Raczkowanie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
kwiecień 2018: naturalna pielęgnacja, Estee Lauder, Clinique, Nabla i inne
Witam

Odpisuję u Ciebie, Ty u mnie.
Odpowiadam wszystkim, jeśli tego nie zrobiłam - bardzo przepraszam i proszę przypomnij się jeśli nadal jesteś zainteresowana.
Staram się dokładnie określić stopień zużycia, datę ważności itp., w razie wątpliwości chętnie coś wyjaśnię - pytaj
Na życzenie mogę także wstawić zdjęcie każdego produktu.
Małe próbki, takie jednorazówki mogę dorzucić do wysyłki.
Wymienię niekoniecznie na kosmetyki.
Poszukiwane:
-Annabelle Minerals golden fair i golden fairest, matujące i rozświetlające oraz cienie
-Amelie róż Dusty Pink
-kosmetyki naturalne
-kosmetyki apteczne, hipoalergiczne
-naturalna kolorówka
-minerały
-zsk, BU, mazidla itp. - zestawy, półprodukty, oleje
-olej kokosowy naturalny, nierafinowany - przyjmę w każdej ilości
-zielone herbaty liściaste
-lakiery Isadora Wonder nail w kolorach icy lilacs i beach khaki! ! !
KOLORÓWKA
Estee Lauder Sultry Nudes paleta cieni (14) - nowa
Estee Lauder podwójny cień 01 Vanilla Pods - cienie użyte kilka razy, opakowanie lekko przytarte od noszenia w kosmetyczce
Estee Lauder Sumptuous Extreme tusz do rzęs czarny - nowy
Estee Lauder Little Black Primer - primer do rzęs z zestawu prezentowego, nowy
Estee Lauder Sumptuous Infinite tusz do rzęs czarny - nowy, z zestawu prezentowego (małe opakowanie)
Clinique high lenghts mascara tusz do rzęs czarny - nowy
Nabla cień Circle - użyty kilka razy
Maybelline Mega Plush Volum Express tusz czarny - nowy
Clarins Crayon khol 01 intense black - kredka czarna, strugana max 2 razy, lekko przytarta od noszenia w kosmetyczce
Sleek szminka True Color Mystic - użyta tylko raz, kolor śliczny, jednak dla mnie za ciemny
Miki z kolorowka.com - opakowania 5ml, tylko przetestowane (naprawdę duże, wystarczą na dłuuugo) kolory: Be my valentine, Sandy brown, Antique gold, Golden coffee
dwie mniejsze próbki mik z kolorówki - Jonquil i Tea rose
PIELĘGNACJA
Organic&Botanic Day Moisturiser, Mandarin Orange Enhancing Day Moisturiser (wegański)- krem do twarzy na dzień, nowy
Organic&Botanic Facial Serum Mandarin Orange Correcting Facial Serum - serum do twarzy, nowe
Organic&Botanic Eye Serum Mandarin Orange Restoring Eye Serum - serum pod oczy, nowe
Douglas Naturals Face Cream Night with organic Argan Oil - krem do twarzy na noc, nowy
Douglas Naturals Face Cream Day with organic Argan Oil - krem do twarzy na dzień, nowy
Mokosh ujędrniające serum do twarzy (w formie olejku) - zużycie kilku kropli, niezauważalne (od otwarcia ok. miesiąc temu trzymane w lodówce)
PRÓBKI
Minerały:
Everyday Minerals matte base - kolory: fair, sandy fair, lilen - wszystkie użyte 1-2 razy, ale spokojnie wystarczy na przetestowanie (woreczki strunowe)
Everyday Minerals semi matte base - kolor fair neutral - tak samo
Everyday Minerals rozświetlacz natural - w słoiczku, użyty kilka razy, ale dużo zostało
Everyday Minerals róż Glam guru - w słoiczku, tylko przetestowany
Lily Lolo podkład China doll - w słoiczku, zostało na 1-2 użycia
Lily Lolo rozświetlacz Star Dust - torebka strunowa, nieotwierana
Amilie róż Little Smile - torebka strunowa, zostało dosyć sporo
DLA ZAINTERESOWANYCH MOGĘ ZROBIĆ ZDJĘCIA
ZAPRASZAM!
Edytowane przez atomheart
Czas edycji: 2018-04-25 o 12:02
|