Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-25, 16:00   #3695
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez maugosia Pokaż wiadomość
Izka się nic nie chce powiększyć
maugoniu a spróbuje kliknąć dwa razy.. bo nieraz raz nie otwiera sie...

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość
sukienka jest NIESAMOWITA! BOSKA!! i ta koronka!! WOW!
a dlaczego nei dla PM?
Jako slubna chcesz? Poprawinową?
Poszukuje sukienki poprawinowej.. naprawdę myślicie, ze dobra...jakaś taka...sama nie wiem...też szukałam nie wiadomo czego...a ta coś ma w sobie...

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Izka mam bardzo podobną sukienusię, ale kolorek czerowny z czarnymi aplikacjami Baaaaardzo efektowna, i zastanawiam się, czy jej nie włożyć na obiadek poprawinowy. Co prawda nie jest to jeszcze mój ideał sukienki, ale ideały mają to do siebie że nie istnieją A ja jestem cholernie wymagająca
Mierzyłam też taką kolor ecru, i powiem Ci, że jakbym miała normalne poprawiny to bym ją kupiła
Wiecie co...ja jeszcze będę szukać i jeśli coś znajdę fajnego, to będę cykać sobie potajemne fotki w przymierzalni...

Moja mamuśka mówi, że czarny element to troszkę dziwnie jak na poprawiny samej PM, ale ja raczej nie stosowałam sie nigdy do jej podpowiedzi, już taka jestem marudna...i mam swój styl...
Wczoraj przymierzałam cos w podobnym stylu, do kolan, seledynowa, góra pogobna, bo miała lekkie warszczenie na piersiach, pod biustem czarny pas i z boku kokarda, a dół plisowany, tylko nie z jedwabnego materiału...troszku inny...ale nie wiem jak to sie nazywa... i od tego pasu rozchodziła sie, taka ala' ciążowa...nie ubliżając... i właśnie to, że wyglądałam jak w ciaży mi przeszkadzało...

EDYCJA

Agus no faktycznie..chyab ten sam materiał..czo? i sa na niej takie wzorki drobne, jakby z pluszu...nie znam sie na tkaninach... i kwiatki ma prawdopodobnie, czo, Twoja też...?? I Twoja tez widzę idealnie leży...fajna...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2008-07-25 o 16:04 Powód: Dla Aguni..
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora