![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak dziewictwa.
zagubiłam sie i nie wiem już o czym jest ten watek.
o braku dziewictwa,czy o wyższości dziewic nad niedziewicami. a może walory cnotliwych kobiet i walory "doświadczonych". ![]() czytając ten watek czasami zastanawiam się co by było gdyby. czy Bronek z 7B byłby dobrym kochankiem,a ja go odrzuciłam? a jakby potoczyło się moje życie,gdybym nie skusiła się na mojego eks. ale im dłużej o tym myślę,dochodze do wniosku,że nie żałuje niczego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Ale zawsze można się rozstać z dziewczyną (byle już na stałe) i iść szaleć. Zapewniam, to będzie z korzyścią dla tej dziewczyny, więc zachęcam do zastosowania tej metody. ![]() ![]() Some guy to jak dla mnie jeszcze większa chodząca prowokacja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
BAN stały
|
Cytat:
No właśnie, najlepiej jak trafisz na Lexie we własnej osobie i zabawisz się nią na jedną noc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym watku Ci nie przeszkadza grupa trzymajaca wladze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Z Lexie to by było mu ciężko się "zabawić na jedną noc", bo Lexie się nie zbliża do panów jego pokroju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co ja ci "bess" zrobiłem że masz o mnie takie kiepskie zdanie? Aż taki okropny nie jestem chodzi mi oczywiście o fizis. ![]() Ps. I znów inny avatar, zawsze jak się przyzwyczaję to zmieniasz.....ach... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(jeszcze lepiej wyszlo ![]() Ogolnie chodzilo mi o realne sytuacje kiedy ktos sie wycofuje,a nie o malo prawdopodobna,ze "sąsiadka ,ktorej mowie tylko dzien dobry jest na skinienie mojego palca, tylko nie chce mi sie kiwnac-bo kobiety tylko marza zeby mnie usidlic" Jakos tak,bo wlasnie z tych powodów o ktorych pisala Margo w poscie 751 czasem moge sie zgubic-na ile sposobów mozna pisac to samo,wlasnie sprawdzam avy zmnieniam co tydzien wiec nie ma sie do czego przyzwyczajac,nie udawaj ze mnie przez to nie poznajesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() A poważnie, to naprawdę mnie cieszy że niczego nie żałujesz ( jak syn Dulskiej - Zbyszko (on taką kwestie wygłosił w "Moralności Pani Dulskiej) ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Można orzec, że jest to swoiste porozumienie ponad podziałami (tymi wynikającymi z płci). Ps. Bess zawsze Cię poznaję, ale zawsze mi żal minionych avatarów (przyznacie że wyraz z "v" zakończony końcówką "ów" dziwnie wygląda.) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#760 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moze i sa ale to nie moja bajka(i te "łatwe" nie = sie z pewnym doswiadczeniem,ale to oczywiscie wiesz bo wbijałysmy do Twojej glowy przez te wszystkie strony watku ![]() nie żaluj moich avatarow,bo sie powtarzaja i ciagle dotycza tego samego tematu |
||
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
BAN stały
|
Cytat:
Lubię TmargoT, wiec nie pokusiłbym się o taką konstatację. To też nie moja bajka. Nie bardzo zrozumiałem. Ja nie twierdzę że kobieta z "doświadczeniem"jest łatwa- jak źle zrozumiałem to przepraszam. Ale czasem jest łatwa i temu chyba nie zaprzeczysz. A 'łatwość" to kwestia definicji. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps ciekawe dlaczego przyszedl Ci do glowy akurat Zbyszko,a nie jakis pozytywny bohater,ktory np na lozu smierci mowi takie słowa-na pewno jakis by sie znalazl |
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to są moje słowa,ale w życiu często powołuję się na inne motto (nie mojego pomysłu) LEPIEJ ŻAŁOWAĆ,ŻE SIĘ ZGRZESZYŁO.NIŻ ŻAŁOWAĆ,ŻE SIĘ NIE ZGRZESZYŁO. wazonik ze mną nie pogadasz na temat wyższości dziewic nad niedziewicami,bo hmmm jak tu kulturalnie ująć...zapomniałam już jak to było pierwszy raz.córki tez nie mam (mam syna),więc niezadręczam się takimi sprawami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zadomowienie
|
Wyszlo szydlo z worka. Cala te wielostronicowa dyskusje mozna sprowadzic do kilku frustratow, ktorzy nie mogli/nie chcieli umoczyc ogonka w mlodosci i cierpia, ze latwe/doswiadczone dziewczyny sa o te wspomnienia bogatsze.
#765 | ||
BAN stały
|
Cytat:
A dlaczego książka Zapolskiej mi przyszła na myśl ? Może dlatego http://literatura.polska.pl/mlodapolska/index.htm?sh=11, ostatnio sobie przeglądałem, ta arcyciekawą stronę poleca : www.polska.pl szczególnie dział dziedzictwo Narodowe. Cytat:
![]() Takie przeinaczanie sprawia Ci radość? Czy ułatwia interpretację ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zakończmny już ten watek, błaaagaaaam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 40 stosunkow czy 40tu partnerow,bo to zasadnicza roznica |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Acha zapomniałem spytać podoba Wam się dział dziedzictwa narodowego ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zadomowienie
|
Tak, czerpie perwersyjna przyjemnosc z dowalania innym. Spojrz na wypowiedz someguya, ktora az kipi od frustracji i niespelnienia seksualnego. Czlowiek nie powinien postepowac wbrew sobie w imie jakis chorych zasad.
