|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 | |
Zadomowienie
|
![]()
Hej Skarbeńki
![]() Cytat:
kasienko a propos mego makijażu, to nie chcę "mrocznego" na ślub chciałabym wybrać coś fajnego, ale nie wiem jakie kolory... ![]() Agata R ![]() ![]() ![]() Dobra dziewuszki wychaczyłam dziś suknię, ale coś mi się wydaje, że ona bardziej dla gościa niż dla PM ..i wklejam obrączki... ![]() ![]() ![]() ![]() obrcsuk.JPG |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3692 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Izka się nic nie chce powiększyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3693 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a dlaczego nei dla PM? Jako slubna chcesz? Poprawinową?
![]() ![]() |
![]() |
#3694 |
Zakorzenienie
|
Izka mam bardzo podobną sukienusię, ale kolorek czerowny z czarnymi aplikacjami
![]() ![]() Mierzyłam też taką kolor ecru, i powiem Ci, że jakbym miała normalne poprawiny to bym ją kupiła załączam moje zdjątko w niej, twarz zasłaniam bo to zdjęcie strasznie kiepskie wyszło ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-07-25 o 16:06 Powód: dodałam zdjęcie |
![]() ![]() |
![]() |
#3695 | ||
Zadomowienie
|
![]()
maugoniu a spróbuje kliknąć dwa razy.. bo nieraz raz nie otwiera sie...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja mamuśka mówi, że czarny element to troszkę dziwnie jak na poprawiny samej PM, ale ja raczej nie stosowałam sie nigdy do jej podpowiedzi, już taka jestem marudna...i mam swój styl... Wczoraj przymierzałam cos w podobnym stylu, do kolan, seledynowa, góra pogobna, bo miała lekkie warszczenie na piersiach, pod biustem czarny pas i z boku kokarda, a dół plisowany, tylko nie z jedwabnego materiału...troszku inny...ale nie wiem jak to sie nazywa... i od tego pasu rozchodziła sie, taka ala' ciążowa...nie ubliżając... ![]() ![]() ![]() EDYCJA Agus no faktycznie..chyab ten sam materiał..czo? i sa na niej takie wzorki drobne, jakby z pluszu...nie znam sie na tkaninach... i kwiatki ma prawdopodobnie, czo, Twoja też...?? I Twoja tez widzę idealnie leży...fajna... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-07-25 o 16:04 Powód: Dla Aguni.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3696 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() obraczki sliczniuchy a kiece kiepsko widac... niebieska jest?? Proszem o wiecej zdjec ![]() ![]() dzizus dziewczyny ale zaczelo wiac... w sekundzie zebralo sie tyle chmur ze marasakra... musze predko uciekac do domku (i zaszyc sie z TŻem pod kolderke ![]()
![]() |
#3697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I widziałam taką sukienkę caluśką ecru, koronka i kokarda też ecru, na poprawiny w sam raz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3698 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wiesz co przyglądałam sie teraz i na ten co mierzyłam to listeczki są i kwiatki też... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Zadomowienie
|
Fajne te wasze kiecki dziewuchy
![]() ![]()
#3700 |
Zakorzenienie
|
katia, ja też będę miała tylko obiad, i założę tą kieckę co tu wkleiłam. i już
#3701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na takie domowe poprawiny ubiore juz cos mniej oficjalnego, cos swobodniejszego ![]() ![]() Prosze odpowiedzcie mi na pytanie ktore wczesniej zadalam bo mnie nurtuje i zaczyna mnie martwic czy dobrze zrobilam zapisujac sie do tej kosmetyczki... Czy naprawde 30min na makijaz slubny to za krotko? Zmienilybyscie na moim miejscu kosmetyczke czy zaufaly ze bedzie potrafila w 30min zrobic? Bo nie wiem czy tak krotki czas swiadczy o tym ze tak profesjonalnie szybko maluje czy tak na odczepsie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Te pół godziny wydaje mi się niewiele ale może niech się wypowiedzą dziewczyny które się jakoś bardziej interesują makijażem ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3704 |
Zakorzenienie
|
Jasne, że możesz a raczej powinnaś wszak będziesz nadal PM chociaż, dzień po
![]() ![]() ![]() Jejku jaka tu cisza.... myslalam, ze odciagniecie mnie dziewczyny od rozmyslan, ale widze, ze raczej sie nie uda.... szkoda... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-25 o 19:45 Powód: bo mi zle.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3705 |
Wtajemniczenie
|
puk puk jest tu Ktoś?
