRZESZYŁO.NIŻ ŻAŁOWAĆ,ŻE SIĘ NIE ZGRZESZYŁO.

wazonik ze mną nie pogadasz na temat wyższości dziewic nad niedziewicami,bo hmmm jak tu kulturalnie ująć...zapomniałam już jak to było pierwszy raz.córki tez nie mam (mam syna),więc niezadręczam się takimi sprawami
Motto nieoddające mojej umysłowości. Ogólnie miło się z Tobą rozmawia, wiec nie róbmy z tego zagadnienia

Cytat:
Napisane przez nri Pokaż wiadomość
Wyszlo szydlo z worka. Cala te wielostronicowa dyskusje mozna sprowadzic do kilku frustratow, ktorzy nie mogli/nie chcieli umoczyc ogonka w mlodosci i cierpia, ze latwe/doswiadczone dziewczyny sa o te wspomnienia bogatsze.
Takie przeinaczanie sprawia Ci radość? Czy ułatwia interpretację ?
wazonik jest offline Zgłoś do moderatora