Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-21, 18:39   #937
norka93
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Kocie dziękuję! Mój mąż też dziś tak zalatwił małego palca.. aż mi go żal było także współczuję

Norciu gondola ma około 79 cm z tego co mówili nam w sklepie

i wiesz nie przeliczam tego, bo mam ciągle z tyłu głowy to, by służył dla drugiego dziecka no i perspektywa okolo 2-3 lat uzytkowania daje nie taka znowu inwestycję liczylam pierwotnie 1500zl na wózek, no ale sama widzisz jakie realia sa.. fakt, że dla siebie jak kupowaliśmy samochod też szukaliśmy wygodnego i w miarę w cenie to dla synusia też się należy jak najlepsza, na nasze możliwości fura
Masz rację Elu, masz rację. Zresztą, tak teraz rozmyślam o wózku, a gdy mała przyjdzie na świat, to przecież te wszystkie rzeczy spłyną na dalszy plan. Wózek będzie ważny, ale przecież nie najważniejszy. Jeśli będzie dobry, spełni nasze oczekiwania, to nawet i wtedy nie będę zachwycać się nim, tylko naszą córeczką, nie? Trochę poplątałam, ale może domyślicie się o co chodzi.

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
Oba pilnują

Pyszności
My dzisiaj nad jeziorem jedliśmy pieczonego pstrąga z surówkami a popołudnie spędzamy w ogrodzie u rodziców. Dzisiaj to nie zrobiłam za dużo km może jutro nadrobię

Norko już nie czytaj tam nic wózek wybrany dobra opcja i „problem” z głowy
Dobrze Emilko, już nie będę.

Pstrąg.. Dawno ryby nie jadłam, że o wypadzie nad jezioro nie wspomnę.. Może za tydzień namówię męża na mały wypadzik?

norka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując