Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie dostałam się na studia. Nie wiem co dalej. Potrzebuję wsparcia.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-22, 21:38   #75
Nenya_89
Zadomowienie

Dot.: Nie dostałam się na studia. Nie wiem co dalej. Potrzebuję wsparcia.

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Ja podobnie, ale w ogóle nie złożyłam papierów na studia, bo zupełnie nie wiedziałam na co... Miałam tyle pomysłów (np., że za rok zdam biologię i chemię i będę startować na medycynę, co chyba nie jest najlepszym pomysłem, skoro mdleję przy badaniu krwi ). Zdałam maturę z WOSu i historii, za rok poprawiam, żeby zwiększyć szanse i startuję na dzienne studia humanistyczne, które niewątpliwie są mi pisane. Albo na jakąś filologię obcą. Chciałam nawet złożyć teraz na jakieś zaoczne na uniwersytet, ale nie chcę płacić za 2 zjazdy w miesiącu 1600 zł za semestr Za rok będę studentką studiów dziennych (podobno dostałabym się już z tegorocznymi wynikami) i będę w pełni korzystać z moich studiów. I będzie to na 90% kierunek: historia

Ja nie chcę nic zaczynać na rok moim zdaniem jest to bez sensu. Nie stać mnie na to, a poza tym nie chcę się męczyć na czymś co mnie nie interesuje.
Ja się przerzucam ze studiów humanistycznych na bardziej ścisłe i jakbym tam składała dokumenty w tym roku to pewnie bym się dostała - no ale cóż: uparta jestem i chyba też nie do końca wiem czego chce. Może na psycho też spróbuje - tak z sentymentu

Książki, strona po stronie - klik
Nenya_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując