Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Życiowy zakręt-jak sobie poradzić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-08, 19:42   #1
Helo567
Przyczajenie

Życiowy zakręt-jak sobie poradzić?

Witajcie.

To moj drugi juz wątek na wizażu ale ten jest chyba poważniejszy... otóż po rozstaniu po kilku latach z facetem (odeszlam od niego bo to nyl bardzo zly związek ) znalazlam sie na życiowym zakręcie. Okazalo sie ze praktycznie nie mam znajomych, nie mam z kim gdzie wyjść. Gdy przestalam zabiegac o kontakty z koleżankami to one wogule przestaly sie odzywać, wiec to mi tez dalo do myślenia ale nie lubie sie narzucać wiec kontakty sie pourywaly...zreszta byly praktycznie tylko ode mnie inicjowanie jak tak popatrze wstecz. Ale do rzeczy. Jak wyjsc z tego impasu? Zaczelam sie nawet umawiac na randki z internetu ale to porażka. Albo dawali wprost do zrozumienia ze tylko chca kogos zaliczyc albo nie odzywali sie pozniej po spotkaniach. Poznalam jedna fajna osobe niestety odleglosc byla za duza i tez jakos nie czulam jego zaangazowania wiec kontakt sie rozluznil bo mialam wrazenie ze potem tylko ja inicjuje kontakt itp. Zrezygnowalam z takiego sposobu szukania faceta. W realu nikogo nie poznaje bo nigdzie nie wychodze. A nie wychodze bo nie mam z kim...Jedyny aspekt mojego zycia ktory jest w miare ok to praca. Ale chcialabym miec tez jakies zycie prywatne...zostalam totalnie sama w zyciu i jest mi z tym tak cholernie zle ze mam problemy ze snem, budze sie po kilka razy w ciagu nocy i rozmyslam. Po rozstaniu probowalam chodzic na terapie ale efektow nie bylo a godzina kosztowała 100zl wiec darowalam sobie... mam kilka planow i celow zyciowych na ten moment ale nie jestem w stanie sie na nich skupic bo caly czas mysle po co mi to wszystko, nie dam rady sama itp.

mozecie mi cos poradzic? Moze ktos widzi gdzies przyczyne moich problemow bo sama juz nie jestem w stanie racjonalnie myslec...
Helo567 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując