2018-04-11, 19:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10
Cytat:
Napisane przez Fryga777
Witam się  Ja jadę na 15.50 ale mam godzinę jazdy...
Staram się nadrabiać, ale średnio mi to idzie.
Kciuki za pozostałe wizytujące i gratulacje wczorajszych 
Domima wcale się nie dziwię, że coś Cię niepokoi, bo samo to że lada dzień może się zacząć jest stresujące. Doskonale Cię rozumiem  Mam nadzieję, że dzisiaj lepiej.
Ja miałam gbs tylko z bożeny  nikt mi nie grzebał w d...
Domii współczuję tego bólu u synka, a lekarz nie pomoże przy takich bólach? Ja jestem tak wrażliwa na swoje dziecko i tak panikuję, że byle katarek spędza mi sen z powiek.
|
Narazie obserwuje i jak cos to masuje, jakby sie powtarzalo czesto to zglosimy sie do lekarza. Dzis zglosilam problem w przedszkolu, po przedszkolu kazalam mu wiecej odpoczywac i nie meczyc nozek i poki co jest ok, zobaczymy czy bedzie spal czy znow obudzi sie z placzem - oby nie.
Cytat:
Napisane przez rybcia34
Nie bede szukac  ale...moje jest gładkie, przyjemne w dotyku :hahah: wybaczcie za opis...martwię się jednakze... a gin na urlopie i nie wiem kiedy odpisze na moj problem.
No i generalnie nie swędzi, krew nie leci -a myslalam ze hemoroidy są obrzydliwe, szorstkie, krwawiące -tak je sobie skojarzyłam a tam na dole ładnie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Coz za opis
Cytat:
Napisane przez rybcia34
Wiem! Masz racje. Zawsze jestem świadoma,że na gorsze rzeczy lekarze muszą patrzeć ale ten wstyd i tak się mnie trzyma
|
Dla mnie to jest tak nieprzyjemny temat ze wstydzilam sie przyznac mezowi [emoji33][emoji850]
Cytat:
Napisane przez _Nat_
podusia na odbycie
"rozwarcie lekkie jak naleśnik",
"podusia na odbycie",
jaką jeszcze poezją mnie tutaj zaskoczycie?
|
dopiero sie zaczna teksty jak sie dzieci na swiecie pojawia 
|
|
|