Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-21, 11:06   #654
krool88
Przyczajenie

Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. kto był?:>

Cytat:
Napisane przez Wiika Pokaż wiadomość
o, no super extra... jak bedzie dziecinada taka... to masakra... nie piszcie mi takich rzeczy, bo mnie zniechęcacie i nie pojadę xD
a co Ty myslalas ze beda tam osoby tylko w wieku 17-18 lat? na takich obozach srednim wiekiem jest najczesciej 15-16 lat.. chcesz jechac na oboz gdzzi bedzie wiecej starszych osob to sproboj sie zapisac na oboz studencki , przedzial wiekowy nieco wiekszy i moze uda Ci sie zaplapac..

wkurza mnie to narzekanie ludzi w wieku 17-18 lat ze sa za starzy i beda sie zle bawic w grupie ludzi 2-3 lata mlodszych.. akurat w tym wieku ta roznica nie jest tak bardzo widoczna wiec prosze nie narzekaj tak i nie rob z siebie takiej doroslej i dojrzalej ( a jezeli sie za taka uwarazasz to serio zapraszam na oboz dla ludzi 19-25 lat ;] , moze znami znajdziesz wspolny jezyk )

co do wypowiedzi princesss_ to skoro szukasz obozu w sierpniu z nieco starszym towarzystwem to zapraszam na oboz Orlando Travel 23.08 - 03.09 jest to oboz bardziej studencki...patrzac na twqoj wiek to skonczylas juz chyba liceum i masz wakacje do pazdziernika wiec bedzie Ci ten termin odpowiadal

pozdrawiam ;]
krool88 jest offline Zgłoś do moderatora