![]() |
#770 | |
BAN stały
|
Cytat:
W skasowanym poście napisałem jakie należy mieć podejście do kobiet - (kieruję to do tych, co by chcieli a nie mogą itd.) W roli ścisłości. Na tym forum wypowiadają się prawie same niedziewice. Ich stosunek ilościowy do virgins wynosi jak 100:1. Co więcej faceci, którzy wypowiadają "politycznie niepoprawne" opinie są mocno szykanowani i nie chodzi tu bynajmniej o jakieś prowokacje z ich strony. Tolerowane są tylko słowa (niejednokrotnie) kierowane pod publikę, ku zadowoleniu "tłumów". Paradoksalnie właśnie to przypomina epokę średniowiecza, nie obrażąjąc jej samej, gdzie jakiekolwiek odstępstwa od przyjętych z góry doktryn uważano za wysoce niestosowne lub wręcz niedopuszczlne. Jak już napisałem wcześniej, każdy ma prawo do posiadania własnego zdania na ten temat i będzie postępował w tej kwestii według własnego uznania. Edytowane przez Szarp Czas edycji: 2008-07-18 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to,ze nie zgadzamy się z twoja opinia,to nie znaczy ,że was szykanujemy.każdego doprowadza do białej goraczki osoba,ktora na siłe chce pokazać,że jej myslenie jest dobre.' tu zaczeła mała wojna.panami,ktorzy wyczekują na tą jedyna nieskalaną ,a kobietami doświadczonymi. najgorsze jest to,ze panie nie widzą nic złego w dziewicach,ale kometarze panów na temat niedziewic zostawiają wiele do zyczenia. nie każda kobieta doświadczona TO PUSZCZALSKA. a jesli juz miała TEN PIERWSZY RAZ,to trudno sprawdzić ile razy miała powtorkę. NIE DA NAM SIĘ ZAŁOZYĆ LICZNIKA PRZEBIEGU |
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym kazda z nas jednak byla dziewica,nie byly to czasy przedwojenne i co nieco sie pamieta z tego okresu ![]() mnie w tych "kontrowersyjnych "pogladach nie odpowiada przedmiotowe traktowanie drugiej osoby i ocenianie jej przez ten jeden JEDYNY pryzmat Jako dziewica mialam tez charakter i zalety ![]() U was tez minie predzej czy pozniej I co wtedy juz sie traci wyjatkowosc?? ![]() I nie podoba mi sie brak pokory jak juz wczesniej wykladalam Wazonikowi ![]() Sądząc znowu po Twoich wypowiedziach Szarp myslisz ,ze masz instrukcje obslugi kobiet i patent na obchodzenie sie z nimi Mylisz sie ,to wszystko nie jest takie proste i bialo czarne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ciekawe po jakich to moich wypowiedziach widać, że puszczam się z byle kim, bo chyba to Szarp ma na myśli?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#775 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#776 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Przyznam się szczerzę, że jakby sytuacja była odwrotna tzn. ja miał bym doświadczenie, a moja partnerka miała takie pretensje jak ja to z pewnością bym się czuł źle. Nie jestem w stanie stwierdzić czy takie żale traktował bym za nie uzasadnione, czy za zasadne. A jeśli tak to co bym z tym zrobił. Sprawa sprowadza się do decyzji osoby zainteresowanej, z tym że tak decyzja jest skrajnie trudną. Cytat:
Nie sądzę, że jest to brak szacunku dla partnera, to nie tędy droga. Można wymagać od kogoś pewnych postaw, nie koniecznie te postawy muszą być wspólne dla obojga zainteresowanych. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Zgłosiłam te posty do złośliwca, niech on oceni, bo nie lubię działać kiedy ktoś atakuje mnie osobiście. To zaburza ocenę sytuacji ![]() Poza tym jestem na wakacjach i jeszcze tego mi brakuje, żebym się przejmowała tym, że ktoś wypisuje głupie posty, nota bene bez żadnego pokrycia w rzeczywistości, a na dodatek nie umie ich konkretnie uzasadnić, tylko rzuca jakieś aluzje o moich wypowiedziach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogląd na sprawę kształtuje się pod wpływem wychowania (długi proces),religii (długi proces),nauki i zrozumienia(równiez długi proces) aż tu nagle trzeba zmienic podejście o 180 stopni.bo jak wymagac czystoći od partnerki,kiedy samemu nie jest się nieskalanym. powiedz mi ,jak ty teraz sobie to wytłumaczysz,jak to przyjmniesz i czy bedziesz potrafił to zaakceptować,że kobieta miała już kogoś przed tobą. to nie bedzie łatwe,bo strata czystośći odbywa się w mig,a zmiana poglądów to długotrwały proces. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
BAN stały
|
Zwyczajem jest, wychwalanie dowcipu złosliwca, ja tego nie uczynię bo mnie nie śmieszy. Pewnie grób sobie kopie wizażowy, ale trudno.
Cytat:
Uzupełniając, to jestem z tą dziewczyną co na początku wątku. Życie niestety czasem jest strasznie zawiłe -bardziej niż najbardziej rozbudowana telenowela (niestety)- nie wiem jak się to wszystko potoczy, pracuję nad sobą. Podlewam zrozumienie i akceptację, ale wolno rosną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.