zabieram się za nadrabianko, chociaż nie wiem czy mi wieczorka starczy bo tye naskrobałyście ![]() daget nie smuć się ![]() Mój B. poszedł na "chwilkę" do brata-naszego świadka-walczę z pokusą zadzwonienia po Niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3706 |
Zadomowienie
|
O matko chyba pradu wiekszosc Z PM nie ma bo tu taka cisza
![]() Kakusia ja miałam robiony makijaz na slub kolezanki i tez trwal ok pol godziny, najlepiej jak zrobisz probny to zobaczysz ![]() Izka suknie jest ok, nie musisz miec sukni na kole na poprawiny, poza tym jest ciezko kupic dluga fajna suknie bo nic nigdzie nei ma, ostatnio spedzilam cala niedziele w Silesi i znalazla sie jedna fajna ale krotka... Jestem padnieta, jutro kolejna przerzutka rzeczy do nowego mieszkania a sil brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3707 |
Raczkowanie
|
kurcze dziewczyny strasznie dużo piszecie
![]() Ja załapałam jakiegoś doła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siostra od 4 lat z 2 swoich dzieci i czasami mężem(pracuje za granicą) mieszka ze mną i rodzicami, za friko.... nie dokładają sie do żadnych rachunków, do jedzenia do niczego.... tak im powiedzieli rodzice ze maja sie czegoś przez te 4 lata dorobić ze jak ja wezmę ślub to oni sie wyprowadza!!!!! Do ślubu zostały 3 tygodnie a oni nawet słowem nie wspomnieli o wyprowadzce. Więc mój Tż mówi ze będziemy mieszkać u niego... rozmowa z moimi rodzicami z jego rodzicami teściu mówi ze mamy sie budować ze nam pomoże, mój tata podkurzony bo ja miałam zostać z nimi w domu i ostateczna rozmowa z moja siostra. jeśli chcą zostać i mieszkać z rodzicami to maja mnie spłacić a jeśli nie to maja sie wyprowadzić. Od tej rozmowy miął tydzień ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka i przepraszam za zaklucanie waszych przygotowan moimi problemami |
![]() ![]() |
![]() |
#3708 |
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczorek!
Ja ostatnio standardowo na wizażowanie czas mam tylko wieczorkami, ale ważne, że go mam w ogóle ![]() m.a.r.t.a. na następną przymiarkę koniecznie musisz mieć aparat, bo jak nie to ![]() agulla.@ pewnie, że wkleję kilka zdjęć z mojego albumu ![]() nauczyłam się wklejać zdjęcia to wam wkleję ![]() kejti85 gratulacje dla kuzynki z narodzin dzidziusia ![]() Lulucelo udanego lotu ![]() i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, żeby ten dzień był taki, jak go sobie wyobrażaliście ![]() LilStar fajnie, że już wróciłaś ![]() dzasta110 udanego weekendu nad morzem ![]() Agata R ale z Ciebie lasencja z figurencją ![]() gosia1007 a ty marsz szybciutko do lekarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3709 |
Wtajemniczenie
|
malutka
![]() ![]() mika myślę, że Twojej Sis to się solidne ![]() jeśli chodzi o mieszkanie to Twoi Rodzice powinni sprawę załatwić do końca. Do Nich należy decyzja-to strasznie trudne bo kochają Was obie. bądź dzielna i nie denerwuj się. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale jak przeczytalam o sukience to myslalam ze z krzesla spadne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To ja na weselu brata TZta, na ktorym bylam druhna, mialam zlota sukienke i czulam sie zle, ze to bardzo jasny kolor i pytalam Panne Mloda czy nie bedzie miala cos przeciwko ![]() ![]() Soffera - dziekuje za odp ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3711 |
Rozeznanie
|
olala
![]() ![]() ![]() ja tez szybko bo mam zamiar polozyc sie wczesniej i pospac sobie jutro ![]() Lil- wrocilas ![]() Lulu-pojechalas ![]() ![]() ![]() ![]() Izka-tez mierzylam taka kiecke ![]() ![]() ![]() ale moze wkleje jakas fotke dla tych co szukaja inspiracji sukienkwoych (ja tego moedlu juz nie wykorzystam,bo jak to tak isc 2 razy w tym samym ![]() ![]() Agata rzeczywiscie masz wiecej nic conieco w tej sukience ![]() ![]() niuniuniau-mi tez kosmetyczka ma i dekolt i szyje pomalowac (no moze nie doslownie bo tu chodzi o mazniecie pudrem zeby sie nie odznaczalo) a probny trwal okolo godziny ![]() na 10 mam paznokcie (ale moje wiec tylko manicure i malowanie z ozdobieniem) 11-12:30-fryzura 12:30 makijaz na szczescie wszystko w jednym miejscu ![]() mika-no to masz nieciekawa sytuacje ![]() a z ta sukienka ![]() ![]() edit: kurde TZ zostawil u mnie swoj telefon ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2008-07-25 o 21:45 Powód: znowu inteligentnie zapomnialam dodac fotke;) |
![]() ![]() |
![]() |
#3712 |
Raczkowanie
|
![]() Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki jutro o 12 ślubujemy!!!!
#3713 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj ciągle męczą mnie myśli o sukni ![]() Wiecie co od tych przymiarek, patrzenia na siebie w lustrach, myślenia czy wszystko jest w kiecce okej wszystko mi się w głowie pieprzy i sama już nic nie wiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3714 |
Rozeznanie
|
kejti racja to juz jutro
![]() ![]() ![]() m.a.r.t.a nie martw sie..ja tez jak zaczynalam myslec o tej mojej sukience to az mnie glowa bolala, i mialam pelno watpliowsci ale koniec konce jest w porzadku i u ciebie tez okaze sie ze bedzie ok ![]() ![]() ![]() ![]() to ja zmykam spac dziewczynki ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3715 |
Zakorzenienie
|
Ooo ranyyy kolejna odfruwa
![]() ![]() ![]() Szczescia szczescia duuuuzo radosci z Mezem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3716 |
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2008 cz. III
katey dokładnie mnie już tak głowa rozbolała, że szkoda gadać. Dzisiaj byliśmy u teściowej wypiłam 3 drinki i na chwile o sukni zapomniałam. Ale teraz wszystko wróciło od nowa. Moja głowa już zaczęła parować od tych ciągłych przemyśleń i kombinowań.
![]() Będę o tak---> ![]() Życzę Wam pięknej pogody, uśmiechu od ucha do ucha, dużo radości mało stresu i żeby zabawa była wspaniała do samego rana ![]()
![]() |
#3717 |
Wtajemniczenie
|
katey
![]() ![]() ***piękny kolor sukienki ![]() kejti wszystkiego co najlepsze i żeby każdy wspólny Dzień był piękniejszy od poprzediego ![]() m.a.r.t.a swoje negatywne odczucia mów krawcowej od razu-przecież pokazywałaś Jej zarys sukni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3718 |
Zakorzenienie
|
Lilstar to jest nowa ekipa w tym salonie. Babka z którą podpisywałam umowę i z którą robiłam wstępne przymiarki została zwolniona. Dowiedziałam się o tym, kiedy na słowa "który z welonów jest gratis?" babki z salonu zrobiły oczy "że co?". Tamta zwolniona mówiła, że gratis mamy gładki welon i podwiązkę, a te nowe babki już tego nie praktykują. I wtedy nam powiedziały, że od kilku miesięcy pracują w nowej ekipie.
Ta nowa krawcowa nawet nie wiedziała czy do tego modelu ma być halka z kołem czy bez ![]() ![]() Podłamana idę pomału spać ![]()
![]() |
#3719 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiesz nawet jeśli tamta Pani została zwolniona to notatki i ustalenia po Niej zostały i tego nowa krawcowa ma się trzymać.jes jeszcze czas żeby zrobic poprawki tak bys byla zadowolona. i powinny być one gratis. sprawdz jak masz spisane w umowie jeśli chodzi o welon (pewnie już sprawidziłaś ![]() miłych snów Ci życzę i żebyś obudziła sięw dobrym nastroju ![]() ja miałam-dalej mam ale już mniejsze wątplwości czy moja suknia aby na pewno pasuje do mnie fasonem i krojem.mam jednak nadzieję, że będzie ok. grunt to pozytywne myślenie ![]() uciekam do spanka-poprzytulać się do B ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3720 |
Zakorzenienie
|
LilStar Welonik mamy gratis. Masz rację postaram się myśleć pozytywnie.
Ja też spadam lulu paaa ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.