Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-20, 19:08   #775
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Trzeba mówic że przyszło się na odświeżanie końcówek
A stosujesz jakieś kosmetyki z silikonami? Może jakieś serum by pomogło?
Hm, mój szampon ma na pewno silikony. Oprócz niego używam tak jak pisałam kallosa, waxa, oleju rycynowego, wszelkie maseczki z jajek a no i nafty kosmetycznej, więc chyba jedynie tylko do szamponu się można przyczepić. A masz jakieś wypróbowane serum? Tego jeszcze nie próbowałam
Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość

tak i nie kwestia wprawy. Poza tym rycyna to rasowy tłuścioch a kokos jest trochę "tępawy". Trzeba nabrać tyle co brudu za paznokciem, rozsmarować na dloniach i wgnieść w końce (i nie zmywac)
No z kokosowym jeszcze bym sobie chyba poradziła, czytałam wątek o nim i dziewczyny piszą, że da się odżywić końcówki jednocześnie bez strasznego natłuszczenia, ale sprawa chyba wygląda inaczej przy tych olejach, o których pisała Porcelain? Bo oliwa z oliwek, to chyba cięzszy kaliber... ja aktualnie mam rzepakowy, ale nie wiem czy się nadaje?

Niedługo i tak wyjeżdżam na długo, do włosów biorę tylko szampon i może jedną odżywkę/maseczkę i coś na te końcówki no i zobaczymy, czy ich stan się polepszy, czy nie. A przed wyjazdem zaryzykuję i zetnę te nieszczęsne końcówki, żeby potem mogły już zdrowo rosnąć. Gdyby nie te końcówki, to w pełni cieszyłabym się ze stanu swoich włosów.

A dzisiaj tutaj taka cisza, co się dzieje? Wszystkie wakacjują? Czasami to nadrobić nie można, a dziś... dziewczyny, należy się bacik.
